Gonal f ile aşılama sonrası hamile kalanlar

Dün asla böyle bir şey olmamıştı sersemlik oldu baya baş dönmesi bugün ac karna aldim ondan mi acaba dün tok karna almistim
Günde iki defa mı alıyorsun. Ben bahsetmiştim etkilerinden hatırlarsan. Ağız yoluyla aldığımda bana da aynı etkileri yapmıştı sarhoş gibi gezdim bütün gün ama dün gece vajinadan aldım biraz daha az etkisi oldu ama akşam üzeri yine etkileri var kalp çarpıntısı ve baş ağrıları başladı şimdi.

Son düzenleme:
Ben bu hap yüzünden hastanelik olmuştum ilk çocuk için tedavi gördüğümde. Uzun zaman kullanmadım doktora da istemediğimi söyledim ama düşük doz deyip verdi. Mecbur kullanıyorum ama bütün dengemi bozuyor maalesef

Ben bu hap yüzünden hastanelik olmuştum ilk çocuk için tedavi gördüğümde. Uzun zaman kullanmadım doktora da istemediğimi söyledim ama düşük doz deyip verdi. Mecbur kullanıyorum ama bütün dengemi bozuyor maalesef
Şimdi daha iyiyim akşam alıyorum saat 20.00 de 20.45 50 gb fenalık geldi kol kaldıramama ağız kuruluğu sersemlik baş dönmesi bi rde sanki nefes alamicak gibi hissettim yarım saat sonra geçti günde 1 ağızdan alıyorum progesran 200 mg

Gunde 2 defa mı verdi sana

Şimdi daha iyiyim akşam alıyorum saat 20.00 de 20.45 50 gb fenalık geldi kol kaldıramama ağız kuruluğu sersemlik baş dönmesi bi rde sanki nefes alamicak gibi hissettim yarım saat sonra geçti günde 1 ağızdan alıyorum progesran 200 mg
Vajinal alırsanız yan etkisi olmayacaktır. Birde öyle deneyin isterseniz

Gunde 2 defa mı verdi sana
Yok bende bir tane gece yatmadam önce alıyorum etkilerini hissetmemek adına. Vajinadan almanı tavsiye ederim daha az etkili oluyor. İlkinde ağızdan aldım hemen kötü oldum. Dün gece vajinadan aldım daha iyiydi

Yok bende bir tane gece yatmadam önce alıyorum etkilerini hissetmemek adına. Vajinadan almanı tavsiye ederim daha az etkili oluyor. İlkinde ağızdan aldım hemen kötü oldum. Dün gece vajinadan aldım daha iyiydi
Ben anlamadım bu kapsül mu aynı zamanda ordan alınıyor farklı bir ilaç mı alicam

Ben anlamadım bu kapsül mu aynı zamanda ordan alınıyor farklı bir ilaç mı alicam
Bu ilaç hem oral hem vajinal alınabiliyor. Hamilelikte vajinadan alınıyor ilk 6 hafta. Vajinal yoldan almak daha etkili aslında. Ben şimdi değiştrdm alma şeklini. Onun etkileriyle uğraşamam. Ya bırakacam ya da alttan alacam. Doktoruma da söylemiştm.

X