- 25 Mart 2008
- 1.782
- 23
-
- Konu Sahibi Huzurumsun01
inşallah kız bizim yumurtalar kelek kavun gibi ya işlev yok elalemin ilk ayda oluyo çift sarılı onların ki herhalde:)
kafama takmayim diyorum ama insan ister istemez takıyo ikinci aya umutluyum ama:) deliye her ay bayram:)
Çift sarılı köy yumurtası var onlarda
Umudumuzu kaybedersek neyimiz kalır ki tabiki umutlu olacaksın her ay deneye deneye bir ay tutturacağız gör bak
inşallah kızlar bi gün bizde anne olacağız allahın izniyle.yarın dra gitcem kontrolüm var bakalım yumurtalarım gelişmeye başlamışmı.inşallah gelişmiştir ya gerçi daha adetin 7.günü daha yumurtlama olömaz heralde ama bilmiorum ya yarın olumlu bişi sölemezse çok yıkılırım gibime gelior.benim için dua edin kızlar olurmu çok ihtiyacım var
Çift sarılı köy yumurtası var onlarda
Umudumuzu kaybedersek neyimiz kalır ki tabiki umutlu olacaksın her ay deneye deneye bir ay tutturacağız gör bak
inşallah bitanem ya doktora gitmeyi hiç sevmiyorum hele o çatala yatmak ölüm 10 aydır umut etmek ten yoruldum ben yaartık gel bebeğim ya
Yorulmak kısmına katılıyorum tatlım git gel git gel ama bir sonuç alama insan haliyle yoruluyor.
Ama çatala çıkmaya alıştım ben yadoktorla akraba olduk zaten
Çektiğimiz eziyetlere değecek inşallah bir gün gelecek o çatala çıkmayacağız normal sedyeye yatıp ultrasondan bebeklerimizi izleyeceğiz.Sonra bakmışsın aklına ne çatal geliyor, ne yumurtlama.
Allah'ın izniyle bir olsun gör bak unutacaksın bu günleri.
inşallah kızlar bi gün bizde anne olacağız allahın izniyle.yarın dra gitcem kontrolüm var bakalım yumurtalarım gelişmeye başlamışmı.inşallah gelişmiştir ya gerçi daha adetin 7.günü daha yumurtlama olömaz heralde ama bilmiorum ya yarın olumlu bişi sölemezse çok yıkılırım gibime gelior.benim için dua edin kızlar olurmu çok ihtiyacım var
klomen ve dupbaston kullanan ve bu ilaçlarla hamile kalan var mi
allah im o günlerde gelecek mi ya bi de ilk ay korundum ya ona yanıyom :) sanki oluyo da tatlım inşallah inşallah hep beraber bu ay müjdeyi veririz:)
hadi hayırlısı yarin guzel haberlerini bekliyor uz inşallah hep şunu hayal ediyorum umutsuz bi şekilde muane ye gidiyorum doktor birden diyor ki hamilesiniz aboo orda göbek atarım yeminle:)
inşallah bitanem ya doktora gitmeyi hiç sevmiyorum hele o çatala yatmak ölüm 10 aydır umut etmek ten yoruldum ben yaartık gel bebeğim ya[/Q
slm kızlarrr ben mart ayında çatlatma iğnesi yaptırdım neden bilmiyorum ama içimde pek umut yok ne zaman adet olurum yada ne zaman test yaptırim bilmiyorum yaa cok stresliyim bilen varsa yardımcı olsunn :)
inşallah bitanem ya doktora gitmeyi hiç sevmiyorum hele o çatala yatmak ölüm 10 aydır umut etmek ten yoruldum ben yaartık gel bebeğim ya[/Q
yaaa seni anlıyorum artık doktorla akraba oluyosun senin olmama sebebin ne rabbim inşallah gönlümüze göre versin :) yazını okuyunca ben erken yorulmusum diorum 6 aydır tedavi bu ay stresli bakalım üzülme umut ve moral bizim için cok önemli
MArtın kaçında yaptırdın çatlatma iğneni.Yumurtladıktan 14 gün sonra aedt oluyorsun normalde.
Son adet tarihin ne zamandı, adetlerin düzenli mi, günün geçti mi?
selam arkadaşlar 2gün yoktum,konular koyulaşmış,kişiler çoğalmış nekadar güzel
30 martda yaptırdım adetlerim aralıktan beri hapla oluyo gecen ayın 18 ne oldum bu ay neyim ne alemm bilmiyorum ilgin için saol:)
selam arkadaşlar 2gün yoktum,konular koyulaşmış,kişiler çoğalmış nekadar güzel
Rica ederim canım ne demek.30 martta yaptırdıysan bence biraz daha bekle en azından 5-6 gün adet olmazsan test yapar emin olursun inş olur bu sefer.
Hoşgeldin canım nerelerdeydin
Bir de hamile haberleriyle dolsa buralar ne güzel olur
inşallah zaten cok bi umudum yok nedense ama tabi rabbim bilir :) ama olsa böle yumuk yumuk yaa ne güsel olur amaa : S
hoşbulduk sizlerde hoşgeldiniz,oda olacak inşallahslm hoşgeldinn hep güsel konular konuşulur inşallahhh:)