saol canım evet o kadar da az degılmıs ınsallh hakkında hayırlısı olur ..aynenn cok yıprandık yaa bıde benım asılamalarımdan gecen aykı cok acılı gectı kanul gırmedı o ınce ıgne baya bı zorlandımm eşimde yanıma gelmıstı ellerını sıka sıka bı hal oldum ole bı sıkmısımkı kendımı sabah oldugunda her yanım tutulmustu
(( cok dua ettım ıns 3 .ole olmaz dıye şükürler olsunkı 3.cok kolay gectı ..inş sendede gerek kalmaz kacıncı gunundesın aşılamanın ???benım suan bıle yazarken ınceden inceye yumurtamın oldugu sağ tarafta sızı var tuaf bısey ama adetım yaklasıyo sanırım ondan ...cook dıkkat etmeye calısıyorum canım kahvaltımı cokk ıı yapıyorum organık koy yumurtası yıyorum her gun 2 tane bol yesıllık sebze meyve hele eşim varya her sabah katı meyva sıkıcanda kendıne meyve suyu sıkar artık banada sıkıyo uyandırıyo benı ıcırıyo hamıleymısım gıbı davranıyor:)))ılaclarım seker hapı vıtamın prevıt pozıtıve ve folbıol alıyorum her gun bıde dekort ..temızlık felanda yapmıyorum zaten tasınıcaz anadolu yakasına kıloda aldım valla arısutu bal polen propolıs karısımı yıyoruz esımle her gun o ıstahımı actı sanırım sende dıkkat et ye iç temizlıkte yorma kendını