-
- Konu Sahibi Huzurumsun01
selam arkadaşlar 2gün yoktum,konular koyulaşmış,kişiler çoğalmış nekadar güzel
yaaa seni anlıyorum artık doktorla akraba oluyosun senin olmama sebebin ne rabbim inşallah gönlümüze göre versin :) yazını okuyunca ben erken yorulmusum diorum 6 aydır tedavi bu ay stresli bakalım üzülme umut ve moral bizim için cok önemli
canım ben sadece bu ay ilaca başladım normalde 10 aydır çocuk istiyoruz gerçi 10 aylık evliyim daha ya:)
kullaniyorum esimin de sorunu var emin deilim ama ondanmi bilmiyorum hersey cok düzenli adet gunlerim ama tutmuyor esimn spermlioeri cok yavas o da cok olsa cocuk oluyormus
bende kendime nazar ettim:) sabah leke geldi gerisi gelmedi adet olacam biliyorum ama geç kaldım ya:)
okadar çok kafana takıp okadar çok söyledinki olmazsa şaşardım,ama üzüldüm tabiki,neyse bak bu ay sıkı dur,hep olacak gözüyle bak,arkandayız,gerçi kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş,daha 10 aylık evlisin olur tatlım olur,dedi dersin,niyeyse sen konusunda içim pek rahat
senin kocan vardiyada ama bizimkiler değil şekerim kendine dikkat et,öptüm,iyi geceler,
valla sancım olmasa kesin hamileyim dicem ama sıcak sıcak adet sancısı geliyo ama öbür ay umutluyum:) bana bol bol dua edin bende size ediyorum aslında bi cocugum olursa iki olacak eşim de cocuk gibi devamlı ilgi bekliyo:)
benim yerime de uyu canım:) ayrıca oğluşunu bol bol öpüyorum sayfamizin oğlu iii geceler tatlı rüyalar
valla o kaçıncı uykusunda sabah erkenden kalkar,onun için oturamıyorum fazla,kendine dikkat et
aboo benim eşim iki dakka ilgisiz duramaz illa yanında oturacam bensiz yemek yemez bensiz uyumaz bensiz gezmez bi de çocuk olursa ikizim olacak artık :) çok guzel olacak allah izin verirse doğru sen bi annesin uyu bakim annelerin en tatlısı:) öptüm
Hoşgeldin canım nerelerdeydin
Bir de hamile haberleriyle dolsa buralar ne güzel olur
bende kendime nazar ettim:) sabah leke geldi gerisi gelmedi adet olacam biliyorum ama geç kaldım ya:)
valla sancım olmasa kesin hamileyim dicem ama sıcak sıcak adet sancısı geliyo ama öbür ay umutluyum:) bana bol bol dua edin bende size ediyorum aslında bi cocugum olursa iki olacak eşim de cocuk gibi devamlı ilgi bekliyo:)
şekerim haftasonu hali ne olsun,ben hala adet görmeyi bekliyorum,yarın 1hafta olacak ilaç biteli,sizler neler yaptınız,bir sürü arkadaşımız olmuş bu arada,bir arkadaşa yazacağım yoksa çatlarım öpüldün görüşürüz
hiçöyle bir kocam yok,kırktayılda bir kere merak eder,sende güzel bir anne olacaksın,hadi inşallah kucağına alırsın,ama bebek olunca eşin aynı ilgiyi beklemesin bence,sende ondan bekleme,herşey değişiyor,bebeğin etrafında dönüyor,
Valla ne yapalım canım okuduğun gibi hepimiz senin gibi adet olmayı bekliyoruz bi olsak da yeni çalışmalara başlasak artık
Ya belki de ha oldum ha olacağım diye bekliyorsun ya belki stresten de gelmiyor olabilir canım. Ama ne bileyim hep senden hayırlı bi haber bekliyorum.Sanki birden kızlarrr hamileyim yazacaksın gibi geliyor.Dur şimdi bi rahatla stres yapma olacaksa da olsun adetin sonra yeni umutlarla çalışmaya devam
benim eşim hiç öyle değil,umrunda olmaz ilgilenmesem,gerçi bir tanesi yetiyor bana,umutlu ol tabiki,umutsuzluğa kapılmak için çok erken,valla bilmiyorum rahim kendini nezaman hazırlıyor ama ilk ayda hamile kalanlara ne demeli nasıl bir rahimleri var,düzenli bir ilişkide en çok 6ayda hamile kalınır,ama olacak merak etme sen