Allah sabır versin biricik inşallah en kısa süre hepimiz mutlu oluruz :)Tatlım her şey kafada bitiyo ya sen ne kadar strese girersen o kadar gecikir emin ol bir de vardır bir zamanı Allah ne zaman nasip eder bilemeyiz ki ben de iki yıldır bekliyorum Allah büyük bizim de olcak bebislerimiz Allah'ın izniyle ama biraz sabır işte
Amin canım benim üzülme sıkıntıya girme emin ol hiç ummadığın anda kafanın rahat olduğu zaman gelicek bebisinAllah sabır versin biricik inşallah en kısa süre hepimiz mutlu oluruz :)
Bizde de aynı 1.5 sene oldu herşey normal dedi doktor sağ tüpüm kapalıymış ama yine de bekleyin tek tüple de olur ama hala bekliyoruz sonuç sıfır yumurta takibine başladım son adetimden sonra çatlatma iğnesi olacam onu bekliyorum bakalım ne olacakEvet cok iyi dedi doktor
Bende ediyorum hep herkes adına olmayan isteyen herkeseTatlım benim üzme kendini senin için dua edecegim..
Biz doktora gitmedik sorun var mi bilmiyorum . Devlet hastahanesine gitmek istemedim ozele gidicem biraz maddi durumlari toparlayıp. O zamana kadar belki olur diye diye 15 ay oldu cnm . Herhangi bir enfeksiyon belirtim veya adet duzensizligim olmadığı için beklemek istedim. Ilişki sıklığı gün aşırı yumurtlama dönemi hergün seklindeydi. Hiç korunmadik.Peki degerlerin nasıl canm ? Herhangi bi saglık sorunun varmı ? Ne sıklıkla ilişki yasıyorsunuz ? Rahim filmi asılama gibi bir operasyonlar yasadın mı ?
Neden rahim filmi cektirmiyorsun tatlmBizde de aynı 1.5 sene oldu herşey normal dedi doktor sağ tüpüm kapalıymış ama yine de bekleyin tek tüple de olur ama hala bekliyoruz sonuç sıfır yumurta takibine başladım son adetimden sonra çatlatma iğnesi olacam onu bekliyorum bakalım ne olacak
Umarım hiçbir sorunun yoktur bitanem bence bir an önce doktora gitmelisin canm 15 ay olmus en azından bir sorunun varsa Allah korusun da en azından tedavin yapılır yani bence artık gitmelisinBiz doktora gitmedik sorun var mi bilmiyorum . Devlet hastahanesine gitmek istemedim ozele gidicem biraz maddi durumlari toparlayıp. O zamana kadar belki olur diye diye 15 ay oldu cnm . Herhangi bir enfeksiyon belirtim veya adet duzensizligim olmadığı için beklemek istedim. Ilişki sıklığı gün aşırı yumurtlama dönemi hergün seklindeydi. Hiç korunmadik.
Canım benim evladın suan seni cennette seni bekliyor sakın sende üzülme Allah herkese derdine göre sabrınıda veriyor. İnşallah en kısa zamanda yavrunun kokusunu alabilirsin dua ediyorum hepimize :*Merhaba kızlarBen de 5 yıl dır çocuk bekleyen , 4 tüp bebek denemesi olan , 1 tüp bebeğini 3,5 aylıkken kaybetmiş bir arkadaşınız olarak yazmak istedim sizlere . Stres her şeyin başı eğer bir sağlık probleminiz yoksa oluruna bırakın herşeyi . Böyle demek kolay ama bırakmak zor bütün bunları da çok iyi biliyorum . Keyfini çıkarın hayatın. Şimdiden bu kadar yıpratmayın hem eşinizi hem kendinizi. Farklı şeylerle meşgul olmaya çalışın Ayrıca ilişki gün aşırı olmalı sperm kalitesi açısından . Rabbim en güzel zamanda en güzel şekilde bekleyen herkese nasip etsin inşallah
Amin inşallah , üstünden 2 yıl geçti . Çok şükür ki şuan 4. Tüp bebeğim benimle . İnşallah sağ Salim kucağıma almak nasip olur , rabbim kimsenin kucağını boş koymasın , sizlere de en kısa zamanda nasip etsinCanım benim evladın suan seni cennette seni bekliyor sakın sende üzülme Allah herkese derdine göre sabrınıda veriyor. İnşallah en kısa zamanda yavrunun kokusunu alabilirsin dua ediyorum hepimize :*
Yaa maşşallah Allah bağıslasın canım benim kac aylıkk :)Amin inşallah , üstünden 2 yıl geçti . Çok şükür ki şuan 4. Tüp bebeğim benimle . İnşallah sağ Salim kucağıma almak nasip olur , rabbim kimsenin kucağını boş koymasın , sizlere de en kısa zamanda nasip etsin
Daha çok küçüğüz 2,5 aylıkYaa maşşallah Allah bağıslasın canım benim kac aylıkk :)
Cok cok mutlu oldum gercekten cok mutlu oldum Allahın izniyle hasret cektiğin geliyor sonunda ama sonuna kadar hakediyorsun 5 sene hiç az degil Rabbim seni ona onu sana bagısladın canım benimDaha çok küçüğüz 2,5 aylık
Amin cümlemize nasip etsin inşallahCok cok mutlu oldum gercekten cok mutlu oldum Allahın izniyle hasret cektiğin geliyor sonunda ama sonuna kadar hakediyorsun 5 sene hiç az degil Rabbim seni ona onu sana bagısladın canım benim
Banada dua et olurmu hamilelerin duası kabul olurmus bende sana edeceğim yavrunu saglıklı sag salim hayırlısıyla alabilmen için..Amin cümlemize nasip etsin inşallah
Insan sebepleri yerine getirmeli tabi, tedavi olmak gerekiyosa olmali, hem tedavi yöntemlerine basvurmali hem de hayirlisini Allahtan istemeli
Yaratan Allah, biz zorla biseyi olduramayiz, varsa kaderde elbet olur kim durabilir ki önünde? aslinda buna inanip gercekten güvenebilsek Allah'a strese de girmeyiz bosuna bunu düsünüp kendimize eziyet de etmeyiz
Ama demesi kolay, uygulamasi zor bisey
Umarim hayirlisiyla dualariniz kabul olur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?