hamile kalamayanlar ve tedavi ile hamile kalanlar lütfen buraya konuşalım

Hoşgeldin canım nerelerdeydin
Bir de hamile haberleriyle dolsa buralar ne güzel olur
[/QUOTE]

şekerim haftasonu hali ne olsun,ben hala adet görmeyi bekliyorum,yarın 1hafta olacak ilaç biteli,sizler neler yaptınız,bir sürü arkadaşımız olmuş bu arada,bir arkadaşa yazacağım yoksa çatlarım öpüldün görüşürüz

yaaa seni anlıyorum artık doktorla akraba oluyosun senin olmama sebebin ne rabbim inşallah gönlümüze göre versin :) yazını okuyunca ben erken yorulmusum diorum 6 aydır tedavi bu ay stresli bakalım üzülme umut ve moral bizim için cok önemli

canım ben sadece bu ay ilaca başladım normalde 10 aydır çocuk istiyoruz gerçi 10 aylık evliyim daha ya:)

kullaniyorum esimin de sorunu var emin deilim ama ondanmi bilmiyorum hersey cok düzenli adet gunlerim ama tutmuyor esimn spermlioeri cok yavas o da cok olsa cocuk oluyormus

umudum83 kullanıcısından alıntı
meraba bende cok asilama oldum ama hamile kalamiyorum sorun olmadigina ragmen ama hormonblarim bozuk bu konuda bilgisi olan varmi

sen hiç yumurta takibi yaptırdınmı,adeti düzenli kadınlardada yumurtlama olmayabilir,moralini bozmak için yazmıyorum,ayrıca eşinin spermleri yavaş olabilir ama çokta az olmasa gerek aşılama yaptırdığına göre hemde defalarca,zaten spermler yıkanma işlemi gördükten sonra hareketlilikleri artar,aşılamada çooooooook olmasına gerekte yok,adam gibi 1tane sperm yeter ama denk gelmeyince gelmiyor işte,ayrıca spermler değişkendir,her seferinde farklı çıkabilir,alkol,sigara,yorgunluk,stres,duruma göre farklılaşabilir,bunu kafana takma bence,eğer okadar kötü olsaydı sana aşılama yapmazlardı,direk tüp bebeğe geçerlerdi,diğer bir konuda hormonların bozuksa zaten bir problem vardır,bebeğinin olmama sebebi bu zaten,çünkü sorunu olmayan hiçbir kadın bukadar uğraşmaz,6ay içinde hamile kalır,bende pkoluyum mesela,bence sen öncelikle sorununun ne olduğunu öğrenmelisin,

bende kendime nazar ettim:) sabah leke geldi gerisi gelmedi adet olacam biliyorum ama geç kaldım ya:)

okadar çok kafana takıp okadar çok söyledinki olmazsa şaşardım,ama üzüldüm tabiki,neyse bak bu ay sıkı dur,hep olacak gözüyle bak,arkandayız,gerçi kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş,daha 10 aylık evlisin olur tatlım olur,dedi dersin,niyeyse sen konusunda içim pek rahat

ya bazı büyükler de diyo ki bazılarınin rahmi 1 ile 1.5 yılda hazırlarmis kendini çocuğa tabiki doğru mu orası tartışılır

okadar çok kafana takıp okadar çok söyledinki olmazsa şaşardım,ama üzüldüm tabiki,neyse bak bu ay sıkı dur,hep olacak gözüyle bak,arkandayız,gerçi kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş,daha 10 aylık evlisin olur tatlım olur,dedi dersin,niyeyse sen konusunda içim pek rahat

valla sancım olmasa kesin hamileyim dicem ama sıcak sıcak adet sancısı geliyo ama öbür ay umutluyum:) bana bol bol dua edin bende size ediyorum aslında bi cocugum olursa iki olacak eşim de cocuk gibi devamlı ilgi bekliyo:)

valla sancım olmasa kesin hamileyim dicem ama sıcak sıcak adet sancısı geliyo ama öbür ay umutluyum:) bana bol bol dua edin bende size ediyorum aslında bi cocugum olursa iki olacak eşim de cocuk gibi devamlı ilgi bekliyo:)

benim eşim hiç öyle değil,umrunda olmaz ilgilenmesem,gerçi bir tanesi yetiyor bana,umutlu ol tabiki,umutsuzluğa kapılmak için çok erken,valla bilmiyorum rahim kendini nezaman hazırlıyor ama ilk ayda hamile kalanlara ne demeli nasıl bir rahimleri var,düzenli bir ilişkide en çok 6ayda hamile kalınır,ama olacak merak etme sen

valla o kaçıncı uykusunda sabah erkenden kalkar,onun için oturamıyorum fazla,kendine dikkat et

aboo benim eşim iki dakka ilgisiz duramaz illa yanında oturacam bensiz yemek yemez bensiz uyumaz bensiz gezmez bi de çocuk olursa ikizim olacak artık :) çok guzel olacak allah izin verirse doğru sen bi annesin uyu bakim annelerin en tatlısı:) öptüm

aboo benim eşim iki dakka ilgisiz duramaz illa yanında oturacam bensiz yemek yemez bensiz uyumaz bensiz gezmez bi de çocuk olursa ikizim olacak artık :) çok guzel olacak allah izin verirse doğru sen bi annesin uyu bakim annelerin en tatlısı:) öptüm

hiçöyle bir kocam yok,kırktayılda bir kere merak eder,sende güzel bir anne olacaksın,hadi inşallah kucağına alırsın,ama bebek olunca eşin aynı ilgiyi beklemesin bence,sende ondan bekleme,herşey değişiyor,bebeğin etrafında dönüyor,

