Aynen canım nasip diyorum hayırlısı...inşallah hayırlısıyla olur:) bu ay olmadı inşallah saglıkla gelecek ay deneriz. moralimizi sağlam tutalım:)
Merhaba,Merhaba arkadaslar kafama tskilan bi soru var belki yardimci olursunuz gebelik dusunuyoruz rahim filmi crktirdim simir testi yaptirdim hersey normal reglime 2 gun var hamie olma ihtimalim var fakat bugun doktora gittim ultrasonla disardan muayene etti yumurtalarinvar regl yakin dedi. Yani yumurfalarim var olmasi hamile ihtimalim hic yok demekmidoktora soramadim o an (((
Yumurta takibi reglin 13. Günü ultrasoundla yapılıyor. Doktorun dediği ise şu: üreme organları mayoz bölünme ile dörde bölünürler. Döllenmeyen yumurtalar regl ile dışarı atılır. Yani her ay olan şey...Peki yumurta gelisimi buyukluk tespiti falan nasil yapiliyor nasl bir yontem izleniyor acaba ?
Adet geçmemiş daha hemen ümitsizliğe kapılma cnm.Bekle adet gelcek mi bakalım?İnşallah vardır bebişMaalesef az önce evde test yaptım 14.günüm catlatma ignesinden sonra adetime 1-2gun var ve negatif çıktı üzüldüm
Yumurta büyüklüğü için doktor ultrason ile bakıyor. bunun için beklenen yumurtlama gunun yakın takipler yapılır. egerki reglin düzenli değilse doktorunun dediği günlerde takibe gidersin. düzenli ise doktor sana adet döngünden 14 gün çıkarıp gün verebilir. mesela benim adet döngüm 25 ve 11.gün yumurtlamam oluyor. 10, 11 ve 12 günler kontrol ediyor büyüme çatlama. eger ilaç tedavisi görüyorsan çatlatma ignesi için yine gün veriyor:)Peki yumurta gelisimi buyukluk tespiti falan nasil yapiliyor nasl bir yontem izleniyor acaba ?
Inşallah canım..Adet geçmemiş daha hemen ümitsizliğe kapılma cnm.Bekle adet gelcek mi bakalım?İnşallah vardır bebiş
Kizlar merhaba benimde bugun bat gunum dun gece minicik pembe bisi geldi akintiyla karisik ama bugun hicbir belirti devami yok umudum da yokstresim cok allah yardimcimiz olsun dualarimiz kabul olsun[/QUOTE
Aminnn. ..
canım selam, güzel haberlerin var ise bildir. herşeyin hayırlısı en gzeli olsunKizlar merhaba benimde bugun bat gunum dun gece minicik pembe bisi geldi akintiyla karisik ama bugun hicbir belirti devami yok umudum da yokstresim cok allah yardimcimiz olsun dualarimiz kabul olsun
:) ne güzel benim taktik, benimde pazar günü olmama gerek, biliyorum yine çok üzülecegim yapmıyorum üzülmemeyi takmamayı:) inşallah gelecek ay benimki ama senden güzel haberler alalım.Merhaba canim gunaydinlar bugun de bişi yok ama test yapmicam pztye kadar beklicem sanki psikolojik olarak regl oldurtmuyom kendime
bende baglıyorum inan:) hatt şimdi regl belirtilerim bile var ve sinir oluyorum kendi kendime moral veriyroum işte:)Bide benim reglim 29 gunde bir yumurtlama gunum ovulasyon testine gore 17.gundu tahminlere gore 3 gun gec oldu belki o yuzden reglim gecikiyo belkide.bi de test cikmaz daha diye yapmak istemiyorumay psikopata bagladim rabbimmm