hamile kalamayanlar ve tedavi ile hamile kalanlar lütfen buraya konuşalım

emine k.maraş 24 yaşındayım canım 9 alık evliyim yumurta temmelliği var 5 aydır tedavi oluyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar bol bebişli ömür diliyorum :))) senden ver bi haber:)

aaa hemşeri çıktık kız bende maraşlıyim :) adana da yaşıyorum gelin geldim:) 20 yaşına yeni girdim :) 16 sında 10 olacak evleneli :) ismim sibel 'm.o bitanem valla problem var demedi doktor bende bilmiyorum:) sen marasin neresindensin

merkezdeyim canım ben sorununun olmaması güsel olur inşallah :) ben bugün kasık ağrısından ölcem kırmızı gelmek üzre gibi bkalım bu ay umut yok bende inşallah sen de olurda seviniriz be:)

merkezdeyim canım ben sorununun olmaması güsel olur inşallah :) ben bugün kasık ağrısından ölcem kırmızı gelmek üzre gibi bkalım bu ay umut yok bende inşallah sen de olurda seviniriz be:)

kis asıl benim ki umutsuz aşırı adet sancısı var ağrı kesicilerle duruyorum şu an gece olmazsam sabah idrar testi yapacam artık ya

sağol canım ya çok kötü bi sancı doğum yapıyorum sanki :) valla midem el verse civan perceminin iyi geleceğini inanıyorum bakalım belki doğum yaparsam geçer sen ne yaptın ufaklık ne yapıyo

eminim çok kötü bir sancıdır ama doğum sancısı gibi deme kurban olayım,o sancı bambaşka birşey,ufaklığa gelince çok hasta,ayağımda sallıyorum sürekli,iğneye götüreceğim uyanınca,öpüyorum seni geçmiş olsun

ah canımın içi ilacımın bittiği 9gün oldu,hala tık yok,ne biçim adetmiş görsen problem,görmesen problem,olmasın diye beklersin,şimdide olsun diye bekliyorum,insanoğlu işte,senin içinde allah yardımcın olsun sonuç inşallah iyidir

slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli.kaç gündür giremedim.şimdi drdan geldim.kızlar benim 4 aydır hiç oluşmayan yumurtalarım var ya büyümeye başlamış.şok oldum.kaç aydır bi tane bile yumurtam yoktu.ultrasona yatıodum kist diodu kalkıyodum.ilk defa yumurtalarımın boylarını söledi.büyük ihtimalle haftaya aşılamam var.tabi yumoşlar aksilik yapmazda birazdaha büyürse.bana dua edin kızlar.çok mutluyum.artık benimde yumoşlarım var.galiba aldığım karışım işe yaradı.tadı iğrençti ama...incirimi kaynatcam şimdi.çok çok çok mutluyum.eşime söledim bu ay aşılamam olurmuş die.yavrum sanki hamileyim demişim gibi sevindi.kızlar görüyosunuz dimi sadece yumurtam olmasına bu kadar seviniyoruz.

ay çok sevindim hadi hayırlısı bu ay çok çalışın valla çok umutlandım senin adına hamileyim mesajını sabırsızlikla bekliyorum ya inanıyorum ki olacak :) oh be iyi bi haber aldık sonunda bitanem ya kendim de olsa bu kadar sevinmezdim

slm adına çok ama çok sevindim...alahım tamamına erdirsin ve allahım sana, eşine baba oluyosun demeyi nasip etsin çok daha mutlu olun inşallah:)))

inşallah canım ya yarın tekrar gidicem hastaneye rapor falan çıkartmam lazım yine ultrasona girerim büyük ihtimalle.iğnemin dozunuda yükseltti dr.bu kadar ilerlemişken işimöizi şansa bırakmayalım dedi.hiç umudum yokken 4 tane yumurtam oldu.rabbim sonunda benimde yüzüme baktı.

slm adına çok ama çok sevindim...alahım tamamına erdirsin ve allahım sana, eşine baba oluyosun demeyi nasip etsin çok daha mutlu olun inşallah:)))

inşallah canım allah hepimize nasip etsin.bugün hastanede kan sonuçlarını beklerken kızın biri yumurta kontrolüne gelmiş.2 gün önce 13 mm falanmış yumurtaları.bugünde kontrole gelmiş.büyüdüyse çatlatma iğnesini yapcakmış dr.sonucu çıktı hemşire hamilesin dedi kız şok oldu.düşünsenize 2 günde yumurta uygun büyüklüğe gelio çatlıo ve döllenio.kız bi başladı ağlamaya onla beraber herkes.hala tüylerim diken diken oluyo.bide biz yaşasak şu anı yaaaa...ama umutsuzluğun sırası diil şimdi yumoşların tadını çıkaröma zamanı

ya çok sevindim sonunda guzel haber aldık ya bugün test yaptım negatif çıktı ama senin haberinle unuttum:) hamiş haberlerini de alırız inşallah bende doktoru değiştiricem ya hiç yumurta takibi felan yapmıyo verdi hapı üç ay açıklamada yapmıyo

sibelcim dr çok önemli tatlım.benim drum çok iyi çok tatlı bi kadın.sürekli umut verio teselli edio anlayışlı.ince ince anlatıo.nası mutluyum anlatamam ya 4 aydır iğneyle ilaçla oluşmayan yumurtalarım her gün biraz daha büyüyo.maşallah diyimde nazar değmesin.bide üstüne dr haftaya büyük ihtimalle aşılamanı yaparız dedi bi tuhaf oldum yaaaaa çocuk gibi sevindim

günaydin canım yok daha test alamadim eşim uyansn almaya gideceğiz uzak eczane sende ne var ne yok

Ne olsun tatlım ya yeni geldim eve test yapmamak için kendimi engellemeye çalışıyorum.
kızlar test yaptım ve tabiki negatif
Üzüldüm canım olsun ne yapalım yine yeni yeniden çalışmalara başlayacaksın ve ümidini kaybetmeyeceksin başka çaremiz yok maalesef.

Tatlımmmmm nasıl sevindim biliyor musun? Oh be iyi bi haber aldık en azından.Bak ne güzel 4 yane yumoşun olmuş bende 1 tane bile olmuyor.İnş sağ salim aşılamanı yaptırırsın da bi güzel tutar hayırlısıyla. Daha önce söylemiş olabilirsin ama bu karışımın adı neydi benim yediklerim işe yaramıyor galiba baksana adet bile olmadım belki onu da denerim ne bulursam deniyorum zaten.
Doktorunla ilgili çekincelerin varsa değiştir tatlım ya.Yumurta takibi yapmadan nasıl olacak bu iş.Doktorun devlette mi özelde mi?

canım 2 gün önce 2 taneydi yumurtam bugün 4e çıktı 4 aydır iğne ilaç kullandım benimde bi tane bile olmadı yumurtam.bu ay hem klomen hem iğne kullandım.hala iğneye devam.aktardan bi karışım aldım.sölemiştim florest die bi marka ama tarım bakanlığından falan onaylı bişi.içindekilerde hep yumurtlamaya yararlı şeyler.ama tadı iğrenç die pek düzenli yemedim.tabi yumurtaları duyduktan sonra şimdi saati şaşmıo:)arada incir kaynattım içtim galiba bunlar fayda etti

İşte illaki bir şey vesile oluyor canım oh ne güzel ya valla çok sevindim darısı başımıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…