hamile kalamayanlar ve tedavi ile hamile kalanlar lütfen buraya konuşalım

:) onu denedim de bi bardak içebildim midem den tadı iğrenç benim sancı adetin birinci günü başlıyo 5. Güne kadar sancılanio sancı da öyle böyle değil hastahanelik ediyor

hiç sorma yaçevrem de ki ler demiyor mu ilk ayda kaldım die ölüyorum:) hele kaynanamin ben üç cocugum da ilk korunmamaz lik da hamile kaldım diyo ya :)

kızlar haberleri dinlediniz mi hamilelik şansı %40 artıyor muş gebelik aşısıyla bende o aşı dan istiyorum ya:)

valla kan testi yaptı doktor gidip öğrenmedim aradım sordum gözünüz aydın temiz çıktı dedi ne anlamda anlamadim herhalde hormon çatlama anlamında

Temiz çıktı dediyse öenmli bi sorun yoktur canım ama sen yine de git al test sonuçlarını aklında kalmasın
bu ilk ayda hamile kalanlar nasıl kaliyo ya :)

Valla bi anlasam benim eltim yanlışlıkla bir kere korunmasa hemen hamile kalıyor düşünün 6 tane çocuğu var.Nasıl denk geliyor bu yumurtlama günleri anlamıyorum planlamıyorlar da.
Ben korunmak istiyorum yaa hiç korunamadım

kızlar haberleri dinlediniz mi hamilelik şansı %40 artıyor muş gebelik aşısıyla bende o aşı dan istiyorum ya:)

Ay ben dinlemedim nasıl bir şeymiş ki hangi hastalıklarda şansı arttırıyormuş alalım neyse yapalım bebelerimizi

tüp bebek tedavisinde bile hamile kalamayan %90 i hamile kalmış bu iğneyle 40 yaşındaki kadının ikiz çocuğu olmuş ya bence pahalıdır :) ben sadece ilk ay korundum sanki çocuk oluyo muş gibi:)

kız 30 gün boyunca yumurtaları çatlıyo onların herhalde bir iki yumurta dan bize de verseler ne var :):) dimi ama komşu da pişer bize de düşer misali

merhaba...
bende 9 aydır klomen kullanıyorum malesef bu ayda olmadı dün regl oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…