- 7 Mart 2012
- 3.021
- 58
-
- Konu Sahibi Huzurumsun01
Valla canım kasıklarımda ağrı var ama adet ağrısı gibi değil pek hani yakında olurum diyemiyorum.Gögüslerim çok acıyor ellemeye dayanamıyorum. 2 gündür uykudan başka bri şey düşünmüyorum.Adetlerim düzenli olsa, yumurtlasam kesin hamileyim derim ama öyle bir şey çok olası değil.Biraz daha bekleyeceğim olmazsa bakıcaz bi çaresine.Senin kırmızılar kesin gelmiş herhalde.Hayırlısı olsun canım moralini hiç bozma
canım ne yaptın haber vermedin
valla nasıl geçsin eşimle gezdik bol bol tam uyudum ne guzel adet sancısına kalktım geldi kırmızılar morel gitti tabi doğal olaraksenin günün nasıl geçti canım
allah yardımcın olsun ne deyim,adetten birkaç gün önce maydanoz yemeye başlayan bir arkadaşım var,iyi geldiğini söyler ama bilemiyorum tabi
olsa bir dert olmasa ayrı bir dert işte,neyse bu ay sıkı çalış bakalım,ben hala adet görmeyi bekliyorum bugün 8.gün ilaçta para etmiyor artık,ben daha moralsizim inan bana
olsa bir dert olmasa ayrı bir dert işte,neyse bu ay sıkı çalış bakalım,ben hala adet görmeyi bekliyorum bugün 8.gün ilaçta para etmiyor artık,ben daha moralsizim inan bana
kazazede ben koyyadayım 2 senelik evliyim pko baş belası var ankaraya yazın gelmek istiyorum nereyi önerirsin.senin yaş kac ben 34 o yüzden acele etmem lazım klomen+pregon kullandım artık aşılama sonrada tüp bebek düşünecem iii bir merkez olması lazım ki yaş ilerlemeden bir şansım olsun ben yeni üyeyim senin yazılarını okudum o yüzden yazdım
valla nasıl geçsin eşimle gezdik bol bol tam uyudum ne guzel adet sancısına kalktım geldi kırmızılar morel gitti tabi doğal olaraksenin günün nasıl geçti canım
kıs test yapsana merak ettim neden olmasın pco lular da hamile kaliyo bence hiç ümitsiz olma valla Allah ister se öyle bi olur ki benim kırmızılar geldi sandım ama gelmedi sadece feci bi adet sancısı var anlamadim ya bu işi
kıs gel aynı anda test yapalım:):) ya hep ya hiç doktoru aradım sancı ilaçlardan mis iki gün bekle test yap dedi:) inşallah ya nasıl guzel olur ben hamile kalırsam tam sevinemem ki siz böyle uğraşırken ben kendi halime sevinemem hep aklıma siz gelirsinizBana diyeceğine sen yapsana test tatlımsenin benden daha olası bi bakarmışsın aynı ay hamile kalıyomuşuz umut fakirin ekmeği işte
Şaka bi yana ben ayın 15ine kadar olmazsam test yapıcam sonra da ilaca başlıcam senin kaç gün geçti bence sen de test olayını düşün
kıyamam yaaaüzüldüm bende senden farksız değilim her kasık ağrısında lavaboya koşturuyorum oldum olcam umut yok artık hemen hasta olsamda bi kendime gelsem die dua ediyorum dengem bozuluyo bu hormon haplarından rabbim hepimize yardım etsin sabırr sabırr kızlar :) artı bugün üst kat komsumu balkondan atmayı düşünüyoum ne dersin tatlım:))) yaa kadın 8.5 aylık hamile beni deli ediyo şımarık şımarık ay kilo aldım tipim bozuldu şuursuz gırtlağını sıkmak istiyorum sanki basit bişi konumu can var içinde anlamıoki nisbet eder gibi ne bilim işteee tatlım yaa
Ben 15inde yapıcam sen yap önceden doktor yap demiş bak demek ki ihtimal varkıs gel aynı anda test yapalım:):) ya hep ya hiç doktoru aradım sancı ilaçlardan mis iki gün bekle test yap dedi:) inşallah ya nasıl guzel olur ben hamile kalırsam tam sevinemem ki siz böyle uğraşırken ben kendi halime sevinemem hep aklıma siz gelirsiniz
hadi kızlar nerdesiniz bağımlılık yaptınız bende özlüyorum sizi:)
Ben 15inde yapıcam sen yap önceden doktor yap demiş bak demek ki ihtimal var
Ne demek sevinemem olur mu öyle şey.Biz nasıl sevinicez biliyo musun senden öyle bi haber alınca.Sen de doya doya yaşayacaksın sevincini umut olacaksın bize.Bol bol da dua edeceksin hamilenin duası kabul olurmuş ya
Hayırlısıyla sen haberini al bakalım
Bi denk gelemedik ya birimiz giriyor birimiz çıkıyor
kıs gel aynı anda test yapalım:):) ya hep ya hiç doktoru aradım sancı ilaçlardan mis iki gün bekle test yap dedi:) inşallah ya nasıl guzel olur ben hamile kalırsam tam sevinemem ki siz böyle uğraşırken ben kendi halime sevinemem hep aklıma siz gelirsiniz
Ben 15inde yapıcam sen yap önceden doktor yap demiş bak demek ki ihtimal var
Ne demek sevinemem olur mu öyle şey.Biz nasıl sevinicez biliyo musun senden öyle bi haber alınca.Sen de doya doya yaşayacaksın sevincini umut olacaksın bize.Bol bol da dua edeceksin hamilenin duası kabul olurmuş ya
Hayırlısıyla sen haberini al bakalım
Bi denk gelemedik ya birimiz giriyor birimiz çıkıyor
ışte böyleleri hamile kaliyo ya bende deli oluyorum sırf kıskandırmak için yapıyorlar elbet bi gün bizimde olacak sıkma sen canını fazla da muhattap olma sadece can sıkar hiç üzme kendini bitanem olacak geç de olsa olacak bi gün
doğrusunda canım işte az cok beni anlıyosundur sinirimi bozuyo ama boşveriorum işte
kız ikinizinde olur inşallllaaahhhhhhhhhhhhhhhh :)
kız kedicik senin ismin ne yaş kaç nerde oturuyorsun hakkında bilgileri ver bakim canım:)