- 9 Mayıs 2024
- 964
- 291
- 23
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende senin gibiyim hiçbişey kullanmıyorum sadece ilaç ve iğne tedavisi aldım bu ay bir de şeker ilacı verdi doktor . Herşeyim düzenli ama yumurtalarım büyümüyormuşSelam kızlar bende bir hafta önce pkos olduğumu öğrendim. Hormonlarımda güzel adetim de düzenli. Şok oldum kızlar. Siz neler yapıyorsun hangi takviyeleri kullanıyorsunuz
Bana doktor ladyfert diye bir takviye verdi. İçinde vitamin çeşitleri hayıt tohumu inositol falan var. Yanında da c vitamini d vitamini falan verdi. Zayıfla kesinlikle dedi bu arada boyum 1.60 kilom 70 di. Obezlik de söz konusu değildi yani. Bilmiyorum sadece ilaçla olur mu. Doktor 3 ay böyle deneyelim dedi. Olmazsa çatlatma falan yapacakmışız. Azimle 10 günde 65 e düştüm. Allah kucağımızı boş bırakmasın inşallah 1 sene oldu gebelik olmadıBende senin gibiyim hiçbişey kullanmıyorum sadece ilaç ve iğne tedavisi aldım bu ay bir de şeker ilacı verdi doktor . Herşeyim düzenli ama yumurtalarım büyümüyormuş
Şeker ilacı bana da verdi heralde ya d ile başlıyor ismi unuttum şimdiBende senin gibiyim hiçbişey kullanmıyorum sadece ilaç ve iğne tedavisi aldım bu ay bir de şeker ilacı verdi doktor . Herşeyim düzenli ama yumurtalarım büyümüyormuş
Bana glifor yazdı şeker ilacı olarak ben senden daha kiloluyum ama ben zayıfkende vardı bu hastalık bence sadece kısmet işi böyle olupta kendiliğinden çocuğu olan bile var . Allah hepimize nasip etsin . Benimde tedavide 1. Ayım hiç ümidim yok ama ben hep ağrı çekerdim doktorun verdiği ilaçla ilk defa bu ay adet günüme kadar ağrı çekmedim hep yumurtalarımdan dolayı ağrım olurduBana doktor ladyfert diye bir takviye verdi. İçinde vitamin çeşitleri hayıt tohumu inositol falan var. Yanında da c vitamini d vitamini falan verdi. Zayıfla kesinlikle dedi bu arada boyum 1.60 kilom 70 di. Obezlik de söz konusu değildi yani. Bilmiyorum sadece ilaçla olur mu. Doktor 3 ay böyle deneyelim dedi. Olmazsa çatlatma falan yapacakmışız. Azimle 10 günde 65 e düştüm. Allah kucağımızı boş bırakmasın inşallah 1 sene oldu gebelik olmadı
Yavaş yavaş azalıyor etkisi idrar testinde sizin gibi çıkması normal idrar testleri beta hcgyi belli bi orandan sonra algılıyor gibiArkadaşlar güncelleme benim iğnenin etkisi 5-6 gün sürdü çok kısa değil mi kiminin 10 12 gün sürmüş . 7 ve 8. Gün testler negatif çıktı böyle çok dikkatli bakarsan hayali çizgiyi ben anca görüyorum oda belki ben kuruntu yaptığım içindir
Kimisinin 10 gün ve üzeri devam etmiş benim 6 günde kaybolunca üzüldüm olmadu mı acaba diye adetime 5 gün var onu bekliyorumYavaş yavaş azalıyor etkisi idrar testinde sizin gibi çıkması normal idrar testleri beta hcgyi belli bi orandan sonra algılıyor gibi