- Konu Sahibi Huzurumsun01
slm kızlar uzun zamandır yazamadım biraz depresyondum.bu ay tekrar tedaviye başlamıltım biliosunuz.4 aydır hiç yumurtam olmamıştı.bu ay ilk başlarda güzel gidiodu.önce dört yumurta 5,8 derken bir günde benim 18 tane yumurtam oldu en büyüğü 25mm en küçüğü 17 mm.kulağa hoş gelio dimi.ama aslı öle diilmiş.aynı anda kan değerim 3000 leri görünce hayati riske girdim.aşılamam hemen iptel oldu.dr ilaçları kesti beni hastaneye yatırmaya çalıştı ama ben yatmadım.yumurta çok olduğu ve hepsi uygun büyükleğe geldiği için çoğul gebelik olur die normal ilişkiyi bile yasakladı.ben bunu çocuk için düşünürken o ilişki sırasında ölebilirsin dedi.ben iptal olmasın die yalvardıkça o biz artık seni düşünüoruz kendini tehlikeye atıosun dedi.drlar toplandı kurul kararıyla aşılamam iptal oldu.şaka maka gerçekten çok kötüydüm.bana puresedür gereği 2 kere aşılama yapıp hemen tüp bebeğe geçirceklermiş.aşılamada en fazla 2-3 tane yumurta olması gerekiomuş.daha fazlasında iptal ediliomuş.ama tüp bebek için bu durum ideal dio dr.topla topla dur bu yumurtaları dio.ama devletten faydalanmam için 2 kere aşılama olmam lazım.anlıcanız arkadaşlar 4 ayın sevincini 2 gün yaşadım.3. gün kendim riske girdim.şimdi kanım yavaş yavaş düşüo bakalım.ama bazen nefes almakta zorlanıorum.geçen ayda iğnem aynıydı bi tane yumurtam yoktu.bu ay yediğim karışımlar işe yaradı galiba.oda benim işime yaramadı....neyse biraz uzun oldu ama derltleşmek istedim.bizi bizden başka kimse anlamıo.eşim artık dra gitmemi istemio.sen tehlikeye giriosun dio bizimde çocuğumuz olmayıversin dio ama ben istiorum işte.bi düşünün dr bana ölebilirsin derken ben ona yalvarıodum ben razıyım yapalım aşılamayı diodum.anne olmak nası bişi hissetmek istiorum yaaaa.böle hep bi yarım eksikmiş gibi gelio.tükendim galiba.hiç bişey beni mutlu etmio hiç bişiyden zevk almıorum.sanki gün doldurmak için yaşıorum.ne biliyim ya allah isteyen herkese yaşatsın anneliği.derdi veren rabbim mükafatınıda verir inşallah.
çok üzüldüm çok geçmiş olsun tatlım ya, sen ne yedin böyle,ama çok iyi anlıyorum seni anne olmak başka birşey,daha fikri bile insanın canının ötesinde,eminim sen çok iyi bir anne olacaksın,mutlu olmaman falanda normal,insanız insani duygular yaşıyoruz,bu tedavilerle insan dahada umutsuzluğa kapılıyor,ama içinde öyle büyük bir sevgi varki,allah inşallah tez vakitte canından kopan o minicik cana kavuştursun,çok üzüldüm gerçekten
Son düzenleme: