İnşallah. Ben de erken olduğu için psikolojiktir diyprdum kendime ama dün sabahtan beri inanılmaz bir göğüs hassasiyetim ve bel ağrım var. Önceki gebeliğimde de en beliegin belirtilerim bunlardı. İnşallah psikolojik değildir ümitlenmemeye çalışıyorum yine de ama ne kadar becerebilirsem işteGünaydın canımbelirti var canım kasıkta batma göğüste hassasiyet bel ağrısı beyaz akıntı
İnşallah bebiitendir psikolojik değildir
bugün adetimin geçeli 3. günüKaç gün oldu kan verın bence pembe leke de üstüne görebilirsin veya Allah korusun düşük tehlikesı falan olur bekleme acilde kan ver
inşallah öyledirYerleşme kanamasına benziyor canım
ovülasyon takibi yaptığım testlerle beraber birkaç tane kaset test de gelmişti
Aynı durumdayım canımİnşallah. Ben de erken olduğu için psikolojiktir diyprdum kendime ama dün sabahtan beri inanılmaz bir göğüs hassasiyetim ve bel ağrım var. Önceki gebeliğimde de en beliegin belirtilerim bunlardı. İnşallah psikolojik değildir ümitlenmemeye çalışıyorum yine de ama ne kadar becerebilirsem işte
Trendyoldan gelen ne ovulasyon nede gebelik testi doğru cikiyor ve cok aciki satıcılar böyle bir konuda umut taciri...Ben artık bir gebeningunlugunden direk aliyorum.. İki aydır pik i görebiliyorum sayelerinde ..ovülasyon takibi yaptığım testlerle beraber birkaç tane kaset test de gelmişti
ama onlarla ilgili kafam karışık çünkü ovülayon testlerinde hiç pik göremedim, çizgi çıkmamıştı yani yine aynı şekilde hamilelik testlerinde de (kaset testlerden) çıkmadı çizgi
bozuk olabileceklerini düşünüyorum
İnşaallah şu ay bitmeden pozitif haberlerinizii alırız yaaAynı durumdayım canım
Gerçekten mi yanlış sonuç mu veriyor testleri bende yeni aldım oysakiTrendyoldan gelen ne ovulasyon nede gebelik testi doğru cikiyor ve cok aciki satıcılar böyle bir konuda umut taciri...Ben artık bir gebeningunlugunden direk aliyorum.. İki aydır pik i görebiliyorum sayelerinde ..
Bence de bebişin yolda gibiDua et bizlerede insallah
İnşallah canım son 7 günİnşaallah şu ay bitmeden pozitif haberlerinizii alırız yaa
Ayy hadi inşaAllah balımİnşallah canım son 7 gün
Pembe leke mi kırmızı mıAyy hadi inşaAllah balımbenimde dün leke geldi adet sandım ama durdu sonra sabah gebelik yaptım negatif
Leke geldiğinde bende yaptım negatif ama 10 gün vardıAyy hadi inşaAllah balımbenimde dün leke geldi adet sandım ama durdu sonra sabah gebelik yaptım negatif
Pembe açık renkPembe leke mi kırmızı mı
Kızz nasıldı leke ne kadar sürdü benimde bat 7 gün var şuan aslındaLeke geldiğinde bende yaptım negatif ama 10 gün vardı
Dupduru çook açık pembe renk peçeteye gelmişti daha gelmedi o gün test yaptım negatif . Desene çocuk yerleştikten sonra beta yükselirKızz nasıldı leke ne kadar sürdü benimde bat 7 gün var şuan aslında
Sabırlı olcaz benimde 7 gün var . Burda arkadaşın birinin 6 gün önce negatifken 3 gün kala pozitif6 gün kala kaset test negatif ama hala umudum var erken olabilir
Ben aldıklarımı hep çöpe attımGerçekten mi yanlış sonuç mu veriyor testleri bende yeni aldım oysaki
Aslında ben hiç güvenmiyorum inanmıyorum artık testlere. Hem para kaybı hem ümitminnosprarkqdaslar sabah AWOX erken gebelik yaptim ve kocaman bir negatifsu an işte olduğum için testi evde bıraktım. Tam bir hayal kırıklığı nasil o kadar net pozitif olupta testim negatif olur aklım almiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?