Gebeliğe Hazırlık Hamile kalamıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayır henüz koymadı korkutma beni ya ciddimisin ??

Korkutmak istemem ama ben lh fshtan fazla olursa pko belirtisi diye biliyorum yumurtalık rezerviniz de fazla belki o yüzdendir ben amh testi yaptırmadım ama bende yaptırsam yüksek çıkabilir. Benim doktorum ultrasonda polikist görüp hormon testi yaptırmıştı sonra emin olmuştuk. Size ultrasonda bakıldı mı

Her gün ilişkiye girmek sperm kalitesini düşürür yani hamile kalma şansınızı azaltır. O yüzden 2 günde bir ilişki deneyin önerilen budur.

Evet canım defalarca bakıldı hatta rahim filmim de cekildi hersey güzel dendi. Ama dediğin gibiyse neden görünmedi ultrasonda

Evet canım defalarca bakıldı hatta rahim filmim de cekildi hersey güzel dendi. Ama dediğin gibiyse neden görünmedi ultrasonda

Ben yanlış gördüm galiba değerlerinizi bir an 12 olanı lh sandım o yüzden pko diye düşündüm ama şimdi tekrar baktım normalmiş amh yüksek sadece ama bu da güzel bişey yumurtalık rezervi fazla. Sorun görmemişse doktorunuz şanslısınız inşallah bir an önce olur. Bende pkodan dolayı hamile kalamıyorum eşimin değerleri iyi

Çok yapmakla olmuyo ki bnde senin gibiyim ama olmayinca olmuyo işte

Yani güzel mi diyorsun sonuclarıma inşallah öyledir henüz doktorumla görüsemedim 10 gün sonra gel demisti bir hafta sonra gidecegim inşallah. Allah yardımcın olsun sakın üzülme tamam mı

Bazen bi sebep olmadan da olmuyor stres yaptıkça olmuyor bosverdiginde haberini alan cok insan var

Umarım hiçbir sorunun yoktur bitanem bence bir an önce doktora gitmelisin canm 15 ay olmus en azından bir sorunun varsa Allah korusun da en azından tedavin yapılır yani bence artık gitmelisin
Aynen sogan kürü uyguladim bu ay bakalım olmazsa artık gidicem mecbur

Yani güzel mi diyorsun sonuclarıma inşallah öyledir henüz doktorumla görüsemedim 10 gün sonra gel demisti bir hafta sonra gidecegim inşallah. Allah yardımcın olsun sakın üzülme tamam mı

Benim anladığım kadarıyla iyi görünüyor. İnşallah doktorunuz da bir sorun görmez. Allah hepimizin yardımcısı olsun, üzülmüyorum elbet bir zamanı vardır ama insan sabırsızlanıyor

Ah kardeşim 10 sene bekleyenler nasıl sabrediyo bizimki bisey degil . Allahım en kısa zamanda nasip etsin bize ben şimdiden çok ama çok yoruldum
Merhaba canım bende malesef aynıyım 5 sene bitti olmuyor hiç bisey yok diyorlar ama nasib rabbimden ümit kesilmez

Merhaba onu ben denemiştim ama olmadı şuan tüp bebek yaptırdım sonuç bekliyorum

Canım içini ferah tut demekki daha zamanı değil ben 2 seneden fazla uğraştım ama en doğru zaman şimdi demekki Rabbim nasip etti ama ben emin oldum en önemli faktör stres ilişkiye bebek için girme doktor en başta bize böyle demişti Allah en kısa zamanda nasip etsin inşAllah

Esimde muayenesini oldu hatta doktor süper hersey mükemmel dedi ama gel görki hala bisey yok dua ediyorum her zaman sadece kendime degil isteyen olmayan herjese ediyorum Allahın izniye elbet birgün olacak ama ne zaman
İliskinizi gun asiriya dusurun. Cok sik olmasi da kaliteyi bozabiliyor.

Yumurtlamani da takip et.

Günde 3 defa yaparak eşinize bilmem şu hamile bizden sonra evlendi her aksam hade gel iliski saati geldi yapmak lazim bizim niye olmuyo diyerek kocanizi strese sokuyosunuz bi erkek gunde 2 .3 defa zor bosalir zaten hergün bu konuyu acmayin ve plansz yapin derim ben konuyu açinca eşim ilgilenmiyo bile canim stres yapma diyo konuyu dgstryo bnce kocada da bitiyo bu durum kadinin her istedği olmamali bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…