Canım benim kıyamam sana ben 1 senede böyle yıprandım sen iki senedir ugrasıyorsun bide Allah yardımcın olsun ama umıdunu sakın yitirme olurmu moral cok önemli asla sıkıntıya sokma kendını canımBende ayni canim 2 senden fazla oldu ugrasiyoruz hiç bir sebep olmadığı halde olmuyo ikimizdede bisey yok hatta bu ay aşılama yaptırdık oda tutmadı . Artık gerçekten ümidim kalmadi bıraktım herseyi . Denilecek bisey yok yanı burda sana kimse bisey yapamaz olmayınca olmuyo çok üzülüyorsun ama elden bisey gelmiyo canim
Esimde muayenesini oldu hatta doktor süper hersey mükemmel dedi ama gel görki hala bisey yok dua ediyorum her zaman sadece kendime degil isteyen olmayan herjese ediyorum Allahın izniye elbet birgün olacak ama ne zamanHerşey allahtanBenimde 2 yıl oldu olmuyor dua edin allah tez zamanda nasip eder inşallah eşiniz muayene oldumu
Ah kardeşim 10 sene bekleyenler nasıl sabrediyo bizimki bisey degil . Allahım en kısa zamanda nasip etsin bize ben şimdiden çok ama çok yoruldumCanım benim kıyamam sana ben 1 senede böyle yıprandım sen iki senedir ugrasıyorsun bide Allah yardımcın olsun ama umıdunu sakın yitirme olurmu moral cok önemli asla sıkıntıya sokma kendını canım
Tatlım benim üzme kendini senin için dua edecegim..Ah kardeşim 10 sene bekleyenler nasıl sabrediyo bizimki bisey degil . Allahım en kısa zamanda nasip etsin bize ben şimdiden çok ama çok yoruldum
Yoo demedi canm ?Hergün ilişki hatta günde birden fazla ilişki sağlıklı değilki canım. Doktorun demedi mi gün aşırı deneyim diye
Peki degerlerin nasıl canm ? Herhangi bi saglık sorunun varmı ? Ne sıklıkla ilişki yasıyorsunuz ? Rahim filmi asılama gibi bir operasyonlar yasadın mı ?Bizim de 15 ay olacak
Kuzum bi sor bence. Çünkü benim doktorum gün aşırı deneyin. Hergün ilişki olması sperm kalitesini düşürür dedi ki kk da da çok söylenir bu. İnşallah bir an önce evladına kavuşursunYoo demedi canm ?
Eşinize bakıldı mıAmh: 7.68 Fsh: 7.43 prolaktin:17.4 progesteron: 12,7 Lh: 5.17.
Merhaba yeni oldum yardımınıza ihtiyacım var 11 aylık evliyim ve evlendiğimiz ilk günden beri cocuk istiyoruz ve her gün ilişkiye giriyoruz hatta günde bazen iki üç bile oluyor ama bir türlü olmadı rahim filmim dahi çekildi hersey temiz degerlerimde bunlar lütfen yardımcı olurmusunuz benim gibi anne olmak isteyen bircok kadın var burada lütfen benimle bilgilerinizi paylasırmısınız artık bebegimi almak istiyorum kucagıma
Tatlım her şey kafada bitiyo ya sen ne kadar strese girersen o kadar gecikir emin ol bir de vardır bir zamanı Allah ne zaman nasip eder bilemeyiz ki ben de iki yıldır bekliyorum Allah büyük bizim de olcak bebislerimiz Allah'ın izniyle ama biraz sabır işteAmh: 7.68 Fsh: 7.43 prolaktin:17.4 progesteron: 12,7 Lh: 5.17.
Merhaba yeni oldum yardımınıza ihtiyacım var 11 aylık evliyim ve evlendiğimiz ilk günden beri cocuk istiyoruz ve her gün ilişkiye giriyoruz hatta günde bazen iki üç bile oluyor ama bir türlü olmadı rahim filmim dahi çekildi hersey temiz degerlerimde bunlar lütfen yardımcı olurmusunuz benim gibi anne olmak isteyen bircok kadın var burada lütfen benimle bilgilerinizi paylasırmısınız artık bebegimi almak istiyorum kucagıma
Tesekkür ederim canım benim umarım sende kavusursun bir an önce :)Kuzum bi sor bence. Çünkü benim doktorum gün aşırı deneyin. Hergün ilişki olması sperm kalitesini düşürür dedi ki kk da da çok söylenir bu. İnşallah bir an önce evladına kavuşursun
İnşallsh kuzummTesekkür ederim canım benim umarım sende kavusursun bir an önce :)
Evet cok iyi dedi doktorEşinize bakıldı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?