hamile kalamayanlar ve tedavi ile hamile kalanlar lütfen buraya konuşalım

benim de 10 ay olacak çocuğum olmuyo ama çok düzenli adet oluyorum üç ay kullanacam bu ilaçları daha eşimin sperm testi felan yapılmadı üç ay sadece klomen ve dupbaston la hamile kalamazsam doktor farklı testler yapacak mis o da rahim filmi bi de sperm testi herhalde bakalım ne olacak bende 27 mm 26 mm çapin da kist vardı bu ay dupbaston eritecek die biliyorum ikinci ay umutlu olacam yani bende çok aşırı sancılı adet oluyorum

yok be canım anca söktürücü veriyorlar onunla adet oluyorum hormon değerlerim düşmediği sürece de kendiliğinden olmam zor.Zaten bu karışımları değerlerim düşsün diye yiyorum

ay canım benim inşallah düzene girer hemen hamile kalirsin bende adet olmak tan bıktım diyodum çok aşırı sancılı adet olmaktan ama şükür etmek lazımmis

meraba bende cok asilama oldum ama hamile kalamiyorum sorun olmadigina ragmen ama hormonblarim bozuk bu konuda bilgisi olan varmi

ay canım benim inşallah düzene girer hemen hamile kalirsin bende adet olmak tan bıktım diyodum çok aşırı sancılı adet olmaktan ama şükür etmek lazımmis

Ben adet olduğumda bayram yapıyorum canım.Düzenli adet görenlere imreniyorum sancısı falan hiç umrumda değil.Sen şükret ki adet olabiliyorsun.Hem daha yaşın genç ümitsizliğe kapılma sakın.Vakti saati vardır.Senin hormonlar nasıl peki?

valla kan testi yaptı doktor gidip öğrenmedim aradım sordum gözünüz aydın temiz çıktı dedi ne anlamda anlamadim herhalde hormon çatlama anlamında

kullaniyorum esimin de sorunu var emin deilim ama ondanmi bilmiyorum hersey cok düzenli adet gunlerim ama tutmuyor esimn spermlioeri cok yavas o da cok olsa cocuk oluyormus

Son düzenleme:
kullaniyorum esimin de sorunu var emin deilim ama ondanmi bilmiyorum hersey cok düzenli adet gunlerim ama tutmuyor esimn spermlioeri cok yavas o da cok olsa cocuk oluyormus

canım yavaş olması bi sorun diilki aşılamada.sayısı çok olsu yeter.aşılamada spermler yıkanıp güçlendirilio.bence aşılamanın tutmadını buna bağlama.normal ilişkide diosanda yarım saat yatıosan bi saat yatacakasın sırt üstü.ağır hareket ettiği için yolunu anca bulur:)

kendiliğimden adet olsam sancısına razıyım yaaaa.söktürücü içerek oluyorum anca oda her ay içiosun illaki zararı oluyo

ewet sperm sayisi cok sadece yavas belki de bende dir sorun ama doktorum bendede cok önemli bise bulanmiyor

kız sancısı çok kötü ben her ay doğum sancısı çekiyorum:)

bence şükret haline civanperçemi kaynat iç adet sancısına birebirmiş öle duydum.demekki yumurtalarında oluyomuş.yumurta olgunlaşıp çatladığında şiddetli sancı olurmus adet zamanında.ben ortaokuldayken etrafımdaki bütün kızlar adet oluyodu adetliyken ayağa bile kalkamazlardı bende kötü bişi diye inşallah hiç adet olmam derdim.nasıl pişmanım anlatamam.şimdi ilaç içmeden adet olamıyorum.keşke öle dilekte bbuluncama zengin olmayı falan dileseydim.dilek kapım açıkmış demekki:)

bu ilk ayda hamile kalanlar nasıl kaliyo ya :)

valla bende çok özeniorum onlara ya biz bu kadar uğraşıoz onlar ilk ayda şak diye hamile kalıolar.hele bide kontrol hapını bi gün iöçmeyi unutup o gün hamile kalanlar varya bi gıcık oluyorum onlara.bi kaşık suda boğasım gelior:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…