Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lh : 5.17 fsh: 7.43 lh yüksek degilki amalh ve fsh orani baya dengesiz lh yuksek yumurtaniz oluyor ama kalitesi düşük ve catlamiyor lh yuksek oldugu icin bir otomatikmen polikistik over yapiyor yumurta catlamayinca olmuyor iste kilonuz nasıl
17 olan kimindi pekiLh : 5.17 fsh: 7.43 lh yüksek degilki ama
Yerim swni kızzzz korkuttun beni deliii
Yani pko deglm demi
valla kusuruma bakma ben karistirdim bianda okuyunca lh 17 sandım yoksa degerlerin çok güzel hsg cekildnmiYerim swni kızzzz korkuttun beni deliii![]()
Yaptırdı cok güzel onunda sonuclarıEşiniz hiç test yaptırmadı mı peki?
yok değil kilonda gayet iyi fsh lhda iyi sana onerim istgrmdan ovulasyon testleri al onlarla çok fazla hamile kalan var kafana takılan olursa burdayim benYani pko deglm demi
Evet cekldim cok güzel dedi doktor hersey süpermisvalla kusuruma bakma ben karistirdim bianda okuyunca lh 17 sandım yoksa degerlerin çok güzel hsg cekildnmi
Ne kadar o testleryok değil kilonda gayet iyi fsh lhda iyi sana onerim istgrmdan ovulasyon testleri al onlarla çok fazla hamile kalan var kafana takılan olursa burdayim ben
Tesekkür ederim canım benimNe kadar o testler
20 li+4 gebelik testi 45 30lu+4gebelik testi 60 kapıda odemeli hemde bide hergün iliski olmaz 1 gün ara ile adetin biter bitmez basla 1 gun dolu 1 gün boş ve yataktan kalkma degerlerin güzel stres yapma neden olmuyo ah olacakmi şöyle yapalim olsun falanlara girmee ve bu ovu testlerini dene bak gör kalacaksinNe kadar o testler
Maddi durumum pek iyi degil alabilirmiyim bilmiyorum ama para biriktircem20 li+4 gebelik testi 45 30lu+4gebelik testi 60 kapıda odemeli hemde bide hergün iliski olmaz 1 gün ara ile adetin biter bitmez basla 1 gun dolu 1 gün boş ve yataktan kalkma degerlerin güzel stres yapma neden olmuyo ah olacakmi şöyle yapalim olsun falanlara girmee ve bu ovu testlerini dene bak gör kalacaksin
her ay duzenli adet goruyormusun kac günde 1 oluyorsunMaddi durumum pek iyi degil alabilirmiyim bilmiyorum ama para biriktircem
Evet cok düzenli 28 günde bir adet oluyorumher ay duzenli adet goruyormusun kac günde 1 oluyorsun
ozaman tahminen adetin 13.14. gün yumurtluyorsun hergün iliski yerine adetin 10. gununden say 10.12.14.16.18.20.gunlerde ilsikide bulun ve sabaha kadr kalkma yataktan sabah dua alırsın 1 2 ay böyle dene olmazsa ozamana ise parada biriktirip ovu testlerinden alirsin 20 li alsan yeter sanaEvet cok düzenli 28 günde bir adet oluyorum
Herzaman dikkat ediyorum bu günlere zaten ama bir sene oldu olmuyor. Dua alırsın derken nasıl yani canmozaman tahminen adetin 13.14. gün yumurtluyorsun hergün iliski yerine adetin 10. gununden say 10.12.14.16.18.20.gunlerde ilsikide bulun ve sabaha kadr kalkma yataktan sabah dua alırsın 1 2 ay böyle dene olmazsa ozamana ise parada biriktirip ovu testlerinden alirsin 20 li alsan yeter sana
dus olacakti o yanlış yazilmis tatlım stres en onemli etken kafani boşalt evet çok zor ama yapmalisin ugrasacak şeyler bul kendine ve bu dediklerimi uygulaHerzaman dikkat ediyorum bu günlere zaten ama bir sene oldu olmuyor. Dua alırsın derken nasıl yani canm