Hoşgeldin canım nerelerdeydin
Bir de hamile haberleriyle dolsa buralar ne güzel olur

şekerim haftasonu hali ne olsun,ben hala adet görmeyi bekliyorum,yarın 1hafta olacak ilaç biteli,sizler neler yaptınız,bir sürü arkadaşımız olmuş bu arada,bir arkadaşa yazacağım yoksa çatlarım öpüldün görüşürüz[/QUOTE]

Valla ne yapalım canım okuduğun gibi hepimiz senin gibi adet olmayı bekliyoruz bi olsak da yeni çalışmalara başlasak artık:KK49::KK49:
bende kendime nazar ettim:) sabah leke geldi gerisi gelmedi adet olacam biliyorum ama geç kaldım ya:)

Ya belki de ha oldum ha olacağım diye bekliyorsun ya belki stresten de gelmiyor olabilir canım. Ama ne bileyim hep senden hayırlı bi haber bekliyorum.Sanki birden kızlarrr hamileyim yazacaksın gibi geliyor.Dur şimdi bi rahatla stres yapma olacaksa da olsun adetin sonra yeni umutlarla çalışmaya devam

şekerim haftasonu hali ne olsun,ben hala adet görmeyi bekliyorum,yarın 1hafta olacak ilaç biteli,sizler neler yaptınız,bir sürü arkadaşımız olmuş bu arada,bir arkadaşa yazacağım yoksa çatlarım öpüldün görüşürüz

Valla ne yapalım canım okuduğun gibi hepimiz senin gibi adet olmayı bekliyoruz bi olsak da yeni çalışmalara başlasak artık:KK49::KK49:

Ya belki de ha oldum ha olacağım diye bekliyorsun ya belki stresten de gelmiyor olabilir canım. Ama ne bileyim hep senden hayırlı bi haber bekliyorum.Sanki birden kızlarrr hamileyim yazacaksın gibi geliyor.Dur şimdi bi rahatla stres yapma olacaksa da olsun adetin sonra yeni umutlarla çalışmaya devam [/QUOTE]

kız ağzından bal damlıyo sanki:) inşallah ya ama birimiz artık hamile olsun sevinelim umut olsun bize ya bi de sen hamile oluyomuşsun ondan adet olmuyomuşsun ay süper olur canım ya:)

hiçöyle bir kocam yok,kırktayılda bir kere merak eder,sende güzel bir anne olacaksın,hadi inşallah kucağına alırsın,ama bebek olunca eşin aynı ilgiyi beklemesin bence,sende ondan bekleme,herşey değişiyor,bebeğin etrafında dönüyor,

bebeğime de eşime aynı ilgiyi gösteririm ay eşime ilgi göstermezsem ölürüm kız ben böyle diyorum ama bende onun gibiyim o daha beter ilgili benden bana karşı Allahim bozmasın maşallah deyim adetime nazar ettiğim gibi kendime de etmeyim bitanem siz severek mi evlendiniz

Ya belki de ha oldum ha olacağım diye bekliyorsun ya belki stresten de gelmiyor olabilir canım. Ama ne bileyim hep senden hayırlı bi haber bekliyorum.Sanki birden kızlarrr hamileyim yazacaksın gibi geliyor.Dur şimdi bi rahatla stres yapma olacaksa da olsun adetin sonra yeni umutlarla çalışmaya devam

kız ağzından bal damlıyo sanki:) inşallah ya ama birimiz artık hamile olsun sevinelim umut olsun bize ya bi de sen hamile oluyomuşsun ondan adet olmuyomuşsun ay süper olur canım ya:)[/QUOTE]

benim benden pek umudum yok da dediğin gibi olsa süper olurdu vallahi
Dur bakalım belki güzel haberler alırız bugün evrem doktora gidecekti yumoşları büyümüş mü diye bakılacaktı
Senin adetin tam olarak geldi mi?

benim eşim hiç öyle değil,umrunda olmaz ilgilenmesem,gerçi bir tanesi yetiyor bana,umutlu ol tabiki,umutsuzluğa kapılmak için çok erken,valla bilmiyorum rahim kendini nezaman hazırlıyor ama ilk ayda hamile kalanlara ne demeli nasıl bir rahimleri var,düzenli bir ilişkide en çok 6ayda hamile kalınır,ama olacak merak etme sen

ben çocuğumun olmamasini ben sancılı adet geçiriyorum ya iğne vurduruyorum ya da tablet tablet ağrı kesici içiyorum ve kanamam çok azalıyo ve rahim hiç temizlenmiyo ve pıhtılaşıp kist oluyo bu da spermi yerine ulaştırmıyo eğer iki ay çok adet olursam içim temizlenirse olur gibi geliyo

X