• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalınca eşimin huyu değişti

eşinin tepkileri gerçekten normal değil umarım herşey zamanla düzelir.kendini çok bağlamak istemiyor galiba.ama şunu unutma kadınlar bebeği karnına ilk düştüğü gün anne olur babalar ise doğduğu gün baba olur.eşim bebeğimiz doğdoğundan beri ofisinde duramıyor erkenden geliyor.normalde 8 den önce gelmeyen adam şimdi 3de 4 de en geç 6da evde oluyor.dayanamıyor çok özlüyorum kızımı diyor.doğunca herşey düzelir emin ol canım.doğana kadar sabret.

hilal 6 aylık çoğu gitti azı kaldı..inşlh hem bebişimize hem huzurumuza kavuşuruz.....gerçekte zor buld.. bulana kadr zaten hep ağladık demi şimdi niye ağlıyok:)) korkuyom bebek doğduktan sonra daha çok ağlicam diye... cnın istediğinde özel msj atabiliirsin.
sen hamilemisin peki.. kaç aylık kaçıncı çocuk birazda sen anlat cnm:) :71:

canım ben doğum yaptım kızım 4 aylık oldu..bende mersinli gibi düşünüyorum evladın doğduktan sonra herşey düzelir allahın izniyle..sonucunda eşin evlat istemese tüp bebek yapmak istemez yapmazda..
hamileyken bunları yapmasıda ilginç benim eşim bana iş dahi yaptırmıyordu yeterki evladıma bişey olmasın diye..buda senin imtihanın inş geçicek bunlarda evladın doğduktan sonra..
bu arada bebeğininn cinsiyeti ne??

canım biz hamile kalıncı onlarda kalıyor aslında:)..benim eşim elimi hiçbir işe değdirmedi,tek bir off bile demedi..hala da demez..ama benden çok o aşerdi mesela:))..yani onlarda değişiyor ama tepkileri farklı oluyor sadece..hele de tüp bebek sonucu hamile kalan bayanların eşleri daha bir dikkatli olmalı bence..

kızlar kaç gündür giremedin uzun anlatamicam.. müsait bir zaammmanda gelip yazıcam eşin hastanelik oldu bütn sülale bizde :95:

geçmiş olsun cnm eşinin zaten tavırları normal değil sanki bişi olucakmış gibi kendini yiyip bitiryo zor buldunuz ya inanmak istemiyo ve kendini koşullandrıyo bu yüzden asabi ve gergin bi doğsun kuzucuğun eşinde sen bi ohh çekiceksiniz o zaman dertleriniz biticek hani hamilelikte psikolojik olarak değişirsin ya sen değilde o değişmiş bide hamilelikte hormanlar değişiyo eşinde öle yaptıkça üzülüyosun inş sağ sağlim kuağına alırsın ve bu üzüntüleriniz gider

kızlar kaç gündür giremedin uzun anlatamicam.. müsait bir zaammmanda gelip yazıcam eşin hastanelik oldu bütn sülale bizde :95:

geçmiş olsun canım
bak demek ki eşin de farkında ki psikoloğa gidiyormuş
seni üzmemek için sana söylememiştir
sen üzüldüğünde bebeğin de üzülüyor unutma
doğduğu zaman ben bu ufaklığı mı üzmüşüm diye daha çok üzülürsün
kolay değil biliyorum ama dikkatli ol canım takmamaya çalış

Topiğinizi okudum arkadaşlar, oldukça ilginç bir topik olmuş, ama unutmamak lazım insanoğlu karmaşık bir psikolojiye sahip...
Eşlerimizin de zaman zaman hataları olabilir, bizlerinde...
Ama anladığım kadarıyla adamcağız sorununun farkında ve en önemliside bu...
Tüp bebek yaptıranların eşlerinin çok daha dikkatli ve özenli olması konusunda sizlerle hem fikirim, bende tüp bebek yaptırdım 9 hafta 4 günlük gebeliğim var, ve eşimle hafta içi çarşambaları sevgililer gibi görüşebiliyoruz sadece, pazartesi sabah işe bırakıyor, cuma akşamda işten alıyor, bir cumartesi pazarımız var çünkü iş ve ev arası oldukça uzak ve benim daha önce aşılama ile bir düşüğüm olmuştu, ama biz bunun bizim için ne denli önemli olduğunun farkındayız ve bunun da tadını çıkarmaya çalışıyoruz...
Herkese sağlıklı ve mutlu doğumlar diliyorum, herşey gönlünüzce olsun arkadaşlar...

