hamile kalamayanlar ve tedavi ile hamile kalanlar lütfen buraya konuşalım

İşte illaki bir şey vesile oluyor canım oh ne güzel ya valla çok sevindim darısı başımıza inşallah

inşallah canım allah hepimize anne olmayı nasip etsin...ya bugün hastanede o kız ağlarken gerçekten ne kadar çok istediğimi anladım bu sevinci yaşaömak istediğimi anladım bende ağlamak istedim onla ama ben biraz kasıntıyımdır böle herkesin içinde ağlayamam.içim gitti ona.nasıl isterim başıma gelmesini anlatamam ya.hiç umudun yokken umudu bırak aşılaman bile olmadan hamile kalıosun bi düşünün ne kadar güzel

özele gidiyorum canım gerçi ilk gidişim sayılır hiç açıklama yapmıo problemin şu felan die dinlemiyo bile problemi adana da olan kimse yok mu ya doktor önerisi olan çok morelim bozuk ya inanılmaz hiç cocugum olmayacak gibi hissediyorum şu an kendimi ağlamamak için kendi mi zor tutuyorum

nasılsınız ?azcık bende sohbetinize katılıyım evrem hayırlı olsun yumurtaların cnm darısı başımıza
sibel doğan benim dr umda 3 aylık hapları verdi yumurta takibi falan yapmıyorçekceğimiz var...

aaaaaa nie bu kadar moralini bozuyosun tatlım.daha 10 aylık evliyim diyosun.hiç sorunu olmayanlar bile hemen hamile kalamıo.sakın umutsuzluğa kapılma.bak ben hiç bu kadar umutsuz olmamıştım ama bi baktımki aslında hep umut varmış.yumoşlarım bana süpriz yaptı.ben devlet hastanesine gidiorum canım özele gitme taraftarı diilim.tüp bebek olsa nese ama aşılamada gerek yok.ben çok araştırdım yumurtalar için aynı ilaçları verio.özeller genelde para tuzağı.

oy bacım sende mi hoşgeldin canım ya bende yumurta oluşuyo mu oluşmuyo mu onu bile bilmiyorum çok kötüyüm çok sorunumu bilmiyorum belirsizlik çok kötü sen hangi ilaçları kullanıyosun canım aramıza tekrar hoşgeldin

ya kendimi çok yalnız hissediyorum eşim ise gitti gurbetteyim kimsem yok burda annemi yeğenimi özledim 10 aydır hamile kalamiyorum çok istiyorum çocuklari çok seviyorum burda hiç bi doktoru bilmiyorum kaynana baskısı var hiç olmayacak cocugum biliyorum sancıda psikoloji mi ayrı bozuyo

hepimiz toplanıp kaynananı gırtlaklasak öldürsek rahatlarmısın.canım benim hepimizin bi yanı gurbet.kim evlenince anasının yanında duruyo.bak sen adetinide kendin oluyosun galiba.daha senen dolmamış.ben 3.yılıma girdim.ve bu sürede daha ilk defa yumurtam oldu.4 aydır ilaç içiyorum ama öncesindede yumurtam olmuyodu.bu kadar karamsar olursan çocukmu olur.kendine gel ve kaynananı karşısında dimdik dur.bu bizim suçumuz diil.rabbim bizide böle bi sınava tabii tuttu

hb cnm ben deha,esrofem ve progesteron kullanıyorum 2 aydır kullanıyorum acayip akne ve kilo yapıyor bende, sendede yan etkiler oldumu ne kullanıyorsun.kaç yumurtan oluşuyor

kaynanam daha 4.ayım da kısır dedi ya alt li üst lu oturuyoruz çok stres yapıyorum adetim düzenli ama beş gün oldu adetim gecikti haplarım biteli bir hafta oldu aşırı sancım var yani stres üstüne stres iyi bi doktor bulamıyorum onun da stresi sizi duydukça biraz umudum artıyo

sen nerdesin ailen nerde cnm görüşme imkanınız yokmu hiç Allah yardımcın olsun.hepimizde bir karamsarlık var.aileni görüp gelsen sana iyi gelirdi aslında biraz hava değişimi bile psikolojiyi düzeltiyor.bende yanlızım gittim ailemi gördüm geldim bana iyi geldi moralim daha iyi önceden sıfırdı..
az önce yanlışlıkla bu yazını beyenmişim cnm kusura bakma cevaplaya bascağıma beyen basmışım )))

