• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamıle kalma dusuncesını aklınızdan nasıl cıkartıyosunuz

cnm yaptrdk tabi yaptrmaz olur myz ? biz hic kornmadk hep doktorlardaydk bu zamana kadar :KK43: benm tüplerim tıklydı ameliyatla biri acıldı esiminde hızlı hareketli problemi var :110: :KK51: 2 kere catlatma iğnesi vuruldum asılama yaptrcaz ama 15 tatilden sonra inş :KK14:
tüplerim tıkalıysa o amiliyatı yaptırmak zormu benim eşimde sıkıntı yok benim yumurtalıklardada sorun görünmüyor oyuzden tüplerine bakıt dedi doktor adet olunca yaptırıcam ama 5güne memlekete gidicem bu ay yaptıramayabilirm nolur doğru söyle acıyomu çok:(

Canim bisey dicem 3 yildir nasik sabirla bekledim ya zananini nasil gexirdin neler yaptin tedavi adina kendine nasil moral verdin

yok daha adet günüm yarınn ama 2 aydır 2 hafta ileri atıyo adet tarihim inş. bu ay öyle olmaz test yaptırmıycam galiba üşüttüm böbreklerime sancı giriyor çünkü
ay cnm dikkat et kendne üşütmede cok etkiliyo :( gecms olsn .. bnde oyle dıodm ama dayanamadm bgn test yaptım :KK48:

Ben bu ay cok doktora gittim surekli antibiyotik fitil kullandim ama yinede acaba hamile kakabilirmiyim diye yiyorum kendimi:KK43:
Bende tam 1 yıllık evliyim bu ay bıraktık korunmayı ilk haftadan sonra doktora gititm rutin kontrol olsun diye bende antibiyotik ve fitil kullandım, bende dün regl oldum, daha il-k deneme mıral bozmayayım diyorum ama tabi insan hevesleniyor.
Kafaya takmamak lazım özellikle kocalara hissettirmemek lazım.

Bence insan en büyük desteği kocssindan alir yani adamin basinida yememk lazim tabi ama en büyük destekçi onlar

Saol
ay cnm dikkat et kendne üşütmede cok etkiliyo :( gecms olsn .. bnde oyle dıodm ama dayanamadm bgn test yaptım :KK48:
Saol cnm dvlendigim gunden beri inan her ay idrar yollari iltihabiyla ugrasiyrum okdar cok antibiyotik ve fitil kullandimki;( ins bigun bende anne olurum nasip.s

Ya bendedr çok var ya iltihap enfeksiyon hep tekrarkiyo acaba gebelikte onundabi etkisi varmi

tüplerim tıkalıysa o amiliyatı yaptırmak zormu benim eşimde sıkıntı yok benim yumurtalıklardada sorun görünmüyor oyuzden tüplerine bakıt dedi doktor adet olunca yaptırıcam ama 5güne memlekete gidicem bu ay yaptıramayabilirm nolur doğru söyle acıyomu çok:KK43:
cok deil cnm anestezili olysn zaten ..cok önemli tüpler sakın ihmal etme ! bi an önce baktr kapalysada bakarsnz bi caresine ! bana direk tüp bebek dedilerde ben istemedm ..

cok deil cnm anestezili olysn zaten ..cok önemli tüpler sakın ihmal etme ! bi an önce baktr kapalysada bakarsnz bi caresine ! bana direk tüp bebek dedilerde ben istemedm ..
Tsk ederim yorumlarin icin kendime daha cok dikkt edicem tuplerimede bakitcam ins agrili olmaz

Ay çorap sürekli ayagimda ama nerden aliyirum bilmiyorum bu arada diyetisyene niye gidiyosun

canım ben çalışıyorum ama her ay bekliyordum hatta ya hamileysem diye yaşıyordum sonuç hüsrandı tabi,sonra dedim ki nasıl olsa olmuyor hiç kasmayayım dediğim ay hamile kalmışım :) Allahım isteyen herkese nasip etsin

Tamay hanim bende calisyorum kacinci ayda hamile kaldiniz tebrikler allah kucaginada almayi nasipnetsin insalah

Back