- 7 Mart 2012
- 3.021
- 58
-
- Konu Sahibi Huzurumsun01
bence şükret haline civanperçemi kaynat iç adet sancısına birebirmiş öle duydum.demekki yumurtalarında oluyomuş.yumurta olgunlaşıp çatladığında şiddetli sancı olurmus adet zamanında.ben ortaokuldayken etrafımdaki bütün kızlar adet oluyodu adetliyken ayağa bile kalkamazlardı bende kötü bişi diye inşallah hiç adet olmam derdim.nasıl pişmanım anlatamam.şimdi ilaç içmeden adet olamıyorum.keşke öle dilekte bbuluncama zengin olmayı falan dileseydim.dilek kapım açıkmış demekki:)
:) onu denedim de bi bardak içebildim midem den tadı iğrenç benim sancı adetin birinci günü başlıyo 5. Güne kadar sancılanio sancı da öyle böyle değil hastahanelik ediyor
valla bende çok özeniorum onlara ya biz bu kadar uğraşıoz onlar ilk ayda şak diye hamile kalıolar.hele bide kontrol hapını bi gün iöçmeyi unutup o gün hamile kalanlar varya bi gıcık oluyorum onlara.bi kaşık suda boğasım gelior:)
anladım canım peki dr ne dio bu duruma
valla kan testi yaptı doktor gidip öğrenmedim aradım sordum gözünüz aydın temiz çıktı dedi ne anlamda anlamadim herhalde hormon çatlama anlamında
bu ilk ayda hamile kalanlar nasıl kaliyo ya :)
kızlar haberleri dinlediniz mi hamilelik şansı %40 artıyor muş gebelik aşısıyla bende o aşı dan istiyorum ya:)
Temiz çıktı dediyse öenmli bi sorun yoktur canım ama sen yine de git al test sonuçlarını aklında kalmasın
Valla bi anlasam benim eltim yanlışlıkla bir kere korunmasa hemen hamile kalıyor düşünün 6 tane çocuğu var.Nasıl denk geliyor bu yumurtlama günleri anlamıyorum planlamıyorlar da.
Ben korunmak istiyorum yaa hiç korunamadım
Ay ben dinlemedim nasıl bir şeymiş ki hangi hastalıklarda şansı arttırıyormuş alalım neyse yapalım bebelerimizi
kız 30 gün boyunca yumurtaları çatlıyo onların herhalde bir iki yumurta dan bize de verseler ne var :):) dimi ama komşu da pişer bize de düşer misali
süpersin ya sabah sabah beni güldürdün allahta seni güldürsün
klomen ve dupbaston kullanan ve bu ilaçlarla hamile kalan var mi
cnm bende bu ılacların hıcbır faydası olmadı.
merhaba...
bende 9 aydır klomen kullanıyorum malesef bu ayda olmadı dün regl oldum.
merhaba hoşgeldin:) bende al ay kullandım ise yaramadı yine hayal kırıklığı yani ilaç kullanıp da olmaması daha çok uzuyo insanı
bende de bu ay yaramadı ve bugün kırmızılar geldi
kız 30 gün boyunca yumurtaları çatlıyo onların herhalde bir iki yumurta dan bize de verseler ne var :):) dimi ama komşu da pişer bize de düşer misali
hoşbuldummm :))))
daha tedavinin çok başındasınn umarım bir daha ki ay gelir bebişin
Az kaldı benim yumurtam bir çatlayacak pir çatlayacak ikiz bebe yapıcam
Hep rüyamda görüyorum zaten
Hayırlısı olsun tatlım çok üzmemeye çalış kendini kısmet bir dahaki aya