- Konu Sahibi Huzurumsun01
öyle olmak lazımay ben yoksunuz die yazana kadar doluşmuşsunuz bile....:)nasılsınız şekerler,canlar,ballar...ayyy bugün çok yılışık günümdeyim sanki
hayatı fazla ciddiye alma,zira içinden sağ çıkanımız olmayacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öyle olmak lazımay ben yoksunuz die yazana kadar doluşmuşsunuz bile....:)nasılsınız şekerler,canlar,ballar...ayyy bugün çok yılışık günümdeyim sanki
öyle olmak lazım
hayatı fazla ciddiye alma,zira içinden sağ çıkanımız olmayacak
benim eşim hiç böyle şeyler söylemedi,neden canını sıkıyorsun,olur elbette derdi,öbür türlü canımın daha çok yanacağını bilirdi,oğlumun ismi AREN arı duru saf anlamına geliyor,allah sanada şımarık yaramaz bir ARENnasip etsin,şimdi uyudu,evin tüm sesi yok oldu,inşallah senin evinde bu sesle hatta seslerle dolar
ay çok guzel bi isim ve farklı çok hoşuma gitti allah ismiyle yasatsin
ay ben yoksunuz die yazana kadar doluşmuşsunuz bile....:)nasılsınız şekerler,canlar,ballar...ayyy bugün çok yılışık günümdeyim sanki
hoşgeldin:) ooosen çok geç kaldın valla iyiyiz sen nasılsın tatlım:)
slm kızlar bende 1.5 yıldır 2. çocuk için uğraşıyorum 2 ay klomen bu ayda klomen +çatlatma iğnesi ve testte pozitif yani hamileyim darısı sizin başınıza inş ama ümidinizi yitirmeyin
sibelcim canım senin durumun neydi tadvidemisin şimdi yoksa mola mı verdin
slm kızlar bende 1.5 yıldır 2. çocuk için uğraşıyorum 2 ay klomen bu ayda klomen +çatlatma iğnesi ve testte pozitif yani hamileyim darısı sizin başınıza inş ama ümidinizi yitirmeyin
amin allahım sanada nasip etsin şimdi yanımda oturuyorve sürekli konuşuyor
tedavi de ilk ayım di klomen ve dupbaston kullanıyor um bu ay bitti adet olmayı bekliyorum ışte bugün olmam lazımdı pco değilim ama senin durumun ne canım
Kızlar şimdi ben kendiliğinden adet görmüyorum ya bunun için doktor ilaç vermişti adet olayım diye.Ama aşılamayı temmuza ertelediğim için acelem yok diyordum.Sonra o karışımları yemeye başladım.
Önceleri kendiliğinden adet olduğum bir dönemde 1 hafta öncesinde ben ilişkide çok acı çekmeye başladım.Yumurtalıklarımın olduğu yer nasıl ağrıyor, nasıl baskı oluyordu anlatamam.Çok zor dayanıyordum.
Bugünlerde yine aynı şey oluyor.Sanki içerde koca koca şeyler var mahvediyor beni.Acaba yine adet mi olucam ya da yumurtalar büyürse bu kadar baskı ve acı olur mu ilişkide.
Aslında benim adet olmam bile iyi bir şey çünkü o zaman kullandığım karışımlar işe yarıyor.
Benim yaşım 27 bat 15 Nisan (biraz geç yazdım batımı düzenli olmadığı için karışımlar işe yarar diye ümit ediyorum) Şimdilik ilaç kullanmıyorum bitkisel macun ve çaylar deniyorum.
Bu arada tablodan anlayan var mı birde 4 kişi miyiz:26:
sağol cevabın için canım dört gün adet olmazsam test yapacam artık sende durumlar ne tatlım
canım bende 1 seneden fazladır uğraşıorum ama 4 aydır tedavi görüorum bende pco var 4 aydır yumurta gelişimi hiç olmadı.şimdi hem iğne hem klomen kullanıorum.salı günü kontrole gitcem bakalım.inşallah gelişmeye başlamıştır.bide karışımlar falan yiyorum.incir küründe kah yapıom kah yapmıom çok tatlı içemiorum hemen midem bulanıo
canım sordum ama görmedin sanırım ne karışımı kullanıyodun sen?
canım florest die bi karışım var aktarlarda satılıo.hayıt tohumu falan var içindeki herşey yumurtlama adet düzeni iltihap yani kısaca kadın hastalıkları için anlıcan tadı kötü ama napalım bende öle doğru düzgün yemiom unutuyom ama bide kendim karışım yaptım bal çörek otu tozu polen tarçın aslında buda çok faydalı ama hepsi birden ağır olur die bunu pek yemiom yine arada atıom ağzıma en azından tadı güzel anlıcan bi yiyom bi yemiom ama yinede fayda eder inşallah
tatlım bi üst mesajda yazmıştım ama gözden kaçtı sanırım bende durum böyle işte adet olmayı bekliyorum bırak hamile kaşmayı adet olsam bile mutlu olacak durumdayım ben
peki bu geç adet olma sorununa doktor çözüm bulamıyo mu canım ya