hamile kalamayanlar ve tedavi ile hamile kalanlar lütfen buraya konuşalım

günaydın canlar kırmızılar dün geldi sonunda hamile olmadığımi hissediyordum adet olmayınca strese girdim sonunda oldum ve yarin ilaçlarıma başlıcam ne olur benim için dua edin çok ihtiyacım var

arkadaşlar ben bu ay ilk kez klomene başladım dr um günde 3 doz verdi, sizce ilk deneme için fazla değilmi? fsh ım 9.75 sınırda dedi. acaba fsh ım yüksek olduğu için bu kadar yüksek doz vermiş olabilirmi? kist oluşturmasından korkuyorum

günaydın canlar kırmızılar dün geldi sonunda hamile olmadığımi hissediyordum adet olmayınca strese girdim sonunda oldum ve yarin ilaçlarıma başlıcam ne olur benim için dua edin çok ihtiyacım var

hayırlısı olsun tatlım stres büyük düşman sabret rabbim zamanını biliyodur sen yaradan da dile evel allah olur ben de bekliyorum hiç halim yok ama hiç olmam inşallah dua etttt :)

Hayırlısı olsun tatlım bak en azından adet oldun hala bekleyenler var benim gibi:KK17: İnşallah ilaçlar fayda eder de güzel güzel yumoşların olur.Doktor işini ne yaptın, görüştün mü doktorunlar ya da yeni doktor bakacak mısın?

kıyamam sana bende sendenim benim bugün 15. günüm heran adet olcam gibi sölelne göre 14-15 gün adet olunduğu ama bazıları 17. günde oluyomuş canım senn kaç günün var daha ne belirtiler var??

ben iğneden üç gün sonra adet sancısı gibi sancılar çekmeye başladım adetime daha 1 hafta var halen sancıları cekiyorum... bu iyiyemi işaret yoksa kötüyeemi bilmiyorum... hem iki gündür bel agrısıda var nolcak bilmiyorum.... :KK43:

kıyamam sana bende sendenim benim bugün 15. günüm heran adet olcam gibi sölelne göre 14-15 gün adet olunduğu ama bazıları 17. günde oluyomuş canım senn kaç günün var daha ne belirtiler var??

ben iğneden üç gün sonra adet sancısı gibi sancılar çekmeye başladım adetime daha 1 hafta var halen sancıları cekiyorum... bu iyiyemi işaret yoksa kötüyeemi bilmiyorum... hem iki gündür bel agrısıda var nolcak bilmiyorum.... :KK43:

canım ben doktoru aradım çarşambaya test yap dedi sol kasığım çok ağrıyo göğüslerim desen yürürken bile sızlıyo fazla ayakta kalamıyorum kasığım ağrıyo adetlerim ilaçla oluyo canım gecen ayın 18 olmustum hayırlısı diyelim dengem bozuluyo gelse biran önce çarşambada durumumu öğrensem inşallah ikimiz içinde hayırlısı olur canım iğne yaptıralı tam kaç gün oldu ve doktor çizelgesine uyabildinizmi???

Hayırlısı olsun tatlım bak en azından adet oldun hala bekleyenler var benim gibi:KK17: İnşallah ilaçlar fayda eder de güzel güzel yumoşların olur.Doktor işini ne yaptın, görüştün mü doktorunlar ya da yeni doktor bakacak mısın?

canım doktoru aramadim bilgiyi de zor veriyo da yeni doktor arasam da nasıl bulacam ki biri tavsiye etse keşke çünkü devamlı doktor değiştirme zaman kaybı sadece araştırmaya çalışacam artık ne yapayim ilaçları kullanmaya başladım bi de bişey soracam şimdi ilk kanama geldiği gün birinci gün değilmi telefon ilk günü saymıyo ya da ben yanlış biliyorum bilen var mi nasıl hesaplaniyo

kızlar çok moralim bozuk...şimdi drdan geldim.yumurtalarım sadece 1 mm daha büyümüş.4 gün önce gittiğimde sağda 7-7 solda 6-6 vardı.4 gün iğnenin dozunu yükselttiğim halde 6lar 7 olmuş o kadar.geçen hafta drum haftaya aşılamanı yaparız demişti ama yumurtalarım aksilik yaptı.bugün iğneyi birazdaha yükselttik.yrn yine kontrole gidicem.çok sevinmiştim çok umutlanmıştım.şu an anlatamam çok üzgünüm.kaç gündür zararı olmasın die sigara bile içmiodum bugün bi paket bitti.umudumu kaybetmeye başlıorum.hastanede tanıştığım arkadaşım vardı.geçen ay yumurtaları 13 mmde kalmıştı aşılaması iptal olmuştu.geçen benle beraber hastaneye geldi söktürücü yazdırmak için.oda pcos.kan tahlilinde hamile çıktı ve bu kız 9 senelik evli.onu düşünüp kendime teselli veriorum.kendiliğinden hamile kaldı.bi diğer arkadaşımında bugün aşılaması oldu.rabbim onada bizlerede anne olmayı nasip eder inşallah.drm bu kadar umutsuz olmama kızdı.gelişcek mrk etme dedi ama bilmiorum....offff kızlar ben çok kötüyüm ya ne kadarda umutlanmıştım

kızlar çok moralim bozuk...şimdi drdan geldim.yumurtalarım sadece 1 mm daha büyümüş.4 gün önce gittiğimde sağda 7-7 solda 6-6 vardı.4 gün iğnenin dozunu yükselttiğim halde 6lar 7 olmuş o kadar.geçen hafta drum haftaya aşılamanı yaparız demişti ama yumurtalarım aksilik yaptı.bugün iğneyi birazdaha yükselttik.yrn yine kontrole gidicem.çok sevinmiştim çok umutlanmıştım.şu an anlatamam çok üzgünüm.kaç gündür zararı olmasın die sigara bile içmiodum bugün bi paket bitti.umudumu kaybetmeye başlıorum.hastanede tanıştığım arkadaşım vardı.geçen ay yumurtaları 13 mmde kalmıştı aşılaması iptal olmuştu.geçen benle beraber hastaneye geldi söktürücü yazdırmak için.oda pcos.kan tahlilinde hamile çıktı ve bu kız 9 senelik evli.onu düşünüp kendime teselli veriorum.kendiliğinden hamile kaldı.bi diğer arkadaşımında bugün aşılaması oldu.rabbim onada bizlerede anne olmayı nasip eder inşallah.drm bu kadar umutsuz olmama kızdı.gelişcek mrk etme dedi ama bilmiorum....offff kızlar ben çok kötüyüm ya ne kadarda umutlanmıştım

tatlım ya üzülme demek yersiz teselli olur geçmiş olsun inşallah bu sefer olur

bitanem sıkma canını biliyorum bu imkansiz ama yapacak biseyimız yok allah isterse öyle bi verir ki beklicez

kızlar acil yardım edin bana ya şimdi mesela bugün akşam adet oldum birinci gün sayılıyo mu yoksa sayılmıyo mu normalde üçüncü günü bugün adet hesaplayicidan bakıyorum 2. Gün yazıyo ilaç kullanmam için doğru bilgi lazım yardım edin

canım ben doktoru aradım çarşambaya test yap dedi sol kasığım çok ağrıyo göğüslerim desen yürürken bile sızlıyo fazla ayakta kalamıyorum kasığım ağrıyo adetlerim ilaçla oluyo canım gecen ayın 18 olmustum hayırlısı diyelim dengem bozuluyo gelse biran önce çarşambada durumumu öğrensem inşallah ikimiz içinde hayırlısı olur canım iğne yaptıralı tam kaç gün oldu ve doktor çizelgesine uyabildinizmi???

ben 5 nisanda iğne oldum... yumurtam 16mmdi. doktor ilk iki gün ilişki yok dedi sonraki günler serbest dedi... dediğini yaptık. sen iğneden kaç gün sonrası test yapacaksın_? günün geçtmi_? benim nisaanın 21i adet günüm olur ama inşallah gelmez :)

ben 5 nisanda iğne oldum... yumurtam 16mmdi. doktor ilk iki gün ilişki yok dedi sonraki günler serbest dedi... dediğini yaptık. sen iğneden kaç gün sonrası test yapacaksın_? günün geçtmi_? benim nisaanın 21i adet günüm olur ama inşallah gelmez :)

canım ben adet oldum :KK43: inşallah sen olmazsın iğneden 17 gün sonra oldum yarın doktora gidcem 3. günüm bakalım ne derse . bize çizelge ermişti dr mesela martın 30da öğlen 12de yaptırdım ben iğneyi 31-1-3-5 tarihlerinde saat tam 23de ilşki demişti inşallah senden güsel haber alırıztatlım:)

kızlar acil yardım edin bana ya şimdi mesela bugün akşam adet oldum birinci gün sayılıyo mu yoksa sayılmıyo mu normalde üçüncü günü bugün adet hesaplayicidan bakıyorum 2. Gün yazıyo ilaç kullanmam için doğru bilgi lazım yardım edin

eğer çokgeç saat değilse 1.günü diye düşün,ama geçse bugünü 1.gün olarak düşün

eğer çokgeç saat değilse 1.günü diye düşün,ama geçse bugünü 1.gün olarak düşün

çok sağol canım ya öğlen 3 gibi oldum valla artık çok geç ilaçları içmeye başladım bu ilaç da adetimi kesiyo ağrı kesici içe içe zaten nerdeyse hiç adet olmayacam bu da üstelik oldu neyse bir ay daha kullanacam hamile kalmazsam doktor değiştirecem iğne işticem daha şansı yüksek gibi geliyo artık mutlu bi haber verin ya ihtiyacım var :)

slm arkadaslar forum takıpten topıgı gordum bende yazayım dedım benımde 3.aşılamamın 12.günü bugun merakla beklıyorum ama 3 ay ılaclı tedavı ve son 3 ay asılamaya gectımız ıcın vede hepsı negatıfle sonuclandıgı ıcın ümidim yok bundanda zaten tüpe geçmeyı dusunuyorum bundan sonra yeterı adar yıprandık cunkı....hanı bıde cok buyuk bı problem olsada olmasa gam yemıcem:) yumurtamda oluyo eşimin spermlerıde muhtesem:) yuzde 99 ılerı hareketlı ve 140 mılyon sperm cıktı dr cook ıı dedı normal yolla bıle olur dedı ama bızım 2 senelık normal yolla denemeızde olamdı kı bendekı problem anlasılıdı yumurtalamıyordum:KK43:(( adetın 21.gun yapılan progestoron testım 0 cıktı ve daha once gıttım dr daha erken olur olur dıyerek benı eve yolladılar ve sorunum anlasılmadı :KK43:((( yaklasık 1 senedır bu sorunumuzu bılıyorum ama o sorunda halledıldı 1 tane klomenle 5 gun 1 yumurtam olusuyor 6 aydır ılk ay 2 yumurta olmakla bırlıkte tek yumurtam oldu doğal olanıda buymuş zaten ama bızımkı gelmıyor malesef:KK43:(( drmuz yumurtanın zarı kalın olabılır sperm belkı delemıyo dıyor bıde toplumun yuzde 30 sebebsız ınfertılıte ımıs hakkımızda hayırlısı olsun ınsallh tum hayallerımzı gercek olur bende avrupa yakasında oturuyorum anadoluya gecıcez orda tüp bebek merkezı arayıslarına gecıcem bakalım hayırlısı olsunnn:)

normalde benım doktorumun dedıgı akşam bıle adet olsan bı ıkı damla rengı onemlı dııl ozamanı adetın 1.gunu sayıyorsun bende ozellıkle sormustum doktoruma ...yardımcı olmusumdur umarım sevgılerrrr:)

X