Size neFotodaki çocuk sizin mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne diyeyim, kimlere dedikodu malzemesi oldun sen onu düşün. Adın sanın ortalıkta. Kocanin kondomundan sperm çalmışsın hamile kalmak için.He he ondan
Bu da dolandırıcılığa girmiyor mu? Adam istemiyor.İyi akşamlar eşimle ilişkiye girdik prezervatife boşaldı bende o prezervatifi attıktan sonra içindeki boşaldığı sıvıyı alıp vajinama sürdüm hamile kalır mıyım
Ya sanane yaNe diyeyim, kimlere dedikodu malzemesi oldun sen onu düşün. Adın sanın ortalıkta. Kocanin kondomundan sperm çalmışsın hamile kalmak için.
Kocan da amma pismiş. Kondomu götürüp tuvalet çöpüne atmak varken ortalığa atıp oyle mi tuvalete gitmiş?
Sizinmiş şimdi anladım. Belli ki şunu çok duydunuz "Sen önce elindekine iyi bak da 2.çocuk kusur kalsın.". Haklı onlar dinleyin.Size ne
Neden üye gayet doğru noktalara parmak basmış. Ama ne bilsin kocası karısının bu denli çirkef ve avam olduğunuYa sanane ya
Sen korunmak isterken kondomu yırtıp seni hamile bırakmaya çalışan o olsaydı ona kızardık.Size ne bundan kendisi eşim
3. içinmiş bu çaba. İlk sayfalarda yazmış biri.Sizinmiş şimdi anladım. Belli ki şunu çok duydunuz "Sen önce elindekine iyi bak da 2.çocuk kusur kalsın.". Haklı onlar dinleyin.
Biliyordur, o yüzden korunuyordur.Neden üye gayet doğru noktalara parmak basmış. Ama ne bilsin kocası karısının bu denli çirkef ve avam olduğunu
2 tane oğlum var zaten benimSizinmiş şimdi anladım. Belli ki şunu çok duydunuz "Sen önce elindekine iyi bak da 2.çocuk kusur kalsın.". Haklı onlar dinleyin.
Yav he he ondanBiliyordur, o yüzden korunuyordur.
ya neden alkış emojisi yok, bence olmalıSizinmiş şimdi anladım. Belli ki şunu çok duydunuz "Sen önce elindekine iyi bak da 2.çocuk kusur kalsın.". Haklı onlar dinleyin.
Sıkıntılı biri gibi duruyor. 2 tanesine nasıl bakıyor acaba, onlara da mı ya he he, git şurdan, sana ne diyor?3. içinmiş bu çaba. İlk sayfalarda yazmış biri.
Size ne ya benim anneliğimi sorgulayana kadar dönün bi kendinize bakın önceSıkıntılı biri gibi duruyor. 2 tanesine nasıl bakıyor acaba, onlara da mı ya he he, git şurdan, sana ne diyor?
yani bi bilgi birikimi olmadığı ortada, kimlerle muhatap olacağız daha kim bilirSıkıntılı biri gibi duruyor. 2 tanesine nasıl bakıyor acaba, onlara da mı ya he he, git şurdan, sana ne diyor?
TerbiyesizYazık adama ya, fena birine benzemiyor.
Yav he he heyani bi bilgi birikimi olmadığı ortada, kimlerle muhatap olacağız daha kim bilir