hamile kalamayanlar ve tedavi ile hamile kalanlar lütfen buraya konuşalım

kız ağzından bal damlıyo sanki:) inşallah ya ama birimiz artık hamile olsun sevinelim umut olsun bize ya bi de sen hamile oluyomuşsun ondan adet olmuyomuşsun ay süper olur canım ya:)

benim benden pek umudum yok da dediğin gibi olsa süper olurdu vallahi
Dur bakalım belki güzel haberler alırız bugün evrem doktora gidecekti yumoşları büyümüş mü diye bakılacaktı
Senin adetin tam olarak geldi mi?
[/QUOTE]

valla olur mu olur canım pco lu olan kadınların geneli hep öyle hamile kaliyo geç adet oluyorsunuz ya adet olmayı bekler ken aaa bi bakmışsiniz hamilesiniz inşallah sende hamilesindir çok sevinirim ya yok gelmedi bacım ya dün çok hafif kahverengimsi bi leke geldi ondan sonra da tık yok sancı var kırmızı yok anlayacağın

Biz de bi kere merak ettiğimiz için korunmuştuk:KK17::KK17::KK37::KK37: Hiç güzel bi şey değilmiş:KK51: benden bu ay pek umut yok gibi ya adet olsam bi umudum olacak da

Anaaaa herkes aynı hayali mi kuruyor yaaa:KK9::KK9: o ne güzel bi duygu olmalı
Ama doktor ben yalnızken söylesin eşimin doktorun ağzından duymasını istemem
Benim bi de eşimin hayalleri var diyo ki sen hamileymişsin dr a bi gidiyoruz doktor ikiz diyo naparsın diyorum doktora sarılırım herhalde diyo:KK53::KK53: deli midir nedir ben neciyim orda
O yüzden önce bana söylesin ben süpriz yaparım ona:KK14::KK37:

kız allah iyiliğini versin çok güldüm:)

ben çocuğumun olmamasini ben sancılı adet geçiriyorum ya iğne vurduruyorum ya da tablet tablet ağrı kesici içiyorum ve kanamam çok azalıyo ve rahim hiç temizlenmiyo ve pıhtılaşıp kist oluyo bu da spermi yerine ulaştırmıyo eğer iki ay çok adet olursam içim temizlenirse olur gibi geliyo

ah şekerim anlamadımki niye böyle,araştırsana bu sancılar için falan bir çare yokmu,ilaçtan başka,saraçoğlunun sitesine bak bakalım belki bulursun birşeyler

ah şekerim anlamadımki niye böyle,araştırsana bu sancılar için falan bir çare yokmu,ilaçtan başka,saraçoğlunun sitesine bak bakalım belki bulursun birşeyler

civanpercemi diyo da aldım tadı iğrenç içemiyorum burnumu kapatıyorum yine içemiyorum valla bende anlasam doktor da bişey demiyor 12 yaşında adet olmaya başladım o günden beri bu sancıyı çekiyorum

valla olur mu olur canım pco lu olan kadınların geneli hep öyle hamile kaliyo geç adet oluyorsunuz ya adet olmayı bekler ken aaa bi bakmışsiniz hamilesiniz inşallah sende hamilesindir çok sevinirim ya yok gelmedi bacım ya dün çok hafif kahverengimsi bi leke geldi ondan sonra da tık yok sancı var kırmızı yok anlayacağın

Keşke öyle bir şey olsaaa
Şimdi macun falan yiyorum ya 1 hafta daha beklerim olmazsam test yaparım sonra söktürücü kullanmaya başlarım fazla vakit kaybetmeye gerek yok.
Canım ya acaba test mi yapsan günün geçti mi ya da her zaman böyle mi oluyor adetin önce lekelenmelerle başlayıp sonra mı normal oluyor

Son düzenleme:
Keşke öyle bir şey olsaaa
Şimdi macun falan yiyorum ya 1 hafta daha beklerim olmazsam test yaparım sonra söktürücü kullanmaya başlarım fazla vakit kaybetmeye gerek yok.
Canım ya acaba test mi yapsan günün geçti mi ya da her zaman böyle mi oluyor adetin önce lekelenmelerle başlayıp sonra mı normal oluyor

inşallah olur canım ya bence de test yap benim günüm üç gün geçti hiç olmazdı ilk defa oldu sancım olmasa hamileyim dicem ama değilim bence ilaçlar dan geç kaldım herhalde cuma ya kadar olmazsam kan testi yaptıracam yok lekelenmeyle olmuyo du direk kanama başlars sen test yap ihmal etme

inşallah olur canım ya bence de test yap benim günüm üç gün geçti hiç olmazdı ilk defa oldu sancım olmasa hamileyim dicem ama değilim bence ilaçlar dan geç kaldım herhalde cuma ya kadar olmazsam kan testi yaptıracam yok lekelenmeyle olmuyo du direk kanama başlars sen test yap ihmal etme

Valla canım kasıklarımda ağrı var ama adet ağrısı gibi değil pek hani yakında olurum diyemiyorum.Gögüslerim çok acıyor ellemeye dayanamıyorum. 2 gündür uykudan başka bri şey düşünmüyorum.Adetlerim düzenli olsa, yumurtlasam kesin hamileyim derim ama öyle bir şey çok olası değil.Biraz daha bekleyeceğim olmazsa bakıcaz bi çaresine.Senin kırmızılar kesin gelmiş herhalde.Hayırlısı olsun canım moralini hiç bozma

inşallah kızlar bi gün bizde anne olacağız allahın izniyle.yarın dra gitcem kontrolüm var bakalım yumurtalarım gelişmeye başlamışmı.inşallah gelişmiştir ya gerçi daha adetin 7.günü daha yumurtlama olömaz heralde ama bilmiorum ya yarın olumlu bişi sölemezse çok yıkılırım gibime gelior.benim için dua edin kızlar olurmu çok ihtiyacım var

canım ne yaptın haber vermedin

civanpercemi diyo da aldım tadı iğrenç içemiyorum burnumu kapatıyorum yine içemiyorum valla bende anlasam doktor da bişey demiyor 12 yaşında adet olmaya başladım o günden beri bu sancıyı çekiyorum

allah yardımcın olsun ne deyim,adetten birkaç gün önce maydanoz yemeye başlayan bir arkadaşım var,iyi geldiğini söyler ama bilemiyorum tabi

X