canım sanda hayırlı cumalar.1haftada olmaz bnce.en az ıkı hafta da denk gelır catlamaGünaydın..Herkese hayırlı cumalar..
Birsey soracağım..Adetimn bittiği hafta dan beri çalışıyoruz:)1 haftadır yani.Ates yükselmesi var.37,5-38 arası yumurtlama belirtisi midir?Yada dus alıp çıktığım için üşütme belirtisi mi?Ay odur kesin
:))))))))))))))))humm..okdir.Teşekkürler.ozamn devam eden zaman da ateş durumuna bakacağız:)
Hayırlı olsun inş bence hamilesiniz :) hemen kan tahliline de baktırınkızlar 15 gündür tatildeydim, evime bugün geldim , ve bebekmiş, hamilelikmiş hiç aklıma gelmedi. bugün bat günüm, ve daha gelen giden yok, daha önceden yığınla temin ettiğim gebelik testlerimden bir tanesini eve gelir gelmez yaptım, tabi ki ilk idrar değil sonuca ne dersiniz?
hamılemısın canım baktırdınmı???kızlar 15 gündür tatildeydim, evime bugün geldim , ve bebekmiş, hamilelikmiş hiç aklıma gelmedi. bugün bat günüm, ve daha gelen giden yok, daha önceden yığınla temin ettiğim gebelik testlerimden bir tanesini eve gelir gelmez yaptım, tabi ki ilk idrar değil sonuca ne dersiniz?
Ayyyy Çok mutlu oldum rabbim tamamına erdirsin canım .sağlıkla kucağına al bebişini inşallah
sağol canım, ama 2 saat önce hafif bir lekelenmem oldu, doktora gittik acile, şimdi beta sonucunu bekliyoruz, düşüyor mu yoksa hemencecik :SAyyyy Çok mutlu oldum rabbim tamamına erdirsin canım .sağlıkla kucağına al bebişini inşallah
Naptın canım vwrmı bi gelişme umarım ikinizde iyisinizdir umarım bebişin bırakmamıştır senşsağol canım, ama 2 saat önce hafif bir lekelenmem oldu, doktora gittik acile, şimdi beta sonucunu bekliyoruz, düşüyor mu yoksa hemencecik :S
Sıkıntı yapma canım çoğul gebelik demek 1 den fazla bebek olabilir demekcanlar şu aralar çok yoğun geçiyo, gittik o gün acile beta baktı doktor , 434 çıktı, ertesi gün kadın doğuma gittim, üstüne görme yerleşme kanaması filandır telaş etme dedi
ayrıca pazartesi 86 çıkan değerim çarşamba 434 çıktı, doktor çok hızlı yükselmiş değerin çoğul gebelik bile olabilir dedi, çoğul gebelikte nasıl oluyo bileniniz var mı ? bu arada pazartesi keseyi görmeye gidicem , yine yazarım buraya tabikide...
Bence testi yaparken elde değilde düz bşr zeminde birkaç dakika dokunmadan bekletmeliydin test bozulmuş bence yenisini yapsan daha iyi olabilirEki Görüntüle 1625135 Günaydınnn
1haftadır bel agrım vardı.adetıme daha en az15 gun var.test yaptım.ılk defa sılık cızgı gordum.goz yanılmasımı sizce?
İnşallah doğrudur :) test yaptırdınız mı ? BAT bugün müydü ?Suan heyecandan tıtrıyorum.1 saat kadar once yıne sılık bı cızgı vardı gıttıkce koyulasmıs.artık buda gol olsun Allahımmm lutfennnn