Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kızlar bir yıldır korunmuyorum ama hala hamile kalmadim doktora gittigim de herhangi bir problem olmadığını söyledi ve bir yi l içinde olmazsa tüp bebeğe yönlendirecegini söyledi herhangi bi ilac veririm filan demedi bu benim kafami cok kurcaladı
bilmiyorum ki canım tutmadı mı tutmuyo işte
inşallah tutar canım...Slm kızlar iki gündür kasıklarımda ağrı vardi sabah yumurta akı kıvamında yapışkan ve akışkan akıntı farkettim sanırım yumurtam çatladı . İlişkiyede gşrdim onu görünce inşallah bu ay hepimizin yüzü güler temmuz ayı bereketli bir aymış boş geçmeyelim
Yaşım 27 çok geç olmadığını düşünüyorumMerhaba cansu başka dr gştmeni tavsiye ederim bir sorun yoksa yumurta takibi yapmalı gelişyşrici hap vermeli iğneyle çatlatmalı yine tutmadıysa rahim filmi çekip tüpler tıkalımı ona bakmalı sende sorun yoksa eşinşn siperm sayısı harekeyli siperm sayısı ve siperm nekadar çanlı kakabiliyor ona vakmalı ondan sonra onun tüplerde siperm geçişini engelleyen birşey varmı ona bakılır eğer bunlara rapmen olmuyosa aşılama oda tutmuyosa son care tüp bebek olmalı benim fikrimce bide yaşını merak edşyorum kadında yaşta çok önemli faktör
Regl öncesi belirtilerle hamilelik belirtileri aynı. İki gün kalmış test yaparsın canım. Benim arkadaşıma hamileyken rahim filmi çekmişler. Sağlıklı bşr kızı var şimdi. Yani o radyasyondan etkilenmez inşallah hamileyseniyi geceler arkadaşlar acil cevap verir misiniz ? hsg filmi çektirdim normalde adetime 3-4 gün kala kasıklarım ağrır göğüslerim hassaslaşırdı en son adetimi 11.06.2015 te oldum 16.06.2015 film çektirdim her adetimide 2 gün önceden olurdum şu an ne ağrı var nede başka hamilelik belirtisi olabilir mi lütfen cevap verir misiniz ?
Merhaba kızlar ben 35 yaşındayım 1 yıllık evliyim 4 aydır korunmuyorum ama 4 aydır olmadı.doktorada gittim eşim ve bende sorun çıkmadı klomen verdi yumurtam gelişsin diye o ay 3 tene yumurta oluştu çatlamada oldu ama gebelik olmadı .bu ay ovilasyon testi almayı pilanlıyorum bugün hastalığımın 2 günü sizler neler yapıyosunuz gebe kalmak için ilk aylar çok takıyodum her adet olduğumda hünhür hünhür ağlıyordum ama şimdi alıştım galiba sadece üzülüyorum ve hep nşdahaki aya diye pilanlara devam
Merhaba canim
ben de 2 yil ugrastim hamile kalmak icin. Ikimizde debsorun yoktu.sebepsiz kisirlik dediler. 2 kez asilama yaptik. Birsuru tedavi gordum. Olmadi yine. En sonunda tup bebege karar verdik. Ve işlemler sirasinda daha yumurtalari bile toplamadan hamile kaldim.ilaclar tetiklemis. Cok sukur saglikli bir bebegim oldu. Allah'tan umit kesilmez. O bebegin gelecegi zaman belli. Sen stres yapma yeter ki..
uzun zamandır forumda yazdıklarınızı okuyorum ve en sonunda bugün üye olmaya karar verdim , ben de 1 yıllık evliyim ve 1 aydır korunmuyoruz, ama dün kırmızı kartı yedim resmen , çok kötü oldum, bugün sabahtan beridir, yataktan kalkmıyorum moralim çok bozuk.
bir de birşey soracağım sizlere kayganlaştırıcı olarak bebe yağı kullanıyoruz , bunun etkisi vardır değil mi?
Merhaba arkadaşlar. Ben de bir buçuk yıldır bebek istiyorum. Beş yıllık evliyim. Sizlere de örnek olsun diye yazmak istedim.
Herkes hemen evlenir evlemez bir yıl içinde bebek yapar ve bu bana çok garip gelir. Hiç bebek istememiştim. Sonunda artık vakitinin geldiğini düşündüğümde altı ay hamile kalamadım ve doktora gittim.
Doktor toplam beş tane miyomum olduğunu ve en büyüğü 5cm olanın tam bebeğin yerleşeceği yerde olduğunu söyledi. Miyomlarım olduğunu tabiki önceki kontrollerden biliyordum ama bu sefer çok büyümüşlerdi. Açık ameliyat olmam gerekiyordu. Aynı sezaryen gibi. Dünya başıma yıkıldı. Ben küçük bir yaraya bile bakamam. Günlerce ağladım ve maalesef ameliyat oldum. Üstünden sekiz ay geçti. Hâlâ üşüyünce ve yorulunca ağrıyor.
Bu sekiz ayda da bebeğimiz olmayınca yine doktora gittim. Bu sefer de polikistik over hastası olduğum ortaya çıktı. Hiçbir düzensizliğim olmamasına rağmen doktor böyle hafif bir türünün de olduğunu söyledi amaaaaa eşine de kontrol yapılsın dedi.
İşler işte o zaman berbat hâle geldi. Eşime test yapıldı ve ileri hareketli spermi sıfır çıktı Yani hem benim hem de eşimin bebeği olmuyor.
Bunu daha geçen hafta öğrendim. Doktorlara göre bu düzeltilebilecek bir durum. Eşim varikosel ameliyatı olacak. Ben de klomen kullanacağım ve bebeğimiz olacak. İnşallah onların söylediği gibi olur.
Bu arada 29 yaşındayım. İnşallah 30da bebeğimi kucağıma alırım.
Uzun yazdım biliyorum ama size tavsiyem mutlaka eşinize de sperm testi yaptırtın. Biz bu testi on sekiz ay önce yaptırsaydık şimdi bebeğimiz vardı. Hep sorun bende sandık.
Eğer altı ay bebeğiniz olmadıysa siz kadın doğuma giderken eşiniz de ürolojiye gitsin. hatta biz direkt özel hastanenin laboratuvarına gidip sperm testi yaptırmak istiyoruz dedik. Sonuç iyi çıkacak sanıyorduk. Sonuç kötü çıkınca ürolojiye gittik.
Çoook uzun oldu biliyorum ama bir tek burada yazarak paylaşabiliyorum. Hiç kimseye anlatamıyorum sonra dedikodusu çıkar diye. İnşallah hepiniz çok güzel heberler alırsınız bu ay...
özel hastaneye gidiyorsanız direkt laboratuvara gidip spermogram isteyebilirsiniz. biz sonuçların ne kadar düşük olduğunu görünce ürolojiye gittik. senin hakkında da hayırlısı. inşallah hiç gerek kalmaz da bu ay hamile kalırsınbenim de eşim de varikosel var..inşallah tez zamanda bebeğin olur canım
5 ay önce muayene oldum herşey normal dedi doktor
eşim ise muayene olmayı reddetti
bu ay da bebeğimiz olmazsa eşimi ürolojiye gitmesi için ikna etmem gerekecek
Allah tüm isteyenlere nasip eder inşallah