- 25 Mayıs 2017
- 699
- 421
En zor kısmı buNasıl beklicez ya 14 gün daha 1 gün oldu :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En zor kısmı buNasıl beklicez ya 14 gün daha 1 gün oldu :)
Kızlar ben progestan kullaniyorum bugün 2. Günüm aşırı baş dönmesi halsizlik yaptı bir de panik atak geldi nefes alamıyorsum gibi hissediyorum nbu normal miEn zor kısmı bu
Kolumu kaldıracak halim yok acaba panik mi oldum kendimi aşırı kötü hissediyorumKızlar ben progestan kullaniyorum bugün 2. Günüm aşırı baş dönmesi halsizlik yaptı bir de panik atak geldi nefes alamıyorsum gibi hissediyorum nbu normal mi
Dün asla böyle bir şey olmamıştı sersemlik oldu baya baş dönmesi bugün ac karna aldim ondan mi acaba dün tok karna almistimKolumu kaldıracak halim yok acaba panik mi oldum kendimi aşırı kötü hissediyorum
Günde iki defa mı alıyorsun. Ben bahsetmiştim etkilerinden hatırlarsan. Ağız yoluyla aldığımda bana da aynı etkileri yapmıştı sarhoş gibi gezdim bütün gün ama dün gece vajinadan aldım biraz daha az etkisi oldu ama akşam üzeri yine etkileri var kalp çarpıntısı ve baş ağrıları başladı şimdi.Dün asla böyle bir şey olmamıştı sersemlik oldu baya baş dönmesi bugün ac karna aldim ondan mi acaba dün tok karna almistim
Şimdi daha iyiyim akşam alıyorum saat 20.00 de 20.45 50 gb fenalık geldi kol kaldıramama ağız kuruluğu sersemlik baş dönmesi bi rde sanki nefes alamicak gibi hissettim yarım saat sonra geçti günde 1 ağızdan alıyorum progesran 200 mgBen bu hap yüzünden hastanelik olmuştum ilk çocuk için tedavi gördüğümde. Uzun zaman kullanmadım doktora da istemediğimi söyledim ama düşük doz deyip verdi. Mecbur kullanıyorum ama bütün dengemi bozuyor maalesef
Gunde 2 defa mı verdi sanaBen bu hap yüzünden hastanelik olmuştum ilk çocuk için tedavi gördüğümde. Uzun zaman kullanmadım doktora da istemediğimi söyledim ama düşük doz deyip verdi. Mecbur kullanıyorum ama bütün dengemi bozuyor maalesef
Yeni geldim kendimeBen bu hap yüzünden hastanelik olmuştum ilk çocuk için tedavi gördüğümde. Uzun zaman kullanmadım doktora da istemediğimi söyledim ama düşük doz deyip verdi. Mecbur kullanıyorum ama bütün dengemi bozuyor maalesef
Vajinal alırsanız yan etkisi olmayacaktır. Birde öyle deneyin istersenizŞimdi daha iyiyim akşam alıyorum saat 20.00 de 20.45 50 gb fenalık geldi kol kaldıramama ağız kuruluğu sersemlik baş dönmesi bi rde sanki nefes alamicak gibi hissettim yarım saat sonra geçti günde 1 ağızdan alıyorum progesran 200 mg
Yok bende bir tane gece yatmadam önce alıyorum etkilerini hissetmemek adına. Vajinadan almanı tavsiye ederim daha az etkili oluyor. İlkinde ağızdan aldım hemen kötü oldum. Dün gece vajinadan aldım daha iyiydiGunde 2 defa mı verdi sana
Ben anlamadım bu kapsül mu aynı zamanda ordan alınıyor farklı bir ilaç mı alicamYok bende bir tane gece yatmadam önce alıyorum etkilerini hissetmemek adına. Vajinadan almanı tavsiye ederim daha az etkili oluyor. İlkinde ağızdan aldım hemen kötü oldum. Dün gece vajinadan aldım daha iyiydi
Bu ilaç hem oral hem vajinal alınabiliyor. Hamilelikte vajinadan alınıyor ilk 6 hafta. Vajinal yoldan almak daha etkili aslında. Ben şimdi değiştrdm alma şeklini. Onun etkileriyle uğraşamam. Ya bırakacam ya da alttan alacam. Doktoruma da söylemiştm.Ben anlamadım bu kapsül mu aynı zamanda ordan alınıyor farklı bir ilaç mı alicam
canım bende vajinal alıyorum cok şükür hiç etkisi olmadı sende o şekilde al akşam uyumadan yerleştir benim drm zaten o şekilde kullan demiştiBen anlamadım bu kapsül mu aynı zamanda ordan alınıyor farklı bir ilaç mı alicam