Sen yanlıs anladın her halde canım benim bizimki öyle hadi gel cocuk yapalim diye yapmıyoruz bebek konusu sadece ben adet olunca yine olmamıs falan diyoruz Allahım bidahakine nasip etsin diyip konuyu kapatıyoruz. Ayrıca hiçte zor olmuyor doyamıyoruz birbirimize sebep bu. Öyle iş gibi olurmu zevk alamayız zatenGünde 3 defa yaparak eşinize bilmem şu hamile bizden sonra evlendi her aksam hade gel iliski saati geldi yapmak lazim bizim niye olmuyo diyerek kocanizi strese sokuyosunuz bi erkek gunde 2 .3 defa zor bosalir zaten hergün bu konuyu acmayin ve plansz yapin derim ben konuyu açinca eşim ilgilenmiyo bile canim stres yapma diyo konuyu dgstryo bnce kocada da bitiyo bu durum kadinin her istedği olmamali bence...
Görünürde bir problem yok bütün tahliller iyi sorun yok geçen sene bir asılama negatif var şimdi tekrar gittim doktora bazı tahlilleri yeniledi pazartesi bakalım ne yapar büyük ihtimalle yine asılama dicekHiç bir sorun olmadığı halde mi gerçektenasilama falan oldu mu hiç
İnşallah canımm inşallahallahtan tez zamanda kucagınıza evlat nasıp etmesını dılerım. Ama sunu yapın dıyelm adet gordunuz. Adetten 5 gun sonra 1 gun dur 1 gun yap. Hatta arada 2 gun ara vererek durun yapın durun yapın. Hergun yapmanın faydalı llduunu sanıyorsanız degıl cunku spermler cansız oluylr 2 gunde yenılenıyor yanı yenılsndıkce bırkıkte olacaksınz. 1 gun durup 1 gun yapmanız ıyı oludr.taakı tekrar adet gorene kadr adetten 1 gun oncede bırakın ılsıkıyi.araya adet gırmıs olacak cunku hatta yumurta dollenmısse ınsallah o 2.adetıde goremezsınız hamıs kalırsınz. Yanı bu 1 ayı bu sekılde degerlendırın. Sımdı adetınz yenı bıttıyse baslayın bu surece tekrar adet gorene kadr. Veya adetınz yenı basladıysa adetten 5 gun sonra baslayın bu surece.esınızde zorlayın anacım ıstıyolar sonra cekılıyolar.kalk kalk bunu sadece ben ıstemedım bırlıkte ıstddık bırlıkte yapacaz kendı kendıme cocuk yapamam ya dıyın. Yatakta komutan sızlersınız aayonetın onları. Onların kafasında eskıden yumurtlamamı vardı annelerımz nasıl hemen hamıle kalmıs dıyd bır dusunce var hamıle kalmanın cok basıt oldugnu sanıyolar. Hadı bakım Insallah tutar. Ayrıca hemen kalkmahın yataktan sırtustu yatıp ayaklarınıızı hvaya dıkın bıraz. Insallah olacak hanımlar. J jelibaloncuk K KurkmantoluS M Mstfamls ve konu sahıbı.
