- 30 Haziran 2015
- 797
- 311
- 37
o zaman bende bişey yok gene teşekkür ederim cevaplarınz için arkadaşlarşişlik dah aerken baslar canım adetıne 1 hafta kala felan kendınde degısıklık hıssetmeye başlarsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o zaman bende bişey yok gene teşekkür ederim cevaplarınz için arkadaşlarşişlik dah aerken baslar canım adetıne 1 hafta kala felan kendınde degısıklık hıssetmeye başlarsın
Cnm hemen ümitsizliğe düşme hiç belirti yaşamadan hamile kalanlar varo zaman bende bişey yok gene teşekkür ederim cevaplarınz için arkadaşlar
yok canım ona kesin bağlama her bunyede farklı oluyo gebelık belırtılerı ınsallah vardır her bunye her gebelık farklı mesela ben bundan oncekınde hıc hıssetmemıstım bunda gunum bıle gelmeden hıssettım kımısınde gogus agrısı oluyo kımısınde olmuyoo zaman bende bişey yok gene teşekkür ederim cevaplarınz için arkadaşlar
Belirtilere bakarsan bende de yoko zaman bende bişey yok gene teşekkür ederim cevaplarınz için arkadaşlar
en belirgin belirti akıntı oluyo bazen su gıbı bazende beyaz katıo zaman bende bişey yok gene teşekkür ederim cevaplarınz için arkadaşlar
inşallah canım...Birçok belirti maalesef adet belirtisi ile aynı ama ben bu ay farklı hissediyorum diyorsan belli olmaz yani bakarsın bebiş gelir inşallah
O bende regl öncesi de oluyor hamile kalınca ayırt edebilir miyim bilmiyorum.kimi hamileler de akıntı olmadığını yazmıştı.beklemek zoren belirgin belirti akıntı oluyo bazen su gıbı bazende beyaz katı
evet 4 ağustos canım iyi unutmamışsın seninde aynı gündü demi:) ikimizde o akşamı burda haberleşcez inş :) yapmadım canım test ama heyecanda var biraz :) bi ümit işte :) sende bi değişiklikler varmı ?KUMSAL123 cnm senin Ağustos 4 bat değil mi ne zaman test yapacaksın
Yok cnm değişiklik yok göğüslerde az biraz hassasiyet vardı iki gündür o da yok.ben bu ay bat dan emin Değilim telefondaki program 7 yi gösteriyor bana sorarsan 4-5 gibi ama ben her ihtimale karşı 9 a kadar bekleyeceğim tabi daha önce olmazsam.beklemek ne kadar zor olsa da sabretmeyi öğrendim.dolapta bir test var aylardır beni bekliyor.her ay kırmızı kart yapmak kısmet olmadı hiçevet 4 ağustos canım iyi unutmamışsın seninde aynı gündü demi:) ikimizde o akşamı burda haberleşcez inş :) yapmadım canım test ama heyecanda var biraz :) bi ümit işte :) sende bi değişiklikler varmı ?
Korkuyorum testi kullanmadan son kullanma tarihi geçecekaz önce baktım da 06/2016 neyse ki daha varmış inşallah en kısa zamanda kullanmak nasip olurYok cnm değişiklik yok göğüslerde az biraz hassasiyet vardı iki gündür o da yok.ben bu ay bat dan emin Değilim telefondaki program 7 yi gösteriyor bana sorarsan 4-5 gibi ama ben her ihtimale karşı 9 a kadar bekleyeceğim tabi daha önce olmazsam.beklemek ne kadar zor olsa da sabretmeyi öğrendim.dolapta bir test var aylardır beni bekliyor.her ay kırmızı kart yapmak kısmet olmadı hiç
hadi yaa .. gögüslerde adet öncesi hassasiyet oluor zaten aynı şeyi senle yaşamışız bende eczaneden en pahalı test hangisiyse onu verin dedim :) sonra aylarca sakladım yapmak nasip olmadı senn gibi gecen ay testi yaptım dedim k t geçecek diye 10 dakka geçmeden hastalandım orucumda gitti testimde gitti ümitlerimde gitti :) :) daha var bize sayılı günlerimz var sabır :)Korkuyorum testi kullanmadan son kullanma tarihi geçecekaz önce baktım da 06/2016 neyse ki daha varmış inşallah en kısa zamanda kullanmak nasip olur
Inşallah önce senden sonra da benden güzel haberi alırız.sırf sabretmek için evde sadece bir test bulunduruyorum.seninki de kötü olmuş hani Oruç da gitmiş zaten kırmızılar insanı yıkıyor.neyse Can'ın sağ olsun.rabbim elbet birgün bize de 2. Çizgiyi gösterir o gün bu ayda olsun inşallahhadi yaa .. gögüslerde adet öncesi hassasiyet oluor zaten aynı şeyi senle yaşamışız bende eczaneden en pahalı test hangisiyse onu verin dedim :) sonra aylarca sakladım yapmak nasip olmadı senn gibi gecen ay testi yaptım dedim k t geçecek diye 10 dakka geçmeden hastalandım orucumda gitti testimde gitti ümitlerimde gitti :) :) daha var bize sayılı günlerimz var sabır :)
amin canım ikimiz içinde hayırlısı :)Inşallah önce senden sonra da benden güzel haberi alırız.sırf sabretmek için evde sadece bir test bulunduruyorum.seninki de kötü olmuş hani Oruç da gitmiş zaten kırmızılar insanı yıkıyor.neyse Can'ın sağ olsun.rabbim elbet birgün bize de 2. Çizgiyi gösterir o gün bu ayda olsun inşallah
:) çok iyisin canım yaa :) iyi dileklerin beni çok mutlu etti :)Merhaba kızlar içimden bir hin ilhangunun hamiş haberini alcaz gibi geliyo sonrada kumssl 123
canım benim inşallah hamişsindir kırmızı gelmiyormuş yerleşme kanamasında ya pembe ya kahverengi geliyormuş biliyosundur zaten . ben bitek bunu biliyorum . ama bence en doğru test adet gününden sonra yapılan test . sen test için 3 4 gün daha bekle direk kan tahlilne git test yanıltır insanıarkadaşlar dün adet günümdü, ve adet olmadım ama bugün saat 17.00 gibi pembesi kahverengimsi bir akıntım geldi, dışarıdaydım sonra eve geldim pet koydum, adet oldum diye üzüldüm tabi, şimdi pedde yine çok az bir leke vardı, adet olsaydım bu saate kadar çoğalması lazımdı , ama sadece bu kadar şimdi temiz ped koydum sabaha kadar bakalım ne olacak? inşallah yerleşme kanamasıdır, bu arad test yapmıştım sabahleyin negatifti :S yorumlarınızı çok merak ediyorum :S ha bu arada kasıklarımda da batma gibi ağrı var .
ya canım kanamam adete dönüyo galiba :S bu sabahtan itibaren anlamadım ki :S ben hiç böyle olmazdımcanım benim inşallah hamişsindir kırmızı gelmiyormuş yerleşme kanamasında ya pembe ya kahverengi geliyormuş biliyosundur zaten . ben bitek bunu biliyorum . ama bence en doğru test adet gününden sonra yapılan test . sen test için 3 4 gün daha bekle direk kan tahlilne git test yanıltır insanı