- 13 Kasım 2018
- 3.862
- 5.371
Aaa öyle deme şaka yapmışkendini rezil ederek eğlenmek, musakkacığımız daha normaldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa öyle deme şaka yapmışkendini rezil ederek eğlenmek, musakkacığımız daha normaldi
30 yaşında kadının şaka anlayışı adları, resimleri olan herkese açik forumda kocasının kondomdaki spermini gizlice vajinasına sürmek mi?Ya şaka yaptım
Uzun zamandır bu fotoğraf var. Ben kocasini Metin Yılmaz'a benzetmiştim oradan hatirliyorum. Fotoğraf kendileri yani.fotodaki sen olsan böyle saçma bi post açmadan fotoyu kaldırırdın. biri uyarmış ona rağmen kaldırmamışsın dalga geçtiğin de belli, muhtemelen fotodakiler sana ne yaptıysa rezil etmeye çalışıyosun tanıyan çıkar diye, kk yemez
gerçek olamayacak kadar utanç vericiydi aklıma başka bir şey gelmedi. neyse muso gelse de eğlensek öfUzun zamandır bu fotoğraf var. Ben kocasini Metin Yılmaz'a benzetmiştim oradan hatirliyorum. Fotoğraf kendileri yani.
Kendinize başka eğlence bulungerçek olamayacak kadar utanç vericiydi aklıma başka bir şey gelmedi. neyse muso gelse de eğlensek öf
AminAllah akıl fikir versin size.
Utanç verici ve gerçek. Rezilliğe bak.gerçek olamayacak kadar utanç vericiydi aklıma başka bir şey gelmedi. neyse muso gelse de eğlensek öf
Size ne bundanUtanç verici ve gerçek. Rezilliğe bak.
işte biz de onu diyoduk, sen de eğlence bulmaya çalışıp rezil oldun keşke sen de başka eğlence bulsaydınKendinize başka eğlence bulun
He he ondanişte biz de onu diyoduk, sen de eğlence bulmaya çalışıp rezil oldun keşke sen de başka eğlence bulsaydın
Cringe diyorlar buna. Başkasının yerine utanmak. İliklerimize kadar hissettik.Size ne bundan
He he ondanCringe diyorlar buna. Başkasının yerine utanmak. İliklerimize kadar hissettik.
Şey yapmalıydın, şırıngaya alıp şırıngayla içine fışkırtmalıydın. Lan adamların hakkına ne b.k yemeye giriyorsunuz manyak mısınız siz abiİyi akşamlar eşimle ilişkiye girdik prezervatife boşaldı bende o prezervatifi attıktan sonra içindeki boşaldığı sıvıyı alıp vajinama sürdüm hamile kalır mıyım
Gidin başka yerde eğlenin benim konumu mahvetmeyinAşkolsun
kız nickin çok zor bi iki kişi daha vardı valla nickleriniz aklıma gelmedi hem boşver biz de zamanımıza üzüldük başkasının yerine utandık, eğlencelik durum yokmuşAşkolsun
Size ne bundan kendisi eşimŞey yapmalıydın, şırıngaya alıp şırıngayla içine fışkırtmalıydın. Lan adamların hakkına ne b.k yemeye giriyorsunuz manyak mısınız siz abi
Senin konun daha fazla mahvolamazGidin başka yerde eğlenin benim konumu mahvetmeyin