Sen yanlıs anladın her halde canım benim bizimki öyle hadi gel cocuk yapalim diye yapmıyoruz bebek konusu sadece ben adet olunca yine olmamıs falan diyoruz Allahım bidahakine nasip etsin diyip konuyu kapatıyoruz. Ayrıca hiçte zor olmuyor doyamıyoruz birbirimize sebep bu. Öyle iş gibi olurmu zevk alamayız zaten
Arkadaslar size fayd
Teşekkür ederiz güzel tavsiyeleriniz içinallahtan tez zamanda kucagınıza evlat nasıp etmesını dılerım. Ama sunu yapın dıyelm adet gordunuz. Adetten 5 gun sonra 1 gun dur 1 gun yap. Hatta arada 2 gun ara vererek durun yapın durun yapın. Hergun yapmanın faydalı llduunu sanıyorsanız degıl cunku spermler cansız oluylr 2 gunde yenılenıyor yanı yenılsndıkce bırkıkte olacaksınz. 1 gun durup 1 gun yapmanız ıyı oludr.taakı tekrar adet gorene kadr adetten 1 gun oncede bırakın ılsıkıyi.araya adet gırmıs olacak cunku hatta yumurta dollenmısse ınsallah o 2.adetıde goremezsınız hamıs kalırsınz. Yanı bu 1 ayı bu sekılde degerlendırın. Sımdı adetınz yenı bıttıyse baslayın bu surece tekrar adet gorene kadr. Veya adetınz yenı basladıysa adetten 5 gun sonra baslayın bu surece.esınızde zorlayın anacım ıstıyolar sonra cekılıyolar.kalk kalk bunu sadece ben ıstemedım bırlıkte ıstddık bırlıkte yapacaz kendı kendıme cocuk yapamam ya dıyın. Yatakta komutan sızlersınız aayonetın onları. Onların kafasında eskıden yumurtlamamı vardı annelerımz nasıl hemen hamıle kalmıs dıyd bır dusunce var hamıle kalmanın cok basıt oldugnu sanıyolar. Hadı bakım Insallah tutar. Ayrıca hemen kalkmahın yataktan sırtustu yatıp ayaklarınıızı hvaya dıkın bıraz. Insallah olacak hanımlar. J jelibaloncuk K KurkmantoluS M Mstfamls ve konu sahıbı.
Değerlerine göre pko mu var sende ,adetlerin duzensizse yumurtlama günün degisiyordur .yumurtlama gününü ovulasyon testiyle takip edebilirsin eczanelerde satiliyo . Eşinin sperm sonuçları nasıl onun değerleri de önemli . Düşükse keçiboynuzu kürü çok.ise yariyo . Stres çok etkiliyo mümkün olduğunca rahat olmak lazım . Bebek olsun olcak mı olmucakmi düşünme hiç oluruna bırakmaya calis . Eğer kuruluk oluyosa kayganlastirici jel,bebek yağı vb . Bişey kullanma çünkü spermleri oldurebiliyo . Cok ihtiyaç varsa sadece senin tükmügun o da senin vücudundan bir parça olduğu için spermleri oldurmuyo . Bol su iç . Tsh yüksek mı guatir var mı bir sağlık ocağına baktır o da etkiliyo. Bide arı sütü bal karışımı var aktarlarda satiliyo adettin ilk günü başla 6/7 gün sabah kalktigin gibi bir kaşık ye yumurtalarını gelistiriyo. Hayıt suyu icebilirsin o da iyi geliyo .bide hergun ilişki olmamalı günaşırı spermin birikmesi lazım 2 günde bir de olabilir . Hergun Meryem süresini okuyabilirsin .Allah yardımcın olsun inşallah
[/
Adetlerim cok düzenli 5 gün sonra doktora gideceğim. Bütün testlerim yapıldı saglık ocagnda da yaptırdım hersey süper maşşallah troid guatr gibi bi sorun yok çok şükür. Amh yüksek çıkınca fsh lh gibi degerlerde etkilediği için onlardan da yola cıkıp pko teshişi konuldugunu biliyorum cunkü amh tek basına pko'ı desteklemiyor bence. Ama 5 gün sonra doktorumla görüşecegim umarım böyle birsey yoktur ..Değerlerine göre pko mu var sende ,adetlerin duzensizse yumurtlama günün degisiyordur .yumurtlama gününü ovulasyon testiyle takip edebilirsin eczanelerde satiliyo . Eşinin