Hamile kalamayanlar

canım sanda hayırlı cumalar.1haftada olmaz bnce.en az ıkı hafta da denk gelır catlama

Merhaba kuzlar bugün dr gidip çatlama iğnesi oldum bide böyle deniycem 36 saat sonra ilişkiye gir dedi bide adetin 16 günü başlanacak bide ilaç verdi 10 gün kullancakmışım

kızlar 15 gündür tatildeydim, evime bugün geldim , ve bebekmiş, hamilelikmiş hiç aklıma gelmedi. bugün bat günüm, ve daha gelen giden yok, daha önceden yığınla temin ettiğim gebelik testlerimden bir tanesini eve gelir gelmez yaptım, tabi ki ilk idrar değil sonuca ne dersiniz?

Hayırlı olsun inş bence hamilesiniz :) hemen kan tahliline de baktırın

Kızlar Merhaba ben de katılıyorum aranıza bu ay 7. Ayımız troid ve insülin direncim var tedavi görüyorum bunlardan dolayı hamiş olamayan var mı? Adetim düzenli başka problemim yok ama hormonlara bakılmadı ve film değil ama mr çekildi sorun yok bu ay yumurta takibi ve eşimin sperm testi olacak salı günü doktora gidicem hayırlısı inşallah

hamılemısın canım baktırdınmı???

sağol canım, ama 2 saat önce hafif bir lekelenmem oldu, doktora gittik acile, şimdi beta sonucunu bekliyoruz, düşüyor mu yoksa hemencecik :S
Naptın canım vwrmı bi gelişme umarım ikinizde iyisinizdir umarım bebişin bırakmamıştır senş

canlar şu aralar çok yoğun geçiyo, gittik o gün acile beta baktı doktor , 434 çıktı, ertesi gün kadın doğuma gittim, üstüne görme yerleşme kanaması filandır telaş etme dedi
ayrıca pazartesi 86 çıkan değerim çarşamba 434 çıktı, doktor çok hızlı yükselmiş değerin çoğul gebelik bile olabilir dedi, çoğul gebelikte nasıl oluyo bileniniz var mı ? bu arada pazartesi keseyi görmeye gidicem , yine yazarım buraya tabikide...

Günaydınnn
1haftadır bel agrım vardı.adetıme daha en az15 gun var.test yaptım.ılk defa sılık cızgı gordum.goz yanılmasımı sizce?

Sıkıntı yapma canım çoğul gebelik demek 1 den fazla bebek olabilir demek

Memleketteki bütün bozuk testleri itinatla buldumBundan öncekinde de2 çizgide çıkmamıştı.Adeti beklicz yine

Suan heyecandan tıtrıyorum.1 saat kadar once yıne sılık bı cızgı vardı gıttıkce koyulasmıs.artık buda gol olsun Allahımmm lutfennnn

Eklentiler

• image.jpg
    63,5 KB · Görüntüleme: 99
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…