Ovülasyon testi ile hamile kalanlara zor bir soru

Hormonal test için regl olmak gerekmiyor mu? Ben Ekim’de yakalayamadığım yumurta pikini iki gün önce yakaladım değerlendiriyorum bu hafta bakalım kısmet, sanırım geç yumurtladım. Bir ara üç günlük kahverengi lekelenmem de oldu regl de diyemiyorum kırmızı olmadığı için ama bilmiyorum, haftaya test yapıp negatifse gideceğim artık.
Dogrudur adet gormeniz lazim. Sizin gibi aylarca adet gormeyib sonradan hamile oldugunu ogrenenler de var. Ama tam tersi de oluyor maalesef. Insaallah hakkinizda hayirlisi olur🙏

Ben, 45-50 gunden 29gune indirdim adet dongumu)) 2 aydir 29gunde bir adet goruyorum. Duzene girmesi iyi oldu ovu gunlerimi de takip ede biliyorum. Ama malesef progesteron hormonum aşırı dusuk oldugu icin ve artmadigi icin yumurtlama olsa bile biseyler tutunamiyor.
Nasıl indirdiniz?

Ben de bir konuşayım teşekkür ederiiim 🌸
Suana kadar en pişman olduğum şey zamaninda adetimi duzene sokmadigim, doktora gozukmedigim. Hep cocuk istemiyorum dusunmuyorum diyordum oysaki çocukla ne alakasi 30 gunden gec oluyorsa biseyler var demekki. Her kes diyordu onemsemiyordum. Neyse gec oldu ama hayirlisiyla duzelir

Suana kadar en pişman olduğum şey zamaninda adetimi duzene sokmadigim, doktora gozukmedigim. Hep cocuk istemiyorum dusunmuyorum diyordum oysaki çocukla ne alakasi 30 gunden gec oluyorsa biseyler var demekki. Her kes diyordu onemsemiyordum. Neyse gec oldu ama hayirlisiyla duzelir
Ben de dikkate alayım o zaman ya bakalım tutmazsa hemen deneyeceğim

X