- Konu Sahibi Huzurumsun01
hamıleyımmmmm kızlar mucızem geldı ..3.asılamam tuttu cok heycanlıyımmmmmm ve sevınclımmmm darısı sıze ınsalhhhhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hamıleyımmmmm kızlar mucızem geldı ..3.asılamam tuttu cok heycanlıyımmmmmm ve sevınclımmmm darısı sıze ınsalhhhhh
kızlar bugün doktora gittim artık aşılama dedi biraz tereddüt ediyrum yaa kızlar beni rahatlatııııııınnnnn :)
ooooooooo süper ya çok sevindim canım yaa ne dedim ben sana yeminle demiştim içime doğdu ohh valla çok sevindim oleyyyyyyyy:)))))))))))))))ALLAH analı babalı mutlu sağlıklı bi şekilde büyütmeyi nasip etsin ayy çok güzel darısı bize
çok sevindim senin adına,seninde mucizen gerçekleşti,isteyen herkes en kısa zamanda mucizesine kavuşur inşallah,allah tamamına erdirsin,güzel,rahat,huzurlu bir hamilelik geçirirsin inşallah,bir bebek çıktı bakalım,arkası çabuk gelir inşallah,teker teker herkes hamile kalır sırasıyla inşallah
ayyy çok sevindim canım :) ya ben topiği sessiz takip edenlerdendim ama dayanamadım bu habere Allah isteyen herkese nasip etsin inşaallah(amin).
bende 1 yıllık evliyim 3 klomen ve çatlatma iğnesinden sonuç alamadım ilk aşılamam olacak kısmetse mayıs adetimde.
güzel haberler almaya devam ederiz Allah'ın izniyle......
aman kendini yorma canım. hadi hayırlı olsun. sağlıkla gelsin kucağına inşallah. çok sevindim :)
maşallah rabbim korusun inan çok sevindim darısı bizlere kızlar inşallah:))
aman maşallah maşallah diikat et kendine çevrendekilerede 3 ay söyleme nazar olmasın.
kızlar bugün doktora gittim artık aşılama dedi biraz tereddüt ediyrum yaa kızlar beni rahatlatııııııınnnnn :)
valla cnm duymayan kalmadı galıba:))) ayy ınsallh bısı oolmaz Allahım korusun ..cok saol cnm dıkkat etmeye calısıyrum dr bol bol su ıc ve dınlen dedı yapmaya calısıyorum bakalım su 3 ayı atlattıkmı tamammdır..
kızlar bugün iğneden sonraki 18.günüm... adet olmadım ama kan testide negatif cıktı neden olabilir? ya morale ve yardıma ihtiyacım var...
evet cnm ya hakkaten sen demıstın ben hıc ınanmıyodun gecen sayfalardada yazmıstım ya hahahhahaha:)kesın aadet olcam dedım mucıze resmen yaaa Rabbıme ukurler olsunmı dun degerım 874 cıktı yarın bıda yapcaz de cokk ıı dedı bakalım cok heycanlıyız ve hala ınanamıyoruz garıp bı duygu:)darısı sıze ınsallh
cok tesekkurler cnm darıısı ısteyenlere ınsallh