- Konu Sahibi Huzurumsun01
evet rahım fılmını gecen sene bu ayda çektirdim ..drum hemen ıstedı yanı onemlı bıseymıs.ve ben ınternetten şehir efsanelerını okudum bırı dıyo masadan kalkamadım bırı oldum bıttım cok korkmustum ama mecbur cektırecektım başladım netten araştırmaya...istanbul radyotomda cektırenler acımadıgını soyledı bende son karar fındıkzade radyotoma karar verdım aslında bakırkoydede var bakırkoy radyotom dıye orayı aradım ve telefondakı kısı burdakı aletlerın bıraz daha eskı oldunu fındıkzadedekılerın yenı oldugunu burda bırazda olsa acı cekcemı cunkı bı alet varmıs rahmi düzleştirmek gerekıyomus o yuzden rahmi çekiyolarmış bu yuzden acı çekilıyomus..fındıkzadede kı aletler yenı oldugu ıcın sıfır acı sadece muayene pozısyonunda ıcıne yerlestırdıklerı aletler den acı duyyosun aynı asılama gıbı yanı desen bısı yok ama ıstanbuldaysan fındıkzade radyotom a gıt derım hem ılgılıler hemde acı hıssetmıyosun hatta ben onlugu gıydım sadece altını cıkarısyosun yattım aletelrı yerlestırdıler ustunde kocaman bı makıne oluyor karnından cekım yapıyor hemşire işlemin yarısı bitti bile dedi ben şok oldum hala acı hissetmedim hanı dıyorum acı hıssetcem galıba o zamn baslıyor zannedıyrm :) ılac verrken zaten seyredıyorsun yanında ultrason var seyretmen ıcın benımkı acık cıktı şükür..ama şeş kaza hamıle felan olmaman cektıkten sonra hemen yanda doktor beklıyor sana bır bır anlatıyor ne var ne yok bılgılendırıyor ben dedeımkı eger ses kaza hamıle olunursa ne olur bılmeden gelınırse ozaman gebelık sonlanır düşer dedı dıkkat etmek lazım ama zaten yanlıs hatırlamıyosam randevu alırken soyluyolar adetten hemen sonra gıdıyosun galıba hamılelık rıskı kesınlıkle olmamalı ..neyse doktoruda dınledıkten sonra odaya gıdıyosun ped verıyolar sana ılac gerı gelıyor dıye ama benden cok gelmedı ..bıde 3 ay hamıle kalma sansın bıraz yuksek dedı doktor ama bende tık olmadı tabı:)
bu anlattığın özel bir yer yanılmıyorsam,devlette bu kadar kolay değil,kimsede yanında oturup durumunu öyle anlatmıyor,ben yataktan tek başıma kalkamadım ki ben köpek canlıyımdır biraz,acıya kolay dayanırım,ben doğum yaptığımda eşim şehir dışındaydı 1günlüğüne,ondada doğurdum tek başıma,erken doğdu benim oğlum,şanslıymışsın,arkadaşımda geçen hafta çektirdi devlette,anesteziyle çektiler,dediğin kadar kolay olmuyor,ama gittiğin yer ayrıcalıklı bir yere benziyor,