eşin rahatsızlandı demek ne oldu acaba?gerçekten çok şaşırdım adam bu kadar mutluluğu kaldıramadı galiba.bişey olacak diye çok fazla korkuyor galiba.ALLAH şifa versin.seninde tantanan vardır şimdi.inş.fazla yormazlar senin.hamileliğinin tadını çıkaramadın.bebeğin doğunca eşin bugünlerin tadını çıkaramadığınız için çok pişman olacak.bizi haberdar et.inan aklım sende canım.sen yinede üzme kendini.

Ah kalbim, çok üzüldüm senin adına yazdıklarını okuyunca Allah sana peygamber sabrı versin inşallah.. Çok zor bu durum ya senin hormonlarını da düşünürsek eşinden tam desteğe ihtiyacı olan sensin.. tam tersi olmuş maalesef. Hamile olmanın nazını, pohpohlanmayı yaşayamadan sorumluluğun daha da artmış. Allah tez zamanda sana, bebeğine ve eşine sağlık, sabır ve huzur versin. Demek ki sizin vermeniz gereken bir sınav bu. Ailen için güçlü,sabırlı, dirençli olmalısın. Allaha emanet olun..
Umarım eşinin çok önemli bir rahatsızlığı yoktur, geçmiş olsun canım.

simten canım belki daha yumuşak dille söylesen bu kadar abartı yazmadan önce keşke düşünseydin bak sende hamile kalmışsın ne güzel Allah kucagına almayı nasip etsin inş ama yorumun yanlış bizlerde ugraşıyoruz neler yaşıyoruz insanın tabiki ilgi bekleyecegi yer eşidir babasından beklemicek sen eşini ara sana dönmesin sen sinirlenmezmisin kızarsın kızmam deme arkadaşım eşinin şimdi tavırları hamile kaldı destek bitti gibi algılıyo olabilir arkadaşımızda keşke arkadaşım bebegin senin için daha önemli bırak eşini kendi haline sen kendine bak diye bu tarz yaklaşsaydın daha iyi olurdu ama bu da senin yaklaşım biçimin bende insanları kırmadan yazman daha iyi....

ah kalbim canım hiç üzülme aglama yaa bırak arkadaşım bebegine yogunlaş sen bak içinde bi parçan var ne güzel bak biz ugraşmamıza ragmen halen yok :(((( eşin biraz sorumsuzluk yapmış evet merak edip hertürlü sana dönmesi lazım o konuda haklısın ama erkeklerin bazen belli dönemlerde bu tarz halleri oluyo büyütme bence çünkü kendini üzdügünle kalırsın bitanem sana ve bebegine yazık boş koy gitsin yaaa aman bebek dogduktan sonra dahada kopukluk olacak sen bebege yogunlaşacaksın işten gelsede belki oturup konuşacak vaktiniz bile olmıcak zaten seninde dünyan bebegin olacak onu düşünmeye fırsatın olmazz ama derimki üzülme aglama hiç bu konular hakkında bişeyde deme açma konularıda bişiey yokmuş gibi davran sende o seni aramadıgında arama biz kadınların zaten en büyük zaafı devamlı aramak onlar bigün aramayncada bozuluruz hemen dogamızda var bu bizim :52: lütfen bitanem kendini üzme bebeginle konuş devamlı sana en iyi dert ortagı bebişin inşallah saglıkla kucagına almayı nasip eder rabbim sana bizede bol bol dua ett nak 8 yıldır bekliyorum anne olayım ailemiz 2 kişi degilde 3 kişi olsun eşimle benim parçam olsun diye sen en zorları bitirmişsin iyi günlerin tadını çıkart ve lütfen bizdende dualarını esirgeme rabbim yardımcın olsun öpüyorum seni arkadaşım

merhaba kızlar ancak girebildim 2 hafta evde yattı eşim izinliydi. bugün başladı işe..çalıştığı yerde bayılmış şehrede baya uzak biyer.. hastaney kaldırmış ordan bi arkadaşı şehre getirmiş. ama hiç baeirm yok bunlar ölen 12 de oluyor benm akşam 8 de haberim oluyor. omurilik sıvısı beyne baskı yapıyormuş devamlı baş ve boyun ağrısı vardı. şimdi çok hafifi var. omurilikten sıvı felan almışlar..

