hamile kalamayanlar ve tedavi ile hamile kalanlar lütfen buraya konuşalım

Parlodeli bilmiyorum
Glukofen şeker ilacı ama klonenle tedavisi yapılması lazım. Ben ikisindede o şekilde tedavi oldum .. yani yumurta takibi şart pko lusun bide zaman kaybı senin için başka bi doktora git bence

ben bilmediğim için dr ne derse yapıyorum burda okudukca öğrenıyorum bencede dr değiştirmem lazım tşk canım.. :)

ben bilmediğim için dr ne derse yapıyorum burda okudukca öğrenıyorum bencede dr değiştirmem lazım tşk canım.. :)

Hakkında hayırlısı olsun bende yanlış doktorlar yüzünden 1.5 sene oyalandim... şimdiki doktoruma başladığımda 5 ay sonra ilk bebegime hamile kaldım.. o önceki gittiğim doktotcuklarida allaha havale ediyorum benim birbuçuk senemi yediler

canım kesinlikle arkadaşa katılıyorum doktor değiştir ben de çok oyalandım ama sonunda iyi bi doktor buldum ne o öyle ilaç yaz gönder. araştır iyice eşinde yardımcı olsun

kızlar bugün yine dra gittim.yumurtam 7den 8 mme çıkmış.kan değerim yani estradiol dün 67ydi bugün 203 oldu.bu çok iyi bişi.drum çok sevindi.kanın çok iyi gidio ama daha yumurtaların birazdaha büyümesi gerek dedi.bugünde 150lilk iğne vurcam yarın tekrar kontrole gitcem.yumurtaların dahada gelişceni sölüyo ama bugün 14.günüm.bu arada sibelcim bi damla bile kan gelse o adetin ilk günü sayılıo canım.önemli olan çokluğu diil

6 ay mus eşine bakıldımi inada spermiyogram
Yapmasilazimdi şimdiye kadar ..bende pilikistik overliyim . Ben o tedavi aşamalarını iyi biliyirum 2 hamileligimide tedaviyle oldu. Şimdiki aşılama ilki ilac tedavisiyle oldu

eşime bu ay bakılıcak dr önce senle ilgilenelim olmazsa eşinide göndeririz dedi içime umut oldun inşallah bende senin gibi hamiş olurum uzun yolu gözüm hiç kesmiyo rabbim herkese gönlündekini versin amin

eşime bu ay bakılıcak dr önce senle ilgilenelim olmazsa eşinide göndeririz dedi içime umut oldun inşallah bende senin gibi hamiş olurum uzun yolu gözüm hiç kesmiyo rabbim herkese gönlündekini versin amin

Amin inşallah allah gönlüne göre versin... Hakkında hayirlisini diliyorum ..ınş seninde bebek haberlerini almak nasip olur. Bu arada hamilelerin duası tutarmis..

arkadaşın çok iyi yaptırmış ne güzel tutmuşta darısı bize:)benim arkadaşım kayseride yaptırdı 6 bin tuttu hemde ikizler bebişler 5 aylık oldu böyle güzel şeyler olunca bende umutlanıyorum.canım senin ne zaman belli olacak hi,ç belirti falan varmı diğerlerine göre

benım işte bugun 12.gunum 23 nısanda hasta olcam ama artık anlam veremıyorm mesela bu aykı sankı kasıklarımda ınce sızı var gıbı ara ara iştahım arttı bı tuaf yaa gecen aylarda hep belırtı arayıp arayıp adet olunca bu ay husrana ugramak ıstemıyorum ...tuaf tuaf aynanın karsısına gecıp gözümün içine bakıyorum göğüslerimde mavi damar arıyorum:))))) daha neler neler psikolojım bozuldu resmen:)))

mrb kızlar ben 6 aydır tedvi görüyorum aşılama hangi aşamadan sonra veriliyo ben bu ay çatlatma iğnesi yaptırdım ama tutmadı siz ne zamandır tedavi görüyosunuz

meraba canım ben 3 ay klomen ovıtrelle ıgneyle normal yol ılıskıyle hamıle kalmaya calıstım ama olmadı dr 6 kadar deneyebılırız dedı ama eger sen ıstersen her adette psıkolojım bozuluyor dıyosan asılamaya gecelım demıstı bende sımdı3.asılamadayım 12.gunum beklıyorum hıc hamıle kalamadım hepsı negatıfle sonuclandı ınsallh bu asılamam olur.ınsallh senın tedavınde olumlu sonuclanır...

ben bugün iğne vurulalı 12 gün oldu.. kaçıncı gün test yapmalıyım_? ilk klomen + iğne de sonuca ulaşılırmı yoksa aylarca tedavi sürebilirmi_?

ben bugün iğne vurulalı 12 gün oldu.. kaçıncı gün test yapmalıyım_? ilk klomen + iğne de sonuca ulaşılırmı yoksa aylarca tedavi sürebilirmi_?

14.gun baktır dedı benım dr. kanda baktır dedı erken baktırrsan ıgnenn etkısıyle pozıtıf cıkabılır dedı. valla ben 3 ay dayanabıldım dr 6 ay kadar gıdebılırız dedı ama artık adet gormek morelımı cok bozuyordu ben 3 ay sonra aşılama geçtim.ama 1. ve 2. aşılamamda negatif sımdı 3.aşılamnın 12.gunundeyım eşimde hiç bi sorun yok bende yumurtlamama olayı vardı ama adetın 5.gunu baslanıp 5 gun 1 tane kullanmayla 1 tane yumurtam olusuyor oda halledıldı yanı..ama gene olmuyor..galıba sebebsız ınfertılıteyız bız:KK43: zaten ben tupe gecıcem arrtık buda olmassa...

meraba canım ben 3 ay klomen ovıtrelle ıgneyle normal yol ılıskıyle hamıle kalmaya calıstım ama olmadı dr 6 kadar deneyebılırız dedı ama eger sen ıstersen her adette psıkolojım bozuluyor dıyosan asılamaya gecelım demıstı bende sımdı3.asılamadayım 12.gunum beklıyorum hıc hamıle kalamadım hepsı negatıfle sonuclandı ınsallh bu asılamam olur.ınsallh senın tedavınde olumlu sonuclanır...

merhaba, klomen+ovitrelle ve şimdi yarından itibaren progestan... benim ilk yumurta takibim. çikolata kistim var. bu ay 1 tane yumurtam çatlamadı ve kiste dönüştü. şunu soracağım herkeste çatlamayan yumurta kiste mi dönüşür acaba yoksa bu bende mi geçerli? bu yolda ilerleyene biri olduğun için sana sormak istedim, cevaplarsan sevinirim :)

kızlar bugün yine dra gittim.yumurtam 7den 8 mme çıkmış.kan değerim yani estradiol dün 67ydi bugün 203 oldu.bu çok iyi bişi.drum çok sevindi.kanın çok iyi gidio ama daha yumurtaların birazdaha büyümesi gerek dedi.bugünde 150lilk iğne vurcam yarın tekrar kontrole gitcem.yumurtaların dahada gelişceni sölüyo ama bugün 14.günüm.bu arada sibelcim bi damla bile kan gelse o adetin ilk günü sayılıo canım.önemli olan çokluğu diil

güzel haberlerin varmış şekerim,bilsem daha önce bağlanırdım,şimdiden moral depolamışsın harika,herşey yolunda gidecek bak üzüldüğüne değmedi,14.günün olsun çokta önemli değil,yeterki istenilen büyüklüğe ulaşsınlar,hadi bakalım hayırlısı yine yaz,mutlu oldum adına,inşallah herşey sonuna kadar yolunda gider

öğleden beri nekadar çok arkadaşımız olmuş,nekadar güzel,valla geride kalmışız,allahm herkesin yardımcısı olsun,işte ilaç tedavileri,iğneler,aşılamalar hepimizin başından geçen şeyler,allah o minik bebeğin yolunu uzun zaman bekletmesin,çatlatma iğnesi yaptıranlar acele etmeyin biraz geç bakın,sabretmek zor çok iyi biliyorum ama sonra çok üzülüyoruz,kendinize iyi bakın

14.gun baktır dedı benım dr. kanda baktır dedı erken baktırrsan ıgnenn etkısıyle pozıtıf cıkabılır dedı. valla ben 3 ay dayanabıldım dr 6 ay kadar gıdebılırız dedı ama artık adet gormek morelımı cok bozuyordu ben 3 ay sonra aşılama geçtim.ama 1. ve 2. aşılamamda negatif sımdı 3.aşılamnın 12.gunundeyım eşimde hiç bi sorun yok bende yumurtlamama olayı vardı ama adetın 5.gunu baslanıp 5 gun 1 tane kullanmayla 1 tane yumurtam olusuyor oda halledıldı yanı..ama gene olmuyor..galıba sebebsız ınfertılıteyız bız:KK43: zaten ben tupe gecıcem arrtık buda olmassa...

bişi çok merak ediyorum rahim filmi çektirdinizmi cok zor olduğu söleniyo detaylarını verirmisiniz?

bişi çok merak ediyorum rahim filmi çektirdinizmi cok zor olduğu söleniyo detaylarını verirmisiniz?

tabiki çok zor,ben 5yıl önce çektirdim,dayanılması zor biraz,fakat burada yazıştığım bir arkadaşım anesteziyle çektirdi,bir sorun yaşamadı,ağrıda duymadı,ben yataktan kalkamadım,tavsiyem anestezili,eğer bir engelin yoksa

merhaba, klomen+ovitrelle ve şimdi yarından itibaren progestan... benim ilk yumurta takibim. çikolata kistim var. bu ay 1 tane yumurtam çatlamadı ve kiste dönüştü. şunu soracağım herkeste çatlamayan yumurta kiste mi dönüşür acaba yoksa bu bende mi geçerli? bu yolda ilerleyene biri olduğun için sana sormak istedim, cevaplarsan sevinirim :)

canm zor sürec allah kolaylık versın ınsallh..evet çatlamayan yumurtalar kıste dönüşüyor benımde oldu ama bende polıkıstık over vardı çok yumurtluyordum ve normalde yumurtaların bırısının buyuyup dıgerlerını yok etmesı gerekırken bende bu hastalık dolayısıyla hepsı aynı buyuklukte kalıp kistlesıyordu.44mm i gordum amelıyat asamasına az kalmıstı 6 ay nerdeyse dogum kontrol hapı kullandım şükür erıttık kistleri ...yanı anlıcagın bendemı oluyo sadece dıye kafana takma her kadında oluyor dedı benım doktorum hatta çağın hastalı imiş .bu yedıgımız hormonlardan bulundugumuz manyetık ortamdan vucut beyın hıpofıs bezı etkılenıyormus..çatlatma ıgnesını vurunduktan sonramı kıst oldu yoksa vurunmadanmı???bu arada ben nerdeyse bı senedır dr takıbındeyım her ay 4 defa nerdeyse dr gıdıyorum ve ultrasonda baktımızda yumurta takıbınde bende goruyorum dr soyluyo kıstım var hala ama ama mınıkmıs her kadında olurmus hamıle kalmaya engel degıl dıyo mınık mınk hep ordalar yanı ...sorun olursa cevap verırım ınsallh yardımcı olmusumdur hakkında hayırlısı olsun ınsallh sende hamile kalırsın..

evet rahım fılmını gecen sene bu ayda çektirdim ..drum hemen ıstedı yanı onemlı bıseymıs.ve ben ınternetten şehir efsanelerını okudum bırı dıyo masadan kalkamadım bırı oldum bıttım cok korkmustum ama mecbur cektırecektım başladım netten araştırmaya...istanbul radyotomda cektırenler acımadıgını soyledı bende son karar fındıkzade radyotoma karar verdım aslında bakırkoydede var bakırkoy radyotom dıye orayı aradım ve telefondakı kısı burdakı aletlerın bıraz daha eskı oldunu fındıkzadedekılerın yenı oldugunu burda bırazda olsa acı cekcemı cunkı bı alet varmıs rahmi düzleştirmek gerekıyomus o yuzden rahmi çekiyolarmış bu yuzden acı çekilıyomus..fındıkzadede kı aletler yenı oldugu ıcın sıfır acı sadece muayene pozısyonunda ıcıne yerlestırdıklerı aletler den acı duyyosun aynı asılama gıbı yanı desen bısı yok ama ıstanbuldaysan fındıkzade radyotom a gıt derım hem ılgılıler hemde acı hıssetmıyosun hatta ben onlugu gıydım sadece altını cıkarısyosun yattım aletelrı yerlestırdıler ustunde kocaman bı makıne oluyor karnından cekım yapıyor hemşire işlemin yarısı bitti bile dedi ben şok oldum hala acı hissetmedim hanı dıyorum acı hıssetcem galıba o zamn baslıyor zannedıyrm :) ılac verrken zaten seyredıyorsun yanında ultrason var seyretmen ıcın benımkı acık cıktı şükür..ama şeş kaza hamıle felan olmaman cektıkten sonra hemen yanda doktor beklıyor sana bır bır anlatıyor ne var ne yok bılgılendırıyor ben dedeımkı eger ses kaza hamıle olunursa ne olur bılmeden gelınırse ozaman gebelık sonlanır düşer dedı dıkkat etmek lazım ama zaten yanlıs hatırlamıyosam randevu alırken soyluyolar adetten hemen sonra gıdıyosun galıba hamılelık rıskı kesınlıkle olmamalı ..neyse doktoruda dınledıkten sonra odaya gıdıyosun ped verıyolar sana ılac gerı gelıyor dıye ama benden cok gelmedı ..bıde 3 ay hamıle kalma sansın bıraz yuksek dedı doktor ama bende tık olmadı tabı:)

Biz de 2 senedir istiyorduk Ben de yumurta tembelliği Eşimde sperm azlığı vardı ama normalden biraz az. 1 senedir klomen ve çatlatma iğnesi yapılıyordu, Doktorumuz artık aşılama yapalım dedi. Biz 1-2 ay ara verelim dedik artık çok sıkılmıştın her ay aynı şey adet dönemini bekle bütün hamileliik belirtilerini göster, adetin bile geciksin sonra da bi bakmışsın ya adet olmuşsun ya da kist oluşmuş. Neyse ara verelim dedik bi süre. Bu arada ben aktardan dhea diye bişey aldım sabah akşam kullandım bir de epimedyum macun verdiler akşamları kullandık bir de sabahları aç karına çörek otu (dövülmüş olsun)tarçın ve bal ve şimdi hamileyim.

X