Son düzenleme:
hb cnm ben deha,esrofem ve progesteron kullanıyorum 2 aydır kullanıyorum acayip akne ve kilo yapıyor bende, sendede yan etkiler oldumu ne kullanıyorsun.kaç yumurtan oluşuyor

tek yan etkisi kısıklar da batma ve eşimle ilişkiye girerken ağrı oldu yumurta çatlama döneminde bende klomen ve dupbaston kullanıyorum ilk ayim bitti doktor yumurtayı takip etmiyor ki oluyo mu olmuyo mu bilmiyorum doktor denilen şahıs hiç bi bilgi vermiyo bende ilk kez doktora gidiyorum bazı şeyleri bu siteden öğrendim bi daha ki gittiğim de bilgili gidecem ve soracam

slm,doktoruna mutlaka sormalısın durumunu öğrenmek en doğal hakkın,benim doktorum ilaç kullandığım süre içinde mutlaka kontrele çağırırdı,hem yumurtanın gidişatı için,hemde gereğinden fazla büyümesini kontrol altında tutabilmek için,fazla büyürse kiste dönüşüyor,çatlatma iğnesi yapacağı zamanda kaç yumurtanın olduğunu,kaç mm olduğunu söylerdi mutlaka,sende sor,söylemek zorunda,bukadar ilaç alırken iyide,soruncamı kötü

ben adanadayim onlar k.maras da görüşme imkanımız var da eşimi bırakıp gidemiyor um işinden dolayı da beraber gidemiyoruz 6 ay önce gittim iki gün eşimi özledim diye ağladım geldim buraya geliyorum onları özlüyorum hele de üç yaşında yeğenim var doğduğu andan itibaren ben büyüttüm ilk defa evlenince ayrıldık çok özlüyorum her gün videolarina bakıp ağlıyorum bi de çocuk olmayınca iyice kötü oluyorum doktor da sinir ediyor kel

yok yaptıma bence,biraz sabret,zor biliyorum ama,sen kendini çok geriyorsun,bukadar hırpalama kendini

ya insan biraz da olsa hisseder yok biliyorum bari adet olayım da ilaçlara başlayım istiyor um en iyi siz anlarsınız beni her ay umut ediyorum olmuyo gelen giden soruyo çocuk düşünmüyor musunuz yapin artık ya sizene elimde değil stres yapıyorum ya canım

benim bu elim beğenlere alıştı olur olmaz şeylere beğen yapıom )) cnm kusura bakma ama sen de gitmişken kalsaymışsın kocan kaçmıyo ya ))) ben bu ay 3 hafta kaldım iyide yaptım bana kalsa 4 hafta kalıcakdım eşim gel dedide mecburen geldim.geldimde ne oldu yine stresli günler başlıyor( orda bebek falan düşünmüyordum burda yanlızlıktan etrafımdaki bebekli insanlardan etkileniyorum neyse inşallah hayırlısı olur bizim için tedavilerimiz.bütün dr lar kel oluyor kız ))

bitanem soruyorum cevap vermiyo ki sadece üç ay kullan olmazsa farklı testler yapacaz dedi ayın 21. Inde test yapması gerektiğini söylemiyo şans eseri ben 21. Günde gidiyorum ve test istiyo o kadar yani

bitanem soruyorum cevap vermiyo ki sadece üç ay kullan olmazsa farklı testler yapacaz dedi ayın 21. Inde test yapması gerektiğini söylemiyo şans eseri ben 21. Günde gidiyorum ve test istiyo o kadar yani

başka doktor araştırmadınmı,böylesi kötü ama,neyle mücadele ettiğini bilmeden,enteresan biri galiba

sibelciğim her şeyden önemlisi iletişim ben 3 dr gezdim en sonki dr iyi gibi ayda 3-4 kere gidiyorum yumurta takibi yapıyo bence tek doktorda sabit kalma doktorunla sürekli iletişim halinde olmalısın senin pskolojin cok önemli benim doktor bu konuda süper istesem saatlerce konşacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…