hepinizin yorumunu okudum. ççok teş ederim desteğiniz için. aramız bir nebze düzgün ama o kadar çok kırgınımki içimde yaşıyorum herşeyi..
eşim yatarken görümcelerime burdaydı.. kızlar düşünün yıllar sonra bir bebek bulmuşuz ben kavanoz kapağını açsam korkuyorum bişi olrmu acaba diye.. onlar iş yapmadım diye bana somurdanıp durdular... mutfağın halısını sermişti. başıma kalktı eve geleli 1 hafta olmuşta halıyı sermemişim..ki o 1 haftada ben çok rahatsızdım yatıyordum karnım batıyordu devamlı eşimde müsait olup beni has. bırakamadı.. 1 hafta sonra doktora gittiğimizde bebeğin eşinde kanama var dedi:( be o halde halıyımı düşünmeliyim sizce? biz hamileyken herişimizi yapıyorduk deyip benim hamileliğimi kendileriykiyle nasıl bir tutarlar:(:( çocuklarına yemek yedirdiler bulaşığını ben yıkadım.eşimi ben hastanelik etmişim gibi davrandılar. ben zaten 3 aydır annemgildeydim riskliydi gebeliğim kanamalarım oluyordu ara ara eve gleli 1 hafta olmuştu daha..çok gücendim çok üzüldüm etkisinide hala atamadım. eşim ise benle konuşmadı bile:::::( bakışlarını görmeliydiniz hepsinin nedeni benişim gibi..sen bana tekbaşına yetmezsin bacılarım gelsin dedi..bide bana sen onları kıskanıyorsun dedi :14: halbuki benim tek isteğim bu zamanda benim ihtiyacım olan ilgiyi kim olursa olsun benim kardeşimde olsa başkasına vermemsi. benim olan şeyi başkasına vermemesi.. görümcem hamileyken gittim yemeğini felan yaptım herakşam ordaydık... şimdi bana sen bacım hamileyken ona yardım etmedin diyor.şimdide evin işini bacım yapıyordiyor.. ben bu halde her işimi görürken..bizde yattılar yatağını bile ben taşıdım kendinin çocukların.akşam arkasını döndü yattı sabah ben uyanmadan sessizce odaya geçti.. benim halimi siz düşünün....şimdi ben gönlünü almaya çalışıyorum yemek temizlik ne varsa yapıyorum hizmetini görüyorum seve sevede görürürüm zaten.... inşlh dediğiniz gibi doğumdan sonra düzelir.. ya bilmiyorum hiç üzülmediğim kadar üzüldüm...:14:

eğer bunları hamile psikolojisinden yaşıyorsam birdaha hamile kalmak istemiyorum mevlam kızıma sağlık versin sağsalim doğsun..başka bişi istemem.. bide doktorum tüp bebekte normal doğum yapmıyoruz sezeryan yapıyoruz dedi. bende ben normal doğum yapmak istiyorum dedim.. çünkü sezeryanda yine en az 1 hafta yatıcam. bi köşede öyle yapmak istemiyorum mutlaka oda hekesin gözüne batacaktır.
of kızlar inşlh doğumdan sonra düzelir herşey bir an önce
aha çok şey var kelimelere satırlara sığmaz içimde yara....

canım boşver içinde kötülük olanlara yaranamazsın onları üzmiyim derken sen üzülürsün,sen hamilesin ve kanaman da var üstelik olmasa bile bebeğin ,işten daha önemli bırak ne diyolarsa desinler,hem seni umutsuzluğa itmek istemem ama bence eşinin tavrı hamilelikten falan da değildir insanın içinde olacak,tabi inşallah her şey daha güzel olur senin için..

bu arada