- Konu Sahibi Huzurumsun01
arkadaşlar ordamısınız cevap verin lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar ben bu ay ilk kez klomene başladım dr um günde 3 doz verdi, sizce ilk deneme için fazla değilmi? fsh ım 9.75 sınırda dedi. acaba fsh ım yüksek olduğu için bu kadar yüksek doz vermiş olabilirmi? kist oluşturmasından korkuyorum
arkadaşlar ordamısınız cevap verin lütfen
işin gıcık tarafı yumurta takibine çağırmadı beni ben ne bilim yumurtam büyüdü mu büyümedi mi keltos ne olacak ya inşallah bu ay hamile kalırız ya çok istiyorum
mrb... ben adetimin 5inci günü klomen kullandım hap bittiğinde kontrole gittim yumurtam 16mm olmuş ve çatlatma iğnesi oldum... çatlatma iğnesinden kaç gün sonra test yapmalıyım???
Bu sabah idrar testi yaptım ve iki çizgi birazdan kan testimin sonuçarını alıcam neler yaptım neler yaşadım en son nasıl hamile kaldım belirtiler hepsini sizlerle paylaşmak istiyorum. Daha önce hiç yazmadım hep bi ümit aradım sizlerden okudum
Bu sabah idrar testi yaptım ve iki çizgi birazdan kan testimin sonuçarını alıcam neler yaptım neler yaşadım en son nasıl hamile kaldım belirtiler hepsini sizlerle paylaşmak istiyorum. Daha önce hiç yazmadım hep bi ümit aradım sizlerden okudum[/
selam kızlar ben yeni katıldım aranıza:) tebrikler canım ALLAH sağlıkla kucağna almayı nasip etsin. bende 2 yıllık evliyim geçen ay aşılama yaptırdım ama tutmadı darısı tüm isteyenlere
Bu sabah idrar testi yaptım ve iki çizgi birazdan kan testimin sonuçarını alıcam neler yaptım neler yaşadım en son nasıl hamile kaldım belirtiler hepsini sizlerle paylaşmak istiyorum. Daha önce hiç yazmadım hep bi ümit aradım sizlerden okudum[/
selam kızlar ben yeni katıldım aranıza:) tebrikler canım ALLAH sağlıkla kucağna almayı nasip etsin. bende 2 yıllık evliyim geçen ay aşılama yaptırdım ama tutmadı darısı tüm isteyenlere
hoşgeldin canımmmm bende yenı sayılırım :) kımsecıkler yok topıkte ıssıs burası bıraz senın neden olmuyor ılk asılamanmı benım 3.asılamamın 12.gunu beklıyorum bende..
hoşgeldin canımmmm bende yenı sayılırım :) kımsecıkler yok topıkte ıssıs burası bıraz senın neden olmuyor ılk asılamanmı benım 3.asılamamın 12.gunu beklıyorum bende..
hoşbulduk canım:) ilk aşılama eşimin sperm sayısı az çıktı malesef hayırlısı bakalım yaza tüp bebek düşünüyoruz.senin ne sorunun var canım
Merhabalar bende pko luyum ilk bebegimde ghonapene bide catlatma iğneleri ile tedavi gördüm. Doktorum 4 ay daha olmazsa aşılamaya gel dedi aşılamaya gerek kalmadan hamile kaldım 5 yaşinda fatih burak adında bir oğlum var. Şimdiki bebis için 6 ay klomen catlatma iğneleri ile tedavi gördüm olmadı . Bi kimyasal gebelik yaşadım .. sonrasında şubatta aşılamaya karar Verdi doktorum gonal f kullandım 14 şubatta aşılama oldum 28 şubatta test yaptım silik çizgi gördüm 29 şubatta kanda pozitifti...yüce rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
hoşbulduk canım:) ilk aşılama eşimin sperm sayısı az çıktı malesef hayırlısı bakalım yaza tüp bebek düşünüyoruz.senin ne sorunun var canım
cnm benım yumurtlama sorunum vardı ama onu sukur ılaclarla hallettık eşimde sorun yok çok ıyı spermlerı 3 ay ılac tedavısnden sonra asılamaya gectık 3.asılamadayım dıgerlerı hep olumsuz hıc hamıle kalamadım bu ayda olmassa tüpe geçmeyı dusunuyorum artık cok yıpratıcı bı süreç
