hamıle kalma dusuncesını aklınızdan nasıl cıkartıyosunuz

OTE="gulkokulum, post: 37018707, member: 617765"]A
Antibiyotik iciyoruz ya o gebeligi engelliyo bence ;( benimde sk idrar yolllarim hastalaniyo[/QUOTE]
Yaa antibotik etkiliyomu

selam kızlar. ben de her ay ümitlenenlerdenim. 1 yıldır istiyoruz. ben pko'luyum. stres yapmamam lazım ama her ay kafamda acaba olmadan olmuyo. çalışıyorum,spor da yapıyorum. şimdiye kadar bu konu için hiç üzülüp ağlamadım da çok şükür. yani olumsuz düşünmüyorum ama her ay beklemekten de geri kalmıyorum :)

OTE="gulkokulum, post: 37018707, member: 617765"]A
Antibiyotik iciyoruz ya o gebeligi engelliyo bence ;( benimde sk idrar yolllarim hastalaniyo
Yaa antibotik etkiliyomu [/QUOTE]
Ben nette gormustum antibiyotik engelliyo diye tabi doktorada sormak lazim ama bence engeller vucuda devamli antibiyotik girerse hyr gelirmi o rahimden..ins once bu hastaligimiz iglesir snra bebek olur allahin izniyle

Allah h

ağlama canım yaa psikoloji çok önemliymiş ama tabi insan bazen bırakıveriyo kendini
ben polikistik over hastasıyım. tam olarak kist değil de hormonel bozukluklar diyelim. hormonlarımı dengelemeye çalışıyoruz. isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla versin Rabbim. dua etmek de önemli ama moralimizi bozmadan...

Mevlam benle ayni zamanlarda evlenenleri anne yapti eltimde yeni evlendi ilk geceden kaldi smdi hamile cok moralim bozuluyo cmrtsi memlekete gitcez o hamile ya konu komsu bna kesin laf sokcak senden once eltin hamile kaldi diye bende safimdir cocuk istedigimi kimseden saklamadim simdi olmuyo ya herkes kisir gozuyle bakiyo sanki ama allah vermiyo ben napiyim;(

Allah sizede sifa versin ins anne olursun o minik melekleri bizde kucagimiza aliriz ins

Slm kızlar ya bana ne demeli evliliğimin 3 cü yılı sadece 7 ay korunduk ,hep enfeksiyon antibiyotik kullandım eşim bile antibiyotik kullandı ,,2 defa klomen ve çatlatma iğnesi oldum en sonun HSG yaptırdım o tedavileri boşuna olmuşum rahmim Y şeklinde ve sol tüp tıkalı şimdi 20 gün sonra hep histereoskopı hemde laporoskopi ameliyat olcam bence önce HSG çektirin anestesız hiç farkına bile varmıyorsun Okadar korkuttuklarına bakmayın
Eşimin sonuçlarıda çok iyi hayırlısı herşeyin

Gulkokulu bakmayın başkalarına benimle evlenenlerin 2 çi çoçukları oluyor napalım Allah'tan çalışıyorum bıktım milletin sorularından benimde görümcem benden 2 yıl sonra evlendı şimdi bebek istiyor allahım kimseye aratmasın onada Banada versin ama insanın zoruna gitmiyor da değil Allah'tan tek gelinim elti falan yok

evet canım bilmez miyim? hepimizin üstünde var o çevre baskısı maalesef. başına gelmeyen bilmez... bizler imtihanlı kullarız. bunları çekmemiz gerekiyomuş demek ki. sabırdan başka elden gelen bişey yok canım. senin de dediğin gibi,Allah vermezse biz napalım? birinciyi de yapsak ikinciyi soracaklar zaten. milletin ağzına bakarsak hiç bi şekilde memnun edemeyiz onları.

evet ben de tek gelinim ve bu yüzden torun beklentisi had safhada :) ben de çalışıyorum ve herkese şaka yollu 'ben daha gencim ayol gezicem,eğlenicem. ne acelem var?' filan diyerek geçiştiriyorum 2 yıldır. ya da ne zaman olacak diye soranlara 'Allah ne zaman verirse' diyerek sıyrılıyorum :) maalesef insanlar düşüncesiz ve fazla meraklılar

Ya olacagini biliyimde iki sene sonra olsun ama tek biliyom ne biliyim hisseeiyim rüyamda goruyum

Rabbim hayirli evlat versinde insaallah ya bugun yeni dogmus bi bebek gordum okadar guzeldiki anlatamam off dedimbicimden allahom banada ver nolurr cok guzel kiz bebisti ahh ahh ins bizimde olur

Keske bende tek gelin olsaydim elti olmasi cok kotu kiskanclik oluyo arada sinir ediyo seni

hanımlar merhaba hamıle kalmk ıcın cok stres yapıyorum sıtedede yenıyım nasıl yenebılrım stresımı

Ben tatile odaklanmıştım. Nereye gidelim diye düşündük durduk, 1 ay sonrasına rezervasyon yaptırdık, tatili beklerken o 1 aylık zamanda hamile kaldım:) öncesinde kışın hiç aklımdan çıkmadığı için olmuyordu.

Çalışıyorsan işin daha kolay. Çalışmıyorsan hobi bul kendine, mümkünse tatil planları yap. Acaba oldu mu olacak mı diye düşünüp durunca hamile kalınamıyor. Sadece ben değil bir çok arkadaşım böyle oldu ve doktorlar da aynı şeyi söylüyor.

Demet Akalın 41 yaşında doğurdu biliyorsun. Tüp bebek yapmış 2 kere olmamış. Normal yolla da olmamış daha önce. Doktoru demiş ki kafandan at tatile çık. Yazın 3 ay tatil yapmış Amerika'ya gitmiş. Dönüşte tekrar tüp deneyelim demişler. Tatildeyken yumurtlama gününü bile takip etmediği halde hamile kalmış.

Benim onun kadar çok gezecek param yoktu tabi:) 1 haftalık tatil motivasyonu yetti bize:))

Allah herşeyin hayirlisini versin en basta bunu diliyorum ama benik okadar çok derdim varki sadece bu dil ki aileden uzagim bebeğim olursa bakacak kimse yok kaynanam var alt katimda ama beni istemediki bebegimide istesin her günüm kara kara düşünmekle geciyo calisyorum da eğer ben calismazsam biraz zorlaniriz maddi olarak bide ben emekli olmak istiyorum bi guvencem olsun istiyorum ilerde simdi bebek olursa ki bunu gerçekten çok istiyorum ama olursa da nasil bakcam kim bakicak ise gidebikicekmiyim ona iyi bi gelecek sunabilecek miyim İstanbula ggelin geldim burada kimsem yok okadr bunalimdayimki ha ayrica yaptigim iside sevmiyorum yani zor silici stresli bi is bana dua edin

o kadar yalnızımki kimseyle paylaşamıyorum iyice içime kapalı umutsuzum eşim istedikçe ve olmadıkça dahada harap oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…