- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
Ben 3 yıldır istyrm cnm biran önce hamile kalrz insBi hamile kalsakta kurtulmak su dertten ya 1 yillik evliuim bende 4. Ay olucak korunmayali bu ay
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 3 yıldır istyrm cnm biran önce hamile kalrz insBi hamile kalsakta kurtulmak su dertten ya 1 yillik evliuim bende 4. Ay olucak korunmayali bu ay
tüplerim tıkalıysa o amiliyatı yaptırmak zormu benim eşimde sıkıntı yok benim yumurtalıklardada sorun görünmüyor oyuzden tüplerine bakıt dedi doktor adet olunca yaptırıcam ama 5güne memlekete gidicem bu ay yaptıramayabilirm nolur doğru söyle acıyomu çokcnm yaptrdk tabi yaptrmaz olur myz ? biz hic kornmadk hep doktorlardaydk bu zamana kadarbenm tüplerim tıklydı ameliyatla biri acıldı esiminde hızlı hareketli problemi var
![]()
2 kere catlatma iğnesi vuruldum asılama yaptrcaz ama 15 tatilden sonra inş
![]()
yok daha adet günüm yarınn ama 2 aydır 2 hafta ileri atıyo adet tarihim inş. bu ay öyle olmaz test yaptırmıycam galiba üşüttüm böbreklerime sancı giriyor çünkügünün gecti mi ? test yaptn mı ?
ay cnm dikkat et kendne üşütmede cok etkiliyoyok daha adet günüm yarınn ama 2 aydır 2 hafta ileri atıyo adet tarihim inş. bu ay öyle olmaz test yaptırmıycam galiba üşüttüm böbreklerime sancı giriyor çünkü
araya gırıyorum ozur dılerım ama testın sonucuu merak ettımay cnm dikkat et kendne üşütmede cok etkiliyogecms olsn .. bnde oyle dıodm ama dayanamadm bgn test yaptım
![]()
Bende tam 1 yıllık evliyim bu ay bıraktık korunmayı ilk haftadan sonra doktora gititm rutin kontrol olsun diye bende antibiyotik ve fitil kullandım, bende dün regl oldum, daha il-k deneme mıral bozmayayım diyorum ama tabi insan hevesleniyor.Ben bu ay cok doktora gittim surekli antibiyotik fitil kullandim ama yinede acaba hamile kakabilirmiyim diye yiyorum kendimi![]()
Saol cnm dvlendigim gunden beri inan her ay idrar yollari iltihabiyla ugrasiyrum okdar cok antibiyotik ve fitil kullandimki;( ins bigun bende anne olurum nasip.say cnm dikkat et kendne üşütmede cok etkiliyogecms olsn .. bnde oyle dıodm ama dayanamadm bgn test yaptım
![]()
senn corabı hic cıkartmaman lazm kuzum bebiş istysan buna dikkat etmelisin!! :)Saol
Saol cnm dvlendigim gunden beri inan her ay idrar yollari iltihabiyla ugrasiyrum okdar cok antibiyotik ve fitil kullandimki;( ins bigun bende anne olurum nasip.s
estf cnm negatifaraya gırıyorum ozur dılerım ama testın sonucuu merak ettım
cok deil cnm anestezili olysn zaten ..cok önemli tüpler sakın ihmal etme ! bi an önce baktr kapalysada bakarsnz bi caresine ! bana direk tüp bebek dedilerde ben istemedm ..tüplerim tıkalıysa o amiliyatı yaptırmak zormu benim eşimde sıkıntı yok benim yumurtalıklardada sorun görünmüyor oyuzden tüplerine bakıt dedi doktor adet olunca yaptırıcam ama 5güne memlekete gidicem bu ay yaptıramayabilirm nolur doğru söyle acıyomu çok![]()
Tsk ederim yorumlarin icin kendime daha cok dikkt edicem tuplerimede bakitcam ins agrili olmazcok deil cnm anestezili olysn zaten ..cok önemli tüpler sakın ihmal etme ! bi an önce baktr kapalysada bakarsnz bi caresine ! bana direk tüp bebek dedilerde ben istemedm ..
Tsk ederim artk hep dikkat ediyrum corapsiz ve terliksiz dolasmiyormsenn corabı hic cıkartmaman lazm kuzum bebiş istysan buna dikkat etmelisin!! :)
Antibiyotik iciyoruz ya o gebeligi engelliyo bence ;( benimde sk idrar yolllarim hastalaniyoYa bendedr çok var ya iltihap enfeksiyon hep tekrarkiyo acaba gebelikte onundabi etkisi varmi