Hayır henüz koymadı korkutma beni ya ciddimisin ??
Evet canım defalarca bakıldı hatta rahim filmim de cekildi hersey güzel dendi. Ama dediğin gibiyse neden görünmedi ultrasondaKorkutmak istemem ama ben lh fshtan fazla olursa pko belirtisi diye biliyorum yumurtalık rezerviniz de fazla belki o yüzdendir ben amh testi yaptırmadım ama bende yaptırsam yüksek çıkabilir. Benim doktorum ultrasonda polikist görüp hormon testi yaptırmıştı sonra emin olmuştuk. Size ultrasonda bakıldı mı
Tamam canım birde öyle deneyelim madem tesekkür ederim :*Her gün ilişkiye girmek sperm kalitesini düşürür yani hamile kalma şansınızı azaltır. O yüzden 2 günde bir ilişki deneyin önerilen budur.
Evet canım defalarca bakıldı hatta rahim filmim de cekildi hersey güzel dendi. Ama dediğin gibiyse neden görünmedi ultrasonda
Yani güzel mi diyorsun sonuclarıma inşallah öyledir henüz doktorumla görüsemedim 10 gün sonra gel demisti bir hafta sonra gidecegim inşallah. Allah yardımcın olsun sakın üzülme tamam mıBen yanlış gördüm galiba değerlerinizi bir an 12 olanı lh sandım o yüzden pko diye düşündüm ama şimdi tekrar baktım normalmişamh yüksek sadece ama bu da güzel bişey yumurtalık rezervi fazla. Sorun görmemişse doktorunuz şanslısınız inşallah bir an önce olur. Bende pkodan dolayı hamile kalamıyorum eşimin değerleri iyi
Aynen sogan kürü uyguladim bu ay bakalım olmazsa artık gidicem mecburUmarım hiçbir sorunun yoktur bitanem bence bir an önce doktora gitmelisin canm 15 ay olmus en azından bir sorunun varsa Allah korusun da en azından tedavin yapılır yani bence artık gitmelisin
Yani güzel mi diyorsun sonuclarıma inşallah öyledir henüz doktorumla görüsemedim 10 gün sonra gel demisti bir hafta sonra gidecegim inşallah. Allah yardımcın olsun sakın üzülme tamam mı
Çektirdim canım Rahim filminde belli oldu zaten tüpün kapalı olduğuNeden rahim filmi cektirmiyorsun tatlm
Merhaba canım bende malesef aynıyım 5 sene bitti olmuyor hiç bisey yok diyorlar ama nasib rabbimden ümit kesilmezAh kardeşim 10 sene bekleyenler nasıl sabrediyo bizimki bisey degil . Allahım en kısa zamanda nasip etsin bize ben şimdiden çok ama çok yoruldum
Arkadaslar size faydali olurmi bilmem ama bende 4 aydir evliyi. Hala gebe kalamadim. Bi kaldm kimyasal oldu . Sut buhari denen bi kür var burdan okuyabilirsiniz bence denemekte fayda varMaydonoz ve süt buharına oturan fayda gördü mü - Happy Mom: Mutlu Anneler & Mutlu Bebekler
Canım içini ferah tut demekki daha zamanı değil ben 2 seneden fazla uğraştım ama en doğru zaman şimdi demekki Rabbim nasip etti ama ben emin oldum en önemli faktör stres ilişkiye bebek için girme doktor en başta bize böyle demişti Allah en kısa zamanda nasip etsin inşAllahAmh: 7.68 Fsh: 7.43 prolaktin:17.4 progesteron: 12,7 Lh: 5.17.
Merhaba yeni oldum yardımınıza ihtiyacım var 11 aylık evliyim ve evlendiğimiz ilk günden beri cocuk istiyoruz ve her gün ilişkiye giriyoruz hatta günde bazen iki üç bile oluyor ama bir türlü olmadı rahim filmim dahi çekildi hersey temiz degerlerimde bunlar lütfen yardımcı olurmusunuz benim gibi anne olmak isteyen bircok kadın var burada lütfen benimle bilgilerinizi paylasırmısınız artık bebegimi almak istiyorum kucagıma
Bide ben deneyim. Olmazsa zaten bidaha yapmam. Insallah bende tutar bari denemektw fayda varMerhaba onu ben denemiştim ama olmadı şuan tüp bebek yaptırdım sonuç bekliyorum
İliskinizi gun asiriya dusurun. Cok sik olmasi da kaliteyi bozabiliyor.Esimde muayenesini oldu hatta doktor süper hersey mükemmel dedi ama gel görki hala bisey yok dua ediyorum her zaman sadece kendime degil isteyen olmayan herjese ediyorum Allahın izniye elbet birgün olacak ama ne zaman
Hiç bir sorun olmadığı halde mi gerçektenMerhaba canım bende malesef aynıyım 5 sene bitti olmuyor hiç bisey yok diyorlar ama nasib rabbimden ümit kesilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?