canım slm benım beklentım yuksektı bu aya ama dun adet oldumkızlar nasılsınız? kimseden ses çıkmıyor. ne var ne yok bakalım? hiç güzel haber veren yok mu?
canım slm benım beklentım yuksektı bu aya ama dun adet oldum
ıns hepımız eylude guzel haberler alırız,calışmalara devamofff bu ağustos u sevmedim. benim de yeni bat 12 Eylül.
aynen canım. hayırlısı bakalım. daha doğmadan inatçı çıktı bizimki. kendi ne zaman isterse o zaman gelecekıns hepımız eylude guzel haberler alırız,calışmalara devam
aynen oyle :))) rabbım kımseye yoklugunu gostermesın ıns.bn ılk denedıgım ay hamıle kalmıstım dusuk yapmadan once sımdı ıse 3ay oldu henuz bısey yok,normalde kurdas sonrası hemen olur dıyorlardı ama zamanı degıl demmekı dahaaynen canım. hayırlısı bakalım. daha doğmadan inatçı çıktı bizimki. kendi ne zaman isterse o zaman gelecek
Ben bu ay 5 gün gecikmeyle hasta aldum gelecek ay yumurtlamamı ve bat tarihimi bilemeyeceğimden 2 günde bir çalışma yapcaz mecbur bide bu ay klomen kullanmak istiyorum adetin kaçıncı günü başlanıyodu kızlar ?aynen canım. hayırlısı bakalım. daha doğmadan inatçı çıktı bizimki. kendi ne zaman isterse o zaman gelecek
bızde olduk canım kaderımız aynı ımıs:)bırer gun ara ıle calışmalara devam,bn hıc kullanmadım klomen canım ınt arastıralımBen bu ay 5 gün gecikmeyle hasta aldum gelecek ay yumurtlamamı ve bat tarihimi bilemeyeceğimden 2 günde bir çalışma yapcaz mecbur bide bu ay klomen kullanmak istiyorum adetin kaçıncı günü başlanıyodu kızlar ?
http://www.medipol.com.tr/Sayfalar/27/Interaktif-Hesaplayicilar/Hamilelik-Takvimi.aspxbızde olduk canım kaderımız aynı ımıs:)bırer gun ara ıle calışmalara devam,bn hıc kullanmadım klomen canım ınt arastıralım
Ben bu ay 5 gün gecikmeyle hasta aldum gelecek ay yumurtlamamı ve bat tarihimi bilemeyeceğimden 2 günde bir çalışma yapcaz mecbur bide bu ay klomen kullanmak istiyorum adetin kaçıncı günü başlanıyodu kızlar ?
Sağlık olsun canım hoşgeldin aramizA.Geçmiş olsun bol bol su tuketmen lazım ınş hemen duserSlm kızlar nbr bnde sizdenim agustosu sevmedim bi de taş düşürüyorum.:Seertelemek istemiyorum bakalım nolcak
Inş canım benimbnmde bat 11 eylül
Bugün adetimin 3 günü içim rahat etmesede doktora sormadan klomen e başladım yumurtlama zamanında gitcem ya fırça yiycem ına sormadım diye yada sorun yoksa çatlama iğnesi yaptırıcamInş canım benim
INS HAYIRLIISI OLUR CANIM BENIM,KÖYÜN NERESI,SEHIRE COKMU UZAKSIN ZAMAINDA GIDEMEYECEK SEKILDEBugün adetimin 3 günü içim rahat etmesede doktora sormadan klomen e başladım yumurtlama zamanında gitcem ya fırça yiycem ına sormadım diye yada sorun yoksa çatlama iğnesi yaptırıcamköyde olduğumdan dr yok buralarda kimseyede söyleyemiyorum durumumu kasabada eczane var ilacıda ordan aldım.ikinci ayımda dr girmiştim bana klomen vermişti 11 gün sonra gel yumurta 20santim olduysa çatlama iğnesi yapcam demişti ilacı kullanmıştım ama yine köyde olduğumdan dediği tatihlerde gidemedim.gittiğimde iğne sansımı kaçırmıştım kendiliğinden çatlamadını umut ederek ilikşiye yirdim ama olmamıştı.şimdi şehre 5 gün sonra gidiyorum ozaman dr gitsem klomen şansım kaçardı çünkü adetin 3 günü başlamak gerekiyo .bende bu sebeple aldım yani dr gşttiğimde ilaç çoktan bitmiş olcak . Dr gittiğimde sizede yazarım .dua edin lütfen
Canım şehre 2.5 saat uzakta ama bizde araba yok otobüs yok münübüs yok bildiğin dağın başı kasabada eczane var haftada 2 kerede aile hekimi geliyo oda bu konulardan anlamıyo.kimseyede durumumu söylemek istemiyorum . Sadece ven ve eşim arasında.çünkü zaten baskı var üstünde birde 7 aydır olmuyo dersem herkes her ay beklentiye girşcek brn dahada sitres olcam bu sebeple demedim kimselereINS HAYIRLIISI OLUR CANIM BENIM,KÖYÜN NERESI,SEHIRE COKMU UZAKSIN ZAMAINDA GIDEMEYECEK SEKILDE
anladım canım bosver deme zaten kımseye,esınn aılesı yakınmı oturuyor genelde onlar sorar devamlı.kendını strese koyma hakkında hayırlısı ınsssCanım şehre 2.5 saat uzakta ama bizde araba yok otobüs yok münübüs yok bildiğin dağın başı kasabada eczane var haftada 2 kerede aile hekimi geliyo oda bu konulardan anlamıyo.kimseyede durumumu söylemek istemiyorum . Sadece ven ve eşim arasında.çünkü zaten baskı var üstünde birde 7 aydır olmuyo dersem herkes her ay beklentiye girşcek brn dahada sitres olcam bu sebeple demedim kimselere
hosgeldın aramıza,evet daha erken ıkı ay.ıns olur canım bı sıkıntı yok ıse cok surmez ıns guzel haberler verırsın bızlerede.bu asamada cok ılac kullanma zor durum olmadıkca.Merhaba..
Ben de yeni katıldım..Mayıs 2015 den beri deniyoruz ama bu ayda hüsran.Evet belki daha erken üzülmek için ama beklemek cok zor.
2 yıllık evliyiz.Bu yıl karar verdik.Korunmayı bıraktk.Ama mayıstan beri her ay regl hiç sektirmiyor maşallah.Bu ay hepten ümitliydim.Belirtiler vardı,devlet hastanesine gittik kan/idrar testi yapıldı sonuç idrar yolu enfeksiyonu çıktıAntibiyotik kullandım 1 hafta.Yılmadım bcgh testi yaptırdım dün.Sabah aradılar negatif.regliye bir hafta vardı zaten daha Sinirlerim hepten bozuldu.Artık kontrol etmicem,kendimi dinlemicem.Olursa olur olmazsa o da Allahtan.