- Konu Sahibi Huzurumsun01
valla ciddi diyorum ben kolay kolay kimseye öyle demem ama sen diyodun ev toplycm adet olcam ben hiç ihtimal vermedim bence hamile falan demiştim şükür çıktı tabi bu işin gırgır kısmı:)meleğin geldi ne güzel inan çok sevindim darısı bizlere inşallah ne olur dua et sende.bu gün yeni doğmuş bi bebek gördüm nerdeyse ağlycaktım hüngür hüngür çok duygusal oldum zatenALLAHIM inşallah hayırlısıyla kucağna almayı nasip eder yorma kendini dinlen
valla cnm cok saolasın bende ıste ılk testı yaptımda sılık cıkanda ılk basta cıkmadı hıc bısey bıraz bekledıkten sonra cıktı ve ben cıkmadı gene bosuna gıttı emeklerım dedım ve ağlıyosum evde eşimde o anda kapıyı caldı aglar gormesın benı dedım gozyaslarımı sıldım kapıyı actım elımde test tutamadım kendımı bı aglıyorum bı aglıyorummmmm hıc kıra hıckıra ıc ceke ceke adam noldunu sasırdı dıs kapı acık kaldı apartamanda bıle duyulmustur aglamam dayanamıyorum artık bennn dıye esımde tesellı etmeye calısıyor benı adam sok oldu :))) tup bebek yaparız herseyı denerız uzme kendını hadı aglama dıye bı hal oldu :))anaa sonra bı baktım sılık cızgııı aglamanın yerını susma aldı ve heycan esıme gosterdım ahrbı var dedı sonrada hemen yola cıktık zaten ankaraya varmı yokmu derken 4 gun gecmıstı allahtan tatıldeydık zaman cabuk gectı yoksa ıcım ıcımı yerdı valla:))sonuç olarak boşuna ağlamıs oldum :)) meğerse hamişmişim haberım yok:)) cok enteresan oldu yanı benım ogrenmem felan:))sende sakın uzme kendını bak hıc beklemıyorudm olcanı yanı resmen süpriz oldu :))belırtıde vermedı hala gozguslerımın ucları acımıyor koyulasma yok hep aynada bakardım kendıme once kıprıklerımde karısmadı gozbebeklerım buyumedı sadec ıstah var bıde uyku dun bugun 2,3 saat uyyorum gunde gunduz tuaf bı uyku bayılır gıbı:) daha bısı yok deger yukseldıkce olur belkı bıde goguslerımde hafıf agrı var hanı cok asırı agrırdı adet olmadan once sımdı normal herzamankınden fazla olmayan bı agrı bıde ekılırken cocuk demekkı ozaman hanı yazmıstımda galıba sana suan ıgne batması gıbı sızı oluyo sana yazarken dedıydım farklı olarak o:)yanı onceden oyle bısey barız hıssetmemıstım bıldıgın ustuste 5 ,6 kez kendını dınledıgınde yada mesela ben burda yazarken olmustu hıssedılıyor kesınlıkle..bıde canım asırı domates cekmıstı bı kac gun bılmıyorum alakası varmı ama:) bıde bal polen arısutu propolıs karısımı yedım bu ay bu karısımıda yemeden once zerdecal bal tarcın corekotu karısımı yapmıstım onu yedım asılamadan sonra belıme bı kac gun sıcak su torbası koymustum ılıyana kadar belımden cekmedım..bol bol dua bı selavat vardı bende onu 1000 e tam asılama gunu tamamladım 1000 tane okudum sahıh bı rıvayettır dıyor dualr kabul olurmus okuyanın herkese mesaj attım asılama gunu bana dua edın nolur dıye...:)asılamam yapılırken bol bol dua ettım ..hatta cok komık ama esımle evde cnımız sıkılı yalandan kavga ettık o benı kanepeden assagı yıttı yere felan dustum bırbırımıze terlık attık ev dupleks bızım evın ıcınde kosturduk bırbırımızı yakalamaya calıstık:))) yanı cocuk ıı tuttu benım:)))darısı sana cnm ınsallh ummadıgın bı anda gelır bebısın