sperm sonuçları nasıl onun değerleri de önemli . Düşükse keçiboynuzu kürü çok.ise yariyo . Stres çok etkiliyo mümkün olduğunca rahat olmak lazım . Bebek olsun olcak mı olmucakmi düşünme hiç oluruna bırakmaya calis . Eğer kuruluk oluyosa kayganlastirici jel,bebek yağı vb . Bişey kullanma çünkü spermleri oldurebiliyo . Cok ihtiyaç varsa sadece senin tükmügun o da senin vücudundan bir parça olduğu için spermleri oldurmuyo . Bol su iç . Tsh yüksek mı guatir var mı bir sağlık ocağına baktır o da etkiliyo. Bide arı sütü bal karışımı var aktarlarda satiliyo adettin ilk günü başla 6/7 gün sabah kalktigin gibi bir kaşık ye yumurtalarını gelistiriyo. Hayıt suyu icebilirsin o da iyi geliyo .bide hergun ilişki olmamalı günaşırı spermin birikmesi lazım 2 günde bir de olabilir . Hergun Meryem süresini okuyabilirsin .Allah yardımcın olsun inşallah
Amin canım brnim inşallah :-*iş olsun diye degil ben zevk için yapiyorum tabi çocuk ta o sekilde oluyo zaten oyle olunca zaten insan zevke gelmezki alah en kisa zamanda bize ve bizim gibi isteyenlere versin
Rahim flmi esnasnda %80 acılıyor diye biliyorum neden acılmadıÇektirdim canım Rahim filminde belli oldu zaten tüpün kapalı olduğu
Az bişey kapalı olduğunda açılıyormuş tamamen kapalı olursa açılmıyor muş diye duydum Allah'tan 1 tanesi açık ta yine de olmuyorRahim flmi esnasnda %80 acılıyor diye biliyorum neden acılmadı
Asılama denedin mi hiçAz bişey kapalı olduğunda açılıyormuş tamamen kapalı olursa açılmıyor muş diye duydum Allah'tan 1 tanesi açık ta yine de olmuyor
Üzülme canım benim oda yeter :*Az bişey kapalı olduğunda açılıyormuş tamamen kapalı olursa açılmıyor muş diye duydum Allah'tan 1 tanesi açık ta yine de olmuyor
Yok ilk ilaçla başlayalım dediAsılama denedin mi hiç
Aynen doktor diğer tüple olur dedi ama adetim de düzensiz ondan tutturamadık sanırımÜzülme canım benim oda yeter :*
Allah hepimize sabır versin zor gerçektenGörünürde bir problem yok bütün tahliller iyi sorun yok geçen sene bir asılama negatif var şimdi tekrar gittim doktora bazı tahlilleri yeniledi pazartesi bakalım ne yapar büyük ihtimalle yine asılama dicek
lh ve fsh orani baya dengesiz lh yuksek yumurtaniz oluyor ama kalitesi düşük ve catlamiyor lh yuksek oldugu icin bir otomatikmen polikistik over yapiyor yumurta catlamayinca olmuyor iste kilonuz nasılAmh: 7.68 Fsh: 7.43 prolaktin:17.4 progesteron: 12,7 Lh: 5.17.
Merhaba yeni oldum yardımınıza ihtiyacım var 11 aylık evliyim ve evlendiğimiz ilk günden beri cocuk istiyoruz ve her gün ilişkiye giriyoruz hatta günde bazen iki üç bile oluyor ama bir türlü olmadı rahim filmim dahi çekildi hersey temiz degerlerimde bunlar lütfen yardımcı olurmusunuz benim gibi anne olmak isteyen bircok kadın var burada lütfen benimle bilgilerinizi paylasırmısınız artık bebegimi almak istiyorum kucagıma
52 kiloyum zayıfım. Adetlerimde cok duzenli hiçbir sıkıntm yok cok sukurlh ve fsh orani baya dengesiz lh yuksek yumurtaniz oluyor ama kalitesi düşük ve catlamiyor lh yuksek oldugu icin bir otomatikmen polikistik over yapiyor yumurta catlamayinca olmuyor iste kilonuz nasıl
peki doktor lh neden yüksek çıkıyor diye bisey dmeedimi52 kiloyum zayıfım. Adetlerimde cok duzenli hiçbir sıkıntm yok cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?