- 31 Mart 2022
- 4.868
- 15.452
Hayra hayır şerre şerSen hayırdır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayra hayır şerre şerSen hayırdır
Hiç de ziyan etmiyor maşallah dibini sünnetliyor ajdjdjHayatta ki tek başarısı insanın koca kafalamak olunca napsın zaar jdjsj
Evet kelime dağarcığı bu 3 cümleSana ne, ya he he, git şurdan!!!
Size ne bundanSana ne, ya he he, git şurdan!!!
Tebrik ederim sizin için büyük başarı gurur duyun, muhtemelen hayatınız boyunca gurur duyacağınız tek şey kocanızı kafalamak olacak. Keyfini çıkarınSanane koca benim karaladım zamanında evlendim bide çocuk yaptım oldu mu
Asıl sana neSize ne bundan
Sanane sen mi ödiycen günahımı günahsa benimakıl işte neyi nasıl anlamış adamcağıza üzüldü o anlamda diyo yazık diyo ne günah işlemiş diyo ablacım git iki kitap oku algın değişsin
Her zaman gurur duydumTebrik ederim sizin için büyük başarı gurur duyun
Kocanin kondomundan gizlice sperm çalıyor musun hee? Katibin RuhuPeh senden terbiyeli olduğum kesin en azından elalemin adamlarına fena birine benzemiyor demiyorum
Yav he he ondanAsıl sana ne
Hayır çocuk olsa ona da ayıp. Baban seni istemedi ama ben dibini sıyırdım mı dicen?Sanane sen mi ödiycen günahımı günahsa benim
Aynen cınım.Yav he he ondan
SANANEEE beKocanin kondomundan gizlice sperm çalıyor musun hee? Katibin Ruhu
Hoşgeldin Horasan'ın yiğidi. Bir sen eksiktin banlanmamız için.Eger bosaldigi siviyi tam yumurtlama gununuzde siringa ile icinize bosaltirsaniz hamile kalirsiniz.
Eee başka birşey olmayınca napcan sende haklısınHer zaman gurur duydum
Evet sananeEee başka birşey olmayınca napcan sende haklısın
En azından yuvamı kurmuşum sananeEee başka birşey olmayınca napcan sende haklısın