Merhabalar bende pko luyum ilk bebegimde ghonapene bide catlatma iğneleri ile tedavi gördüm. Doktorum 4 ay daha olmazsa aşılamaya gel dedi aşılamaya gerek kalmadan hamile kaldım 5 yaşinda fatih burak adında bir oğlum var. Şimdiki bebis için 6 ay klomen catlatma iğneleri ile tedavi gördüm olmadı . Bi kimyasal gebelik yaşadım .. sonrasında şubatta aşılamaya karar Verdi doktorum gonal f kullandım 14 şubatta aşılama oldum 28 şubatta test yaptım silik çizgi gördüm 29 şubatta kanda pozitifti...yüce rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
cnm benım yumurtlama sorunum vardı ama onu sukur ılaclarla hallettık eşimde sorun yok çok ıyı spermlerı 3 ay ılac tedavısnden sonra asılamaya gectık 3.asılamadayım dıgerlerı hep olumsuz hıc hamıle kalamadım bu ayda olmassa tüpe geçmeyı dusunuyorum artık cok yıpratıcı bı süreç
hımm benim yumurtalıklr çok iyi ama işte onunla olmuyo aslında eşimin sperm sayısı yirmi milyon civarı doktor doğal yolla olur diyor ama iki sene oldu yazın bizde tüp bebek yaptrcaz.inş senin tutarda tüp bebeğe gerek kalmaz çok yıpranıyoruz yaa ALLAHımtüm isteyenlere içinde de bizede nasip eder inş.kendine dikkat et fazla iş yapma
maşallah canım ne kadar şanslısın ahhh ahhh o kadar yıpratıyorki bu çocuk meselesi sıkıldım artık .Rabbim ikinci bebeğini sğlıkla kucağna almayı nasip eder inş
hımm benim yumurtalıklr çok iyi ama işte onunla olmuyo aslında eşimin sperm sayısı yirmi milyon civarı doktor doğal yolla olur diyor ama iki sene oldu yazın bizde tüp bebek yaptrcaz.inş senin tutarda tüp bebeğe gerek kalmaz çok yıpranıyoruz yaa ALLAHımtüm isteyenlere içinde de bizede nasip eder inş.kendine dikkat et fazla iş yapma
saol canım evet o kadar da az degılmıs ınsallh hakkında hayırlısı olur ..aynenn cok yıprandık yaa bıde benım asılamalarımdan gecen aykı cok acılı gectı kanul gırmedı o ınce ıgne baya bı zorlandımm eşimde yanıma gelmıstı ellerını sıka sıka bı hal oldum ole bı sıkmısımkı kendımı sabah oldugunda her yanım tutulmustu (( cok dua ettım ıns 3 .ole olmaz dıye şükürler olsunkı 3.cok kolay gectı ..inş sendede gerek kalmaz kacıncı gunundesın aşılamanın ???benım suan bıle yazarken ınceden inceye yumurtamın oldugu sağ tarafta sızı var tuaf bısey ama adetım yaklasıyo sanırım ondan ...cook dıkkat etmeye calısıyorum canım kahvaltımı cokk ıı yapıyorum organık koy yumurtası yıyorum her gun 2 tane bol yesıllık sebze meyve hele eşim varya her sabah katı meyva sıkıcanda kendıne meyve suyu sıkar artık banada sıkıyo uyandırıyo benı ıcırıyo hamıleymısım gıbı davranıyor:)))ılaclarım seker hapı vıtamın prevıt pozıtıve ve folbıol alıyorum her gun bıde dekort ..temızlık felanda yapmıyorum zaten tasınıcaz anadolu yakasına kıloda aldım valla arısutu bal polen propolıs karısımı yıyoruz esımle her gun o ıstahımı actı sanırım sende dıkkat et ye iç temizlıkte yorma kendını
Aminn teşekkür ederim inşallah aşılamak tutmuştur... Inşallah en yakin zamanda sende bebegine kavusursuntebrik ederımmmmmmm.şağlıkla kucağına alırsın inşallh bebişini darıs bizlerin başına inşallh ...benımde 3.asılamam sonucu beklıyorum 12.gundeyım az kaldı bakalım zaten olmassa tüpe gecıyorum..
anlıyorum sokintilarinei ben de bi doktorumu bulana kadar çok sıkıntı çektim... Gittigim doktorlar tüp bebek öneriyordu hep çok doktor gezdim tavsiyeyle bu doktorumu. Buldum allah ondan binlerce kez razı olsun.... Üzülme inan vakti zamanı geldinde yüce rabbim sanada nasip edicekler insallah..