- 3 Kasım 2015
- 130
- 73
Günaydın hanımlaarSon 15 falımda bebek çıkmasına rağmen aylardır hamile kalamama ne denir? Bat pazartesi.Hadi bakalım bekle babam bekle
babyloading87 selam, canım güzel haberlerini bekliyorum.BAt bugündü senin
canım , üzüldüm bende, gelecek aya inşallah. dua ediyroum sana:)3 gün erken gelerek reglm beni sasırtmadı
Cnm saolasın.İlk gün kötü oldum da bugün 3.gün artık yeni aya bağladım umutları:)Aynen hersey Allahtan..İnsallah yeni yıla bebişli girerizzcanım , üzüldüm bende, gelecek aya inşallah. dua ediyroum sana:)
"Üzülme "der MEVLANA İstediğin birşey olmuyorsa ya iyisi olacagı için...ya da gerçekten olmaması gerektiği içindir....
ben çok üzüldüğümde bunu düşünürüm, kafa rahat olsun:)benim bu ay çok rahattı kafam hiç takmadım artık ne oluyorsa dedim:)
Merhaba kızlar bende 2 yıllık evliyim. 15 gün boyunca doğum kontrol hapı kullandım. Bıraktığımda kilo yaptı. Kadın doğuma gittim ultrasonda yumurtaligimin bir tanesi tembel çıktı. Eşimden tahlil istediler normal çıktı şükür. Benden hormon testi ve rahim filmi istedi bu ay yaptıracam inş. Rahim filminden sonra baya hamile kalanlar oluyormuş.
Bugün adet oldum. Zaten kanda da olmadıgı çıktı. Ne sacma genede belki diyor insan. İlk ay hemen olur sanmıstım. İçimi korku kapladı. Adetim biter bitmez kadın doğuma gidecegim. 1 yıl bekle ondan sonra bakalım diyorlar mı kızlar yoksa hemen incelemeye bbaşlıyorlar mı?
Baska rahatsızllıklarım ıcın hep özele gıttım. Gercekten devlet doktorlarına guvenıyorum.özel sadece soyguncu. 3 kere guatır var mı dıye gıttım.t3 ve t4 baktırdıım hıcbır sey yok temız dedıler. Devlete gıttım t3 yuksek cıktı. Özelin makınalarına bıle guvenmıyorumİncelemeye gerekirse tedaviye başlıyorlar. Devlete gitme bende gittim bir şey olmadığını söylemişti. Hepimiz için hayırlısı olsun
canım , güzel haberlerini bekliyoruz tabi herşeyin hayırlısını dile:)Günaydın hanımlaarSon 15 falımda bebek çıkmasına rağmen aylardır hamile kalamama ne denir? Bat pazartesi.Hadi bakalım bekle babam bekle
Bat 4 aralık bekliyorrruzcanım , güzel haberlerini bekliyoruz tabi herşeyin hayırlısını dile:)
Benim durumum da aynı seninki gibi, esimde de bende de sorun yok, tüplerim de açık. Haziranda hsg çekildim ama halen bebisimiz olmadı.. Senin bi an önce olur inşallah canımMerhaba kızlar benimde bebeğim 8 aydır olmuyor gerekli tüm tahliller yapıldı eşimde ve bende herhangi bir sorun olmadığını gozlemleri doktor ve bugün hsg çektirdik çok şükür tüpler tıkalı değil doktorum önümüzdeki 2 ay hamile kalma olasılığımin %60 olduğunu söyledi aranızda hsg çektiren varmı arkadaşlar gerçekten daha mı kolay oluyor hamilelik
Sorun olmamasına sevindim hayırlı zamanda olsun sağlıklı bebislerimiz olur inşallah :)Benim durumum da aynı seninki gibi, esimde de bende de sorun yok, tüplerim de açık. Haziranda hsg çekildim ama halen bebisimiz olmadı.. Senin bi an önce olur inşallah canım
İnşallah :)Sorun olmamasına sevindim hayırlı zamanda olsun sağlıklı bebislerimiz olur inşallah :)
Eğer yumurtalıklarında bi sorun yoksa 1 sene bekle diyolar sende gittiğinde 5 aydır deniyoruz olmuyor dersin :)Bugün adet oldum. Zaten kanda da olmadıgı çıktı. Ne sacma genede belki diyor insan. İlk ay hemen olur sanmıstım. İçimi korku kapladı. Adetim biter bitmez kadın doğuma gidecegim. 1 yıl bekle ondan sonra bakalım diyorlar mı kızlar yoksa hemen incelemeye bbaşlıyorlar mı?