- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
Kızlar adetten 1hafta önce kahverengi lekeler geldi ,tabi bende yerleşme kanaması diye çok sevindim.adet günüm bugün veya yarın,bugün test yaptım negatif çıktı,bu kahverengi lekelenme nedir sizce
Sabah geldi yine maleseffffcanım benim de kafam allak bullak. çok zor şeymiş, hiç öyle filmlerdeki hoop diye hamiş olunmuyormuş.
reglime 6 gün kala (dün) benim de pembelikler geldi. şu an kesildi. ama meraktan ölüyorum. umarım senin de benim de yerleşmedir. idrar testinin hemen sonuç vermediğini çok duydum. o yüzden endişe etme bakalım. bir kaç gün daha geçsin, kırmızılar gelmezse kan testi yaptırırsın.
Benim de gelecek galiba, bu demek oluyor ki eylülü beraber bekliycez.Sabah geldi yine maleseffff( inşallah senin gelmez de güzel haberler alırız
Slm kızlar incir kür ve havuç kürü kullanıp hamile kalan varmı ve hamile kalan baysnlara doruyorum destekleyici neler yiyip içtiniz[/QUOT
canım ben soğan ve incir kürü yaptım evleneli 1.5sene oldu.ilk gittiğimdokotr eşimin değerleri için düşük dedi 2 kere aşılama yaptı negatif sonra doktora gitmeme kararı aldım mart ayında soğan kürü yaptım sonra adet oldum adetimin 6. günü ise incire başladım.14.günü ise havuç suyu ile karşıtırpp sabahları aç karnına akşamları ise yatmadan önce içtim.tabi bu arada eşim sigrayı bıraktı bol ceviz fındık bitter çikolata ve eşime her akşam havuç suyu içirdim bunları sadece 2 ay yaptım ve son mayısta adet oldum haziranda hamile olduğumu öğrendim tabi birazda kafa da bitirmek gerek bebek düşüncesini ben mayıs ayında ev alma telaşında idim bi sürü stresim vardı o ay hiç bebek düşüncesi yoktu hatta borca gireceğimiz için olmuyor die rahattım.fakat yüce rabbim ol dedimi oluyor.şükürler olsun oldu her gece herkes için dualardayım allh inş. herkese bu duyguyu yaşatır. sevgiler herkese
canım benim de kafam allak bullak. çok zor şeymiş, hiç öyle filmlerdeki hoop diye hamiş olunmuyormuş.
reglime 6 gün kala (dün) benim de pembelikler geldi. şu an kesildi. ama meraktan ölüyorum. umarım senin de benim de yerleşmedir. idrar testinin hemen sonuç vermediğini çok duydum. o yüzden endişe etme bakalım. bir kaç gün daha geçsin, kırmızılar gelmezse kan testi yaptırırsın.
Kırmızıları görene kadar (inşallah görmeyiz) umut var canım. Bazı vucütlar gecikmeden önce hiç bir tepki vermezmiş.Slm kızlar 12 sinde adet olmam gerekiyodu olmadım 13 test yaptım negatif çıktı bugün 15 i hala hastalanmadım.ağrım sızımda kalmadı . Bir paket antibiyotik kullanmıştım gecikmeyi ona bağlıyorum ama.insan oğlu işte umudum hala var
Sabah bişeyim yoktu öğlenden beri kendimi pek iyi hissetmiyorumKırmızıları görene kadar (inşallah görmeyiz) umut var canım. Bazı vucütlar gecikmeden önce hiç bir tepki vermezmiş.
Ben regl oldum canım, umarım senden iyi haberler gelir.Sabah bişeyim yoktu öğlenden beri kendimi pek iyi hissetmiyorumyorgun halsiz adet oldum gibi hissedip sürekli tuvalete kontrole gidiyorum sonra bakıyorum akıntım olmuş . Bide ateşim normalin üstünde terliyorum normalde kolay terlemem .çok kafaya takmaktan hastamı oldum
Bende Bugün oldumBen regl oldum canım, umarım senden iyi haberler gelir.
Şimdi yaptım testi negatif çıktı
ıns canım,Bende Bugün oldum.kısmet canım ya RAbbim nezaman uygun görürse inşallah ozaman olacak buna inanıyorum .
Bende Bugün oldum.kısmet canım ya RAbbim nezaman uygun görürse inşallah ozaman olacak buna inanıyorum .
Krnımda agrılar var kızlar pat gunume 3gun varAllah hepimize hayırlı zamanda sağlıkla versin canım. Yeni bat ı da beraber beklicez o zaman. benim 12 Eylül.
bnce hemen kan tahlili yaptır,cok zaman gecmıs,ıdralde hemen cıkmaya bılıyormus...05.08.2015 TARİHİNDE ADET OLMAM GERKİYORDU BUGÜN 17.08 AMA HALA OLMADIM.GECİKMEDEN 4 GÜN SONRA HAFİF PEMBEMSİ Bİ AKINTI GELDİ DEDİM OLUYORUM HERLHALDE SONRA DEVAMI GELMEDİ 1 HAFTA SONRA YİNE AYNI OLDU 10 GÜN SNRA YİNE AYNI 3 DEFA BÖYLE OLDU TEST YAPTIM TEK ÇİZGİ ÇIKTI ACABA NEDEN BÖYLE OLUYOR HAMİLE OLABİLİRİMİYİM .. ? AA Bİ DE İLİŞKİYE GİRDİKTEN SONRADA PEMBE AKINTI GELDİ AMA SU GİBİ sizce neden bayanlar ?