- 21 Ağustos 2015
- 31.451
- 95.323
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:)))))))))))Hosbuldum:)Teşekkürler..İnşallh.İlacıda 1 hafta kullanıp bıraktım gecınce ağrılar.Ya hamileysem diyeBaşkası anlatsa deli misin sen derim.Fol yok,yumurta yok ortada.İsteyen herkese versin Allah inşallah
arkadaşım klomen ilacını yumurtluyorsan içme,çünkü kendi yumurtan ilaçla oluşan yumurtalardan daha kaliteli ve tutma şansı daha yüksek...Bugün adetimin 3 günü içim rahat etmesede doktora sormadan klomen e başladım yumurtlama zamanında gitcem ya fırça yiycem ına sormadım diye yada sorun yoksa çatlama iğnesi yaptırıcam köyde olduğumdan dr yok buralarda kimseyede söyleyemiyorum durumumu kasabada eczane var ilacıda ordan aldım.ikinci ayımda dr girmiştim bana klomen vermişti 11 gün sonra gel yumurta 20santim olduysa çatlama iğnesi yapcam demişti ilacı kullanmıştım ama yine köyde olduğumdan dediği tatihlerde gidemedim.gittiğimde iğne sansımı kaçırmıştım kendiliğinden çatlamadını umut ederek ilikşiye yirdim ama olmamıştı.şimdi şehre 5 gün sonra gidiyorum ozaman dr gitsem klomen şansım kaçardı çünkü adetin 3 günü başlamak gerekiyo .bende bu sebeple aldım yani dr gşttiğimde ilaç çoktan bitmiş olcak . Dr gittiğimde sizede yazarım .dua edin lütfen
şüphen varsa ters al yap.ama duzensız ısen normaldır gıbı.arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var. ben 1 bucuk yıllık evliyim. 10 ay dogum kontrol hapı kullandım. 3 ay önce bıraktım. gecen ay adetim 15 gün kadar gecikti kan testi yaptırdım negatif cıktı ve söktürücü kullandım adet oldum. bu ay ise suan 8. gün hala olmadım 8 gün gecikti. ara ara adet sancılarım oluyor ama adet olamıyorum. yüzüm sivilce doldu 1 haftada ve yoğun bir şekilde akıntım oluyor. çok korkuyorum haptan dolayı cocugum olmayacak diye. ve haliyle ümitleniyorum cok caresiz durumdayım fikri olan varmı? hamilemiyim acaba
myralon diye bir hap kullandım.şüphen varsa ters al yap.ama duzensız ısen normaldır gıbı.
hemen korkma hapı bırakıp 6aydan sonra olanlar oluyor cunku hormonlar kendını anca yenılıyor,hemen stres yapma bnce akısına bırak.bır aya sonra doktora gıdıp muane olursun.ılac ne kullandın merak ettım
hım.bnde yaz kullanmıstım bır yıl.ama cok ıyı bır ılactı hormonlarma sukur bısey yapmamıstı.myralon diye bir hap kullandım.
kötü hissetmeye başladım artık olmayacak diye düşünüp duruyorum inanın. tamam hamile değilsem bile bari adet oluyum ki yumurtalama günlerim gelsin ne bebek var ne hastalık düşünmekten kafayı yedimhım.bnde yaz kullanmıstım bır yıl.ama cok ıyı bır ılactı hormonlarma sukur bısey yapmamıstı.
gunun gectımı sna gore.ters al yap evde.rahatlarsın bırazcık canımmkötü hissetmeye başladım artık olmayacak diye düşünüp duruyorum inanın. tamam hamile değilsem bile bari adet oluyum ki yumurtalama günlerim gelsin ne bebek var ne hastalık düşünmekten kafayı yedim
Günüm geçtimi bilmiyorum çünkü dogum kntr. hapını bıraktıgımdan beri düzensiz oluyorum. telefonda kullandığım bir adet takvimi var onun hesabına göre 8 gün geçti diyor. netten bakıyorum bugün hep hamileliğin ilk haftasında kasık agrıları ve yoğun akıntı olurmuş bebek yerleşmeye calısırmıs. acıkcası yine ümitlendim test yapmaya korkuyoorum yine negatif çıkacak diye...gunun gectımı sna gore.ters al yap evde.rahatlarsın bırazcık canımm
canım bnce ters yap cunku,bebek varsa hareketlerıne felan dıkkat edersın onlemını alırsın,her sekılde senın gecmıs gozukuyor.bır haftada beklesen kırmızı kartı gorunce yıne sasrıcan yoksa sımdıden bakmak bnce en dogrusu yıned sne bılırsın.Günüm geçtimi bilmiyorum çünkü dogum kntr. hapını bıraktıgımdan beri düzensiz oluyorum. telefonda kullandığım bir adet takvimi var onun hesabına göre 8 gün geçti diyor. netten bakıyorum bugün hep hamileliğin ilk haftasında kasık agrıları ve yoğun akıntı olurmuş bebek yerleşmeye calısırmıs. acıkcası yine ümitlendim test yapmaya korkuyoorum yine negatif çıkacak diye...
mrb canım,ıns en kısa zamanda olur.peki doktora gıttınmı hıc mart ayından sonr abısey dedılermı.ılk gebe kalmadan once kac ay enemıstın.mrb kızlar bende de aynı dert var
ocak ayında kürtaj oldum bebeğimin kalbi durmustu
mart ayından beri korunmuyoruz ama hala bebeğimiz yok
üstelik bide düzensizlik cıktı ortaya her ay hamileyim sanıyorum 20 güne varan gecikmeler yasadım , defalarca test yaptım , solugu drda aldım .. sonuc hep negatif bu ay tam zamanında geldi ama :)
klomen ve iğne kullandım onlarda işe yaramadı.. prolaktin arttı ilaç kullandım ..
daha aklıma gelmeyen kimbilir neler var :)
Allahm inşallah daha fazla bekletmez bizleri
mrb canım,ıns en kısa zamanda olur.peki doktora gıttınmı hıc mart ayından sonr abısey dedılermı.ılk gebe kalmadan once kac ay enemıstın.
ya bu bebek kalp durmaları cogaldı neden oluyor acaba herkesızn sonucları temız cıkıyor.
olur olur stres yapma,bnde kurdastan sonra beklerdım bıraz.2aydır denıyorum henuz bısey yokevet canm cogaldı gercekten drum pek nedenini söylemedi. olabiliyor dedi sadece ..
gittim gitmez olur muyum .. bi sorun yok diyo dr um ..
ilk hamileliğimde karar verdikten sonra 2. ayda gelmişti miniğim ..
ama bu defa gelecek olan bi hayli nazlandı :)
ıns canım asılamada hemen tutar.kendını cok sıkma mutlaka gelecegı bı zaman vardır3,5 yıllık evliyim 1,5 yıldır bebek düşünüyoruz polikistikoverim var dr biraz kilo ver dedi canan karatay dieti yapıorum insülini dengelemek için eylülde de aşılama yaptıracağım