Gebeliğe Hazırlık Hamile kalamıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Soğan kürü yapın kesinlikle tavsiye ederim yemeklik sarı kabuklu sogan bir tane 4 e bol tencereye köy 3 bardağı su ile kaynamaya başlasın 5 dk sonra kapat o suyu ılık olarak sabah ac ve akşam ac iken iç bunu adet başladı adetin ıkinci günü başla bir hafta yap.... Ayrıca ilişki bir gün var bir gün yok... ilişki sonrası ayaklarını kaldır 5 veya 10dk ve sonra yat uy hiç kalkma yataktan.. incir ceviz havuç bunları bol tüket....kafandan olmuyor yine olmayacak gibi düşünceleri çıkar...Eşinle çocuk için ilişkiye girme normal seviş...kafanda o anda çocuk bebek olmasın eşini sevdiğini o anda kadın olduğunu düşün... emin ol Allahimda nasip etmişse en önemlisi tabiki bu... Inşallah rabbim herkesin karnını kucağını doldursun

Dogru söylüyorsun bitanem ama napim ki illaki düşünüyor insan istemeden oluyor bilmeden takıyorsun düsünüyorsun elinde olmuyor takmıcam diyorsun ama oluyor ( sen nasılsın senin cocugun varmı

Yaptırdı cok güzel onunda sonucları
O zaman sizin ki ya psikolojik ya da sperm alerjiniz var farkında değilsiniz. Sperm alerjisinde çünkü vücud spermi tehdit olarak algılıyor ve öldürüyor. Ama bana biraz kafayı çok taktığınız için psikolojik olarak kendinizi strese soktunuz gibime geliyor daha evleneli 1 yıl olmamış azıcık rahat bırakın kendinizi bilimsel olarakta kanıtlanmış bir şey çünkü stres gebe kalmayı engelliyor.

Adet başlamasından itibaren 10,11,13,14 ve 15. Günler ilişki yaşadım. Yani kalp olan yerler.Takvim kullananlar bilir sarı olanlar riskli günler.Eşimde hız düşüklüğü var 3 aydır promotil kullanıyor zaten sperm 3 ayda yenilermiş kendini. Sizce bu ay şansım var mı bebek için 6 aydır deniyoruz artık çok kötü oluyorum her adet olduğumda. Bu arada adete 5 gün var test yapsam çıkar mı? Adet olacakmışım gibi ağırlarım var günlerdir bugün felaket başım dönüyor ama bu ağrılar beni korkutuyor gene olmadı diye

Bana hep çok kafana takıyorsun düşünme dediklerinde çok kızardım çünkü düşünmemek elde değildi. Ama çikolata kisti gibi bir engelim olmasına rağmen ne zaman aklımdan çıkarmayı başardım ondan sonra hamile kaldım Dilerim Allahım sizlere de anne olmayı nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…