- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
Ben bu ay çok kötü sistit oldum dr yok bulunduğum yerde kafama göre cipro antibiyotik kullandım şimdi daha iyiyim .bugün adet olmam gerek 26 günde bir oluyorum çünkü ağrılarım var ama henüz olmadım.olmamak içinde dua ediyorum .bir yandanda korkuyorum antibiyotik kullandım eğer hamişsrmde bebeği rtkilemişmidir diye.yani anlayacağın katmakarışık durumdayım.35 yaşındayım geçen her ayaleyhime işliyo ve bu ayda olmazsam 7 ay olucak herşey allahtan tabi ama bizede anneliği tattırır inşallah tez vakitte
benim bugun olmam gerekiyodu canim ama bu ana kadar olmadim test yapmak istiyorum ama bi gun daha bekleyeyim diyorum cok heyecanliyim Rabbim nasip etmistir insallah ya insallah herkrse nasip eder ...
almadım canım zaten ilacı, ben de bekleme taraftarıyım.Gözün Aydın canım. Ilaca başlamadan bir iki gün daha beklesen mi acaba. Çok gerekli değil gibi geldi bana.
kullanmıca mcanım zaten ilacı da almadım.Çok sevindim canım ilacın mg önemli cok agırsa bence kullanma
canım ilacın adını bilmiyorum ama adeti kessin diye kullanılıyomuş, ama bende kullanmıcam.Ağır bi ilacsa kullanma canım sonuçlar temizlik var ise ..GoZun aydin
. İnşallah güzel haberler alırız birtane gebelik testi var elimde kullanmamak için kendimi zor tutuyorum.sabah kalktığımda ağrılarım vardı oldum olcam diye diken üstündeydim.öğleden sonra geçti .yarın ve öbür günüde atlata bilirsem testi yapıcam .evliliğimin ilk aylarında ödüm kopuyodu hamile kalcam diye şimdi 7 aydır kendime kızıyorum keşke hiç korunmasaymışım o psikolojideyim şimdi.allahım bizi evlatsızlıkla sınamasın .her evime gelen yapın artık zamanı geldi diyo.kaynanam ve annem hergün hatırlatıyorlar utandım kimseye olmuyorda diyemedim kendi içimde fırtınalar yaşıyorum ne sormuş bu durumcanım içini ferah tut, hatta ilk 5 hafta da bebek tutunma aşamasında olduğundan direk ona zarar vermiyor bildiğim kadarıyla. 5 ve 12. haftalarda organ gelişimleri sebebiyle ilaç alımı çok kritik. tabi doktorlar kadar bilmesem de okuduklarımdan bilgi birikimim böyle. umarım bu ay her şey yolundadır da bir iki güne senden güzel haberler alırız. bizim de 5.ayaz önce doktoruma yumurtlamanın 10.gününde kan testimin sonucunu yazdım ve bu aydan ümidimi kesmeli miyim dedim. heyecanla cevabını bekliyorum
. İnşallah güzel haberler alırız birtane gebelik testi var elimde kullanmamak için kendimi zor tutuyorum.sabah kalktığımda ağrılarım vardı oldum olcam diye diken üstündeydim.öğleden sonra geçti .yarın ve öbür günüde atlata bilirsem testi yapıcam .evliliğimin ilk aylarında ödüm kopuyodu hamile kalcam diye şimdi 7 aydır kendime kızıyorum keşke hiç korunmasaymışım o psikolojideyim şimdi.allahım bizi evlatsızlıkla sınamasın .her evime gelen yapın artık zamanı geldi diyo.kaynanam ve annem hergün hatırlatıyorlar utandım kimseye olmuyorda diyemedim kendi içimde fırtınalar yaşıyorum ne sormuş bu durum
su laflara sınır oluyourum aynne bnde ya.nıye yapmıyorsunuuz yada olmuyormu sıze nekı,evlenırsın bır ay sonra baslar laflar dur ya bız zaman gecsın esıme evıme alısayım dıyor ınsan ya.anlayıssız ınsanlar cok var,malesefDoktor regli gecikmesine kadar beklemem gerektiğini söyledi bakalım. kaldı 7 gün.
O ağrılarla beklemek de ayrı bir zor, oldum galiba, bebiş yok galiba diye diye insan dertli oluyor. Geçen gün ben de aynısını düşündüm, hiç korunmamak en güzeli olursa olur deyip bırakmak lazımmış.
o soranlar zaten ayrı bir dert. size ne kardeşim, neden karışıyorsun benim özelime. Biz stres olmamalı dedikçe stresi arttırıyorlar. ben artık tersliyorum, sormayın olursa haberiniz olur diye.
Kızlar bişey sorcam sizce antibiyotik adet gecikmesi yaparmı.normalde dün olmam gerekiyodu ağrılarım vardı olmadım.bugünde kalkınca ağrılarım vardı hala olmadım.bu ay sistit nedeniyle antibiyotik kullanmıştım gecikmenin sebebi bu olabilirmi? Negatif çıkar korkusuyla testte yapmıyorumsu laflara sınır oluyourum aynne bnde ya.nıye yapmıyorsunuuz yada olmuyormu sıze nekı,evlenırsın bır ay sonra baslar laflar dur ya bız zaman gecsın esıme evıme alısayım dıyor ınsan ya.anlayıssız ınsanlar cok var,malesef
Bir paket kullandım yarın akşam yapıcam testi ozamana kadar hasta olmazsam tabi sizinlede paylaşırım sonucunucok kulandı ısen yapar evet canım bugunde bekle akşam yada sabah yaparsın hayırlısı ınss::)
ıns canım heycanla beklemedeBir paket kullandım yarın akşam yapıcam testi ozamana kadar hasta olmazsam tabi sizinlede paylaşırım sonucunu
bebiş olduğu zaman da karnım şişene kadar söylemicem o insanlara. Niye söylemedin derse de cevabı yapıştırcam.su laflara sınır oluyourum aynne bnde ya.nıye yapmıyorsunuuz yada olmuyormu sıze nekı,evlenırsın bır ay sonra baslar laflar dur ya bız zaman gecsın esıme evıme alısayım dıyor ınsan ya.anlayıssız ınsanlar cok var,malesef
Yapabilir canım. Ben regl olmak üzereyken ağrı kesici veya antibiyotik alırsam anında kesiyor. Bir kaç gün olmuyorum.Kızlar bişey sorcam sizce antibiyotik adet gecikmesi yaparmı.normalde dün olmam gerekiyodu ağrılarım vardı olmadım.bugünde kalkınca ağrılarım vardı hala olmadım.bu ay sistit nedeniyle antibiyotik kullanmıştım gecikmenin sebebi bu olabilirmi? Negatif çıkar korkusuyla testte yapmıyorum
VE yine hüsranıns canım heycanla beklemede
Şimdi yaptım testi negatif çıktıYapabilir canım. Ben regl olmak üzereyken ağrı kesici veya antibiyotik alırsam anında kesiyor. Bir kaç gün olmuyorum.
üzgünüm şuanki pisikolojimi yanlız sizler anlarsınızŞimdi yaptım testi negatif çıktı
Hadi yaaaaŞimdi yaptım testi negatif çıktı