hanımlar merhaba hamıle kalmk ıcın cok stres yapıyorum sıtedede yenıyım nasıl yenebılrım stresımı
5 aylık evliyim canım daha çok erken belkide ama işte kendinden sonra evlenip hamile kalanları görünce kendimi hırpalıyorumCanim merhaba hoşgeldin sen ne kadarlik evlisin kaçyasindadin ne kkadardır bebis isyiyosun kendini yanitirmisin biraz emin ol bende senin gibi bunalimdayim
hoşbulduk bu arada canım5 aylık evliyim canım daha çok erken belkide ama işte kendinden sonra evlenip hamile kalanları görünce kendimi hırpalıyorum
inşallah canım hep dua ediyorum zaten ama hayatımda bir salak insan yüzünden iyice stres yapıyorum olmasını istemiyor ve bunun için dua ettgını bile dusunuyorumCanim bende 1 yilik evliyim 4 aydir korunnuyoruz bende kendini yiyom çok korkuyom facede bazi sayfalara uyeyim senekrce ilmayanlari duyunca diyorum ki ya bende boyle olursam kafamdan herşey geciyo Rabbim oonlara da bizede verir insalah
görümcem nefret ediyorum ondanAaa kimmis o salak
vala arzucum ben artık allaha havale ediyrum eşimii ne yapıp edip kendilerine çekiyolr benim baştan beri daha nişanlıyken böyleydi şimdi ise olmadıkça mutlu oluyolar kendilerinden başa kimsey görmemi istemiyolarEda ayyniyiz benimde kaynanam istemiyo benbakamam bana vgüvenme diyo benimde ailem uzakta annem bakar ama uzaktalar ben istanbuldayum kim bakacak nasik olacak bilmiyorum ise de gidiyorum
anakaradayım canım daha hiç kimseye açamamıtım bende kendime seni yakın gördüm hemen yazdımCanim nerdenyasiyosun ben sende kendini. Hirdum valla
hanımlar merhaba hamıle kalmk ıcın cok stres yapıyorum sıtedede yenıyım nasıl yenebılrım stresımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?