Gidin başka yerde eğlenin benim konumu mahvetmeyinkız nickin çok zor bi iki kişi daha vardı valla nickleriniz aklıma gelmedi hem boşver biz de zamanımıza üzüldük başkasının yerine utandık, eğlencelik durum yokmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gidin başka yerde eğlenin benim konumu mahvetmeyinkız nickin çok zor bi iki kişi daha vardı valla nickleriniz aklıma gelmedi hem boşver biz de zamanımıza üzüldük başkasının yerine utandık, eğlencelik durum yokmuş
ya şaka yapmış şaka sakin ol ne kadar komik dimi hadi gülelimŞey yapmalıydın, şırıngaya alıp şırıngayla içine fışkırtmalıydın. Lan adamların hakkına ne b.k yemeye giriyorsunuz manyak mısınız siz abi
He he ondanSenin konun daha fazla mahvolamaz
konu açıldığı ilk postta rezil rüsva olmuş haberi yokSenin konun daha fazla mahvolamaz
Ee hani şaka yapmıştınız?Gidin başka yerde eğlenin benim konumu mahvetmeyin
Gül çok komik hahahaaya şaka yapmış şaka sakin ol ne kadar komik dimi hadi gülelim
Sana mı kaldı derdikonu açıldığı ilk postta rezil rüsva olmuş haberi yok
Komik ama iyi bi komik değilGül çok komik hahahaa
Umarımyaptığınız çok yanlış bir şey. o çocuk sonuçta ikinizin de olacak. umarım kalmazsınız.
linç geliyo diye bi hareketler bişilerEe hani şaka yapmıştınız?
Kızım sen hiç duymadın mı her koyun kendi bacağından asılır diye. Sırat köprüsünü geçerken sırtına atlayıp aaa o benim kocam kafasıyla mı gideceksin? Kul hakkı aloooooooooooo. Haniii çok büyük günah olan kul hakkı ?????Size ne bundan kendisi eşim
Kul hakkının ne olduğunu biliyorumKızım sen hiç duymadın mı her koyun kendi bacağından asılır diye. Sırat köprüsünü geçerken sırtına atlayıp aaa o benim kocam kafasıyla mı gideceksin? Kul hakkı aloooooooooooo. Haniii çok büyük günah olan kul hakkı ?????
Yok sevmedim şakaysa kötü, şaka değilse faciaya şaka yapmış şaka sakin ol ne kadar komik dimi hadi gülelim
Ona göre davran o zaman " i binim kicim " diyene kadar. Kimse senin kocan değil demediKul hakkının ne olduğunu biliyorum
Muso gönlümün efendisiydi ya banı bitse de geri gelsekendini rezil ederek eğlenmek, musakkacığımız daha normaldi
Yav he helinç geliyo diye bi hareketler bişiler
yok yok burası da az eğlenceli olmaya başladı şaka olup olmadığını kestiremedik ama rezil olduğu konusunda hemfikirizMuso gönlümün efendisiydi ya banı bitse de geri gelse
Fotodaki çocuk sizin mi?Size ne bundan kendisi eşim