hamile kalamayanlar ve tedavi ile hamile kalanlar lütfen buraya konuşalım

ay çok guzel bi isim ve farklı çok hoşuma gitti allah ismiyle yasatsin

Her şey sende gizli:
yerin seni çektiği kadar ağırsın
kanatlarının çırpındığı kadar hafif…
kalbinin attığı kadar canlısın
gözlerinin uzağı gördüğü kadar genç...
Sevdiklerin kadar iyisin
nefret ettiklerin kadar kötü…
ne renk olursa olsun kaşın gözün
karşındakinin gördüğüdür rengin…
yaşadıklarını kar sayma:
yaşadığın kadar yakınsın sonuna ne kadar yaşarsan yaşa,
sevdiğin kadardır ömrün…
gülebildiğin kadar mutlusun
üzülme, bil ki ağladığın kadar güleceksin
sakın bitti sanma her şeyi,sevdiğin kadar sevileceksin.
güneşin doğuşundadır doğanın sana verdiği değer
ve karşındakine değer verdiğin kadar insansın
bir gün yalan söyleyeceksen eğer
bırak karşındaki sana güvendiği kadar inansın…
ay ışığındadır sevgiliye duyulan hasret
ve sevgiline hasret kaldığın kadar ona yakınsın
unutma yağmurun yağdığı kadar ıslaksın
güneşin seni ısıttığı kadar sıcak.
kendini yalnız hissettiğin kadar yalnızsın
ve güçlü hissettiğin kadar güçlü.
kendini güzel hissettiğin kadar güzelsin..işte budur hayat!
işte budur yaşamak bunu hatırladığın kadar yaşarsın
bunu unuttuğunda aldığın her nefes kadar üşürsün
ve karşındakini unuttuğun kadar çabuk unutulursun
çiçek sulandığı kadar güzeldir
kuşlar ötebildiği kadar sevimli
bebek ağladığı kadar bebektir
ve her şeyi öğrendiğin kadar bilirsin bunu da öğren ,
sevdiğin kadar sevilirsin...

Son düzenleme:
slm kızlar bende 1.5 yıldır 2. çocuk için uğraşıyorum 2 ay klomen bu ayda klomen +çatlatma iğnesi ve testte pozitif yani hamileyim darısı sizin başınıza inş ama ümidinizi yitirmeyin

slm kızlar bende 1.5 yıldır 2. çocuk için uğraşıyorum 2 ay klomen bu ayda klomen +çatlatma iğnesi ve testte pozitif yani hamileyim darısı sizin başınıza inş ama ümidinizi yitirmeyin

çok sevindim senin adına canım allah anali babalı büyütsün allah bizim gibi olmayanlara da versin

tedavi de ilk ayım di klomen ve dupbaston kullanıyor um bu ay bitti adet olmayı bekliyorum ışte bugün olmam lazımdı pco değilim ama senin durumun ne canım

canım bende 1 seneden fazladır uğraşıorum ama 4 aydır tedavi görüorum bende pco var 4 aydır yumurta gelişimi hiç olmadı.şimdi hem iğne hem klomen kullanıorum.salı günü kontrole gitcem bakalım.inşallah gelişmeye başlamıştır.bide karışımlar falan yiyorum.incir küründe kah yapıom kah yapmıom çok tatlı içemiorum hemen midem bulanıo

sağol cevabın için canım dört gün adet olmazsam test yapacam artık sende durumlar ne tatlım

tatlım bi üst mesajda yazmıştım ama gözden kaçtı sanırım bende durum böyle işte adet olmayı bekliyorum bırak hamile kaşmayı adet olsam bile mutlu olacak durumdayım ben

canım sordum ama görmedin sanırım ne karışımı kullanıyodun sen?

canım sordum ama görmedin sanırım ne karışımı kullanıyodun sen?

canım florest die bi karışım var aktarlarda satılıo.hayıt tohumu falan var içindeki herşey yumurtlama adet düzeni iltihap yani kısaca kadın hastalıkları için anlıcan tadı kötü ama napalım bende öle doğru düzgün yemiom unutuyom ama bide kendim karışım yaptım bal çörek otu tozu polen tarçın aslında buda çok faydalı ama hepsi birden ağır olur die bunu pek yemiom yine arada atıom ağzıma en azından tadı güzel anlıcan bi yiyom bi yemiom ama yinede fayda eder inşallah

KArıştırma canım ya biri bitsin diğerini sonra ye hoş arada yiyorsan bir şey olmaz da tek tek ye ki fayda sağlasın inş fayda eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…