- 19 Mayıs 2020
- 46.358
- 207.399
Terbiyesiz
İyi ki terbiyesizmişim, terbiyenin güzelliğine bakar mısınız?Yav he he he
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Terbiyesiz
İyi ki terbiyesizmişim, terbiyenin güzelliğine bakar mısınız?Yav he he he
Ay evet ya. Konudan bağımsız yaziyorum bunu. Bazi uyeler kocasina hiç saygi duymuyor. Burada kaç tane sperm testinde adamlarin ad soyadlarını gördüm. Birinde uyardim isterseniz yeniden yükleyin, ifşa olmasin kocaniz diye. Amaaan nolacak kim görecek diyor. Adamın haberi yok, sperm sayısı ortaliga dökülmüş, ismi soy ismi ortalıkta. İnançlıysan kul hakkidir bir yerde ya. Değilsen de saygısızlıktır.Neden üye gayet doğru noktalara parmak basmış. Ama ne bilsin kocası karısının bu denli çirkef ve avam olduğunu
Peh senden terbiyeli olduğum kesin en azından elalemin adamlarına fena birine benzemiyor demiyorumİyi ki terbiyesizmişim, terbiyenin güzelliğine bakar mısınız?
Eger bosaldigi siviyi tam yumurtlama gununuzde siringa ile icinize bosaltirsaniz hamile kalirsiniz.İyi akşamlar eşimle ilişkiye girdik prezervatife boşaldı bende o prezervatifi attıktan sonra içindeki boşaldığı sıvıyı alıp vajinama sürdüm hamile kalır mıyım
1 saate burdayım sen bana özet geçersinhoff eğlenmeye başladım ffestinalente gitme kız temizlik kaçmıyo
Kızım ne edelim senin kocanı, sadece acıdım. Bende daha güzeli var merak etmePeh senden terbiyeli olduğum kesin en azından elalemin adamlarına fena birine benzemiyor demiyorum
Bana da öyle geldi.Sıkıntılı biri gibi duruyor. 2 tanesine nasıl bakıyor acaba, onlara da mı ya he he, git şurdan, sana ne diyor?
SANANEEEBişey sorcam, sadece siz mi böylesiniz yoksa eşiniz de mi aynı dertten muzdarip?
Ayyyyy bu kadar cringe yeter bugün.SANANEEE
Ya he he o yüzden fena birine benzemiyor diyorsunKızım ne edelim senin kocanı, sadece acıdım. Bende daha güzeli var merak etme
Bi koca kendinde var sanıyor yazık kıyamam ya djfjfjgjYa he he o yüzden fena birine benzemiyor diyorsun
Kendisine saygısı var mı ki kocasına saygısı olsun. Ne konular var millet donunu paylaşmış ya. Ayıptır. Tamam kadın grubu ama o kadarda değil. İyyy. Doktor muyum ben ne anlayacağım. Yazık ya adamlara da üzülüyorum bazen. Kadının da erkeğin de vizyonsuzundan Allahım korusun. Başedilmez. Bu üyede de aynı durum var. Şu fotoğraf gerçek ise ve ifşa olursa neler olur, gerçek değil birisini karalamak için yapıldıysa buda büyük bir kul hakkıdır ödenmez de. YazıkAy evet ya. Konudan bağımsız yaziyorum bunu. Bazi uyeler kocasina hiç saygi duymuyor. Burada kaç tane sperm testinde adamlarin ad soyadlarını gördüm. Birinde uyardim isterseniz yeniden yükleyin, ifşa olmasin kocaniz diye. Amaaan nolacak kim görecek diyor. Adamın haberi yok, sperm sayısı ortaliga dökülmüş, ismi soy ismi ortalıkta. İnançlıysan kul hakkidir bir yerde ya. Değilsen de saygısızlıktır.
OooohoooPeh senden terbiyeli olduğum kesin en azından elalemin adamlarına fena birine benzemiyor demiyorum
Hayatta ki tek başarısı insanın koca kafalamak olunca napsın zaar jdjsjBi koca kendinde var sanıyor yazık kıyamam ya djfjfjgj
Sen hayırdırOooohooo
Sana ne, ya he he, git şurdan!!!Kendisine saygısı var mı ki kocasına saygısı olsun. Ne konular var millet donunu paylaşmış ya. Ayıptır. Tamam kadın grubu ama o kadarda değil. İyyy. Doktor muyum ben ne anlayacağım. Yazık ya adamlara da üzülüyorum bazen. Kadının da erkeğin de vizyonsuzundan Allahım korusun. Başedilmez. Bu üyede de aynı durum var. Şu fotoğraf gerçek ise ve ifşa olursa neler olur, gerçek değil birisini karalamak için yapıldıysa buda büyük bir kul hakkıdır ödenmez de. Yazık
akıl işte neyi nasıl anlamış adamcağıza üzüldü o anlamda diyo yazık diyo ne günah işlemiş diyo ablacım git iki kitap oku algın değişsinPeh senden terbiyeli olduğum kesin en azından elalemin adamlarına fena birine benzemiyor demiyorum
Sanane koca benim karaladım zamanında evlendim bide çocuk yaptım oldu muHayatta ki tek başarısı insanın koca kafalamak olunca napsın zaar jdjsj