hamile kalamayanlar ve tedavi ile hamile kalanlar lütfen buraya konuşalım

kıs test yapsana merak ettim neden olmasın pco lular da hamile kaliyo bence hiç ümitsiz olma valla Allah ister se öyle bi olur ki benim kırmızılar geldi sandım ama gelmedi sadece feci bi adet sancısı var anlamadim ya bu işi

valla nasıl geçsin eşimle gezdik bol bol tam uyudum ne guzel adet sancısına kalktım geldi kırmızılar morel gitti tabi doğal olarak senin günün nasıl geçti canım

olsa bir dert olmasa ayrı bir dert işte,neyse bu ay sıkı çalış bakalım,ben hala adet görmeyi bekliyorum bugün 8.gün ilaçta para etmiyor artık,ben daha moralsizim inan bana

allah yardımcın olsun ne deyim,adetten birkaç gün önce maydanoz yemeye başlayan bir arkadaşım var,iyi geldiğini söyler ama bilemiyorum tabi

sağol canım ya çok kötü bi sancı doğum yapıyorum sanki :) valla midem el verse civan perceminin iyi geleceğini inanıyorum bakalım belki doğum yaparsam geçer sen ne yaptın ufaklık ne yapıyo

olsa bir dert olmasa ayrı bir dert işte,neyse bu ay sıkı çalış bakalım,ben hala adet görmeyi bekliyorum bugün 8.gün ilaçta para etmiyor artık,ben daha moralsizim inan bana

adet olmadım daha canım ya gece aşırı adet sancısı geldi adet oldum sandım olmamisim ama halen sancı var ağrı kesici içtim dayamadim biraz hafifledi hi böyle olmazdi olan düzenim de bozuldu bi doktora git ilaçlar fayda etmiyo etkili ilaç ver de

kazazede ben koyyadayım 2 senelik evliyim pko baş belası var ankaraya yazın gelmek istiyorum nereyi önerirsin.senin yaş kac ben 34 o yüzden acele etmem lazım klomen+pregon kullandım artık aşılama sonrada tüp bebek düşünecem iii bir merkez olması lazım ki yaş ilerlemeden bir şansım olsun ben yeni üyeyim senin yazılarını okudum o yüzden yazdım

canım ben eskişehirde oturuyorum,ankarada pek yer bilmem,eğer düşündüğün devletse,zekai tahir burak var bir kez gittim 10 yıl önce,gülnur özakşit diye bir doktordu,tesadüfen gitmiştim,ozaman klinik şefiydi,şimdi prof olmuş ama yinede başarıları hakkında bir bilgim yok,bende 34 yaşındayım pkoluyum,bencede tedavide geç kalma,ben çok uğraştım,çok tedavi gördüm aşılama dahil,tedaviyi bıraktığım 3.ayda hamile kaldım,hiç adet görmeden,mucizeydi benim için,inşallah mucizeler sizide bulsun,tabi benim bir evladım var,2.için uğraşıyorum ben,allahım sizlere bir an önce hayırlısıyla bir bebek nasip etsin inşallah

valla nasıl geçsin eşimle gezdik bol bol tam uyudum ne guzel adet sancısına kalktım geldi kırmızılar morel gitti tabi doğal olarak senin günün nasıl geçti canım

kıyamam yaaa üzüldüm bende senden farksız değilim her kasık ağrısında lavaboya koşturuyorum oldum olcam umut yok artık hemen hasta olsamda bi kendime gelsem die dua ediyorum dengem bozuluyo bu hormon haplarından rabbim hepimize yardım etsin sabırr sabırr kızlar :) artı bugün üst kat komsumu balkondan atmayı düşünüyoum ne dersin tatlım:))) yaa kadın 8.5 aylık hamile beni deli ediyo şımarık şımarık ay kilo aldım tipim bozuldu şuursuz gırtlağını sıkmak istiyorum sanki basit bişi konumu can var içinde anlamıoki nisbet eder gibi ne bilim işteee tatlım yaa

Bana diyeceğine sen yapsana test tatlım senin benden daha olası bi bakarmışsın aynı ay hamile kalıyomuşuz umut fakirin ekmeği işte
Şaka bi yana ben ayın 15ine kadar olmazsam test yapıcam sonra da ilaca başlıcam senin kaç gün geçti bence sen de test olayını düşün

kıs gel aynı anda test yapalım:):) ya hep ya hiç doktoru aradım sancı ilaçlardan mis iki gün bekle test yap dedi:) inşallah ya nasıl guzel olur ben hamile kalırsam tam sevinemem ki siz böyle uğraşırken ben kendi halime sevinemem hep aklıma siz gelirsiniz

ışte böyleleri hamile kaliyo ya bende deli oluyorum sırf kıskandırmak için yapıyorlar elbet bi gün bizimde olacak sıkma sen canını fazla da muhattap olma sadece can sıkar hiç üzme kendini bitanem olacak geç de olsa olacak bi gün

Ben 15inde yapıcam sen yap önceden doktor yap demiş bak demek ki ihtimal var
Ne demek sevinemem olur mu öyle şey.Biz nasıl sevinicez biliyo musun senden öyle bi haber alınca.Sen de doya doya yaşayacaksın sevincini umut olacaksın bize.Bol bol da dua edeceksin hamilenin duası kabul olurmuş ya
Hayırlısıyla sen haberini al bakalım

hadi kızlar nerdesiniz bağımlılık yaptınız bende özlüyorum sizi:)

Bi denk gelemedik ya birimiz giriyor birimiz çıkıyor

biliyorum siz sevinirsiz de siz bu haldeyken sevincim yarıda kalır benim de huyum böyle:) hepimizin sonunda inşallah bebeği olacak

kıs öle deme olsunda bizimde sıramız vardır muhakkak sağlıklı olsunda aha meraklandım ayyy olur inş.da hep beraber seviniriz:)

kız ikinizinde olur inşallllaaahhhhhhhhhhhhhhhh :)

doğrusunda canım işte az cok beni anlıyosundur sinirimi bozuyo ama boşveriorum işte

doğrusunda canım işte az cok beni anlıyosundur sinirimi bozuyo ama boşveriorum işte

çok anlıyorum hem de aynısı benim yakın arkadaş da var 6 aylık hamile bi hava atıyo saç baş yolasim geliyo karnında ki sabiye dua etsin :) kız bi de ikiz oluyomuş hepimizin biz bir göz istedik allah ver di iki göz:) uçarız

kız kedicik senin ismin ne yaş kaç nerde oturuyorsun hakkında bilgileri ver bakim canım:)

emine k.maraş 24 yaşındayım canım 9 alık evliyim yumurta temmelliği var 5 aydır tedavi oluyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar bol bebişli ömür diliyorum :))) senden ver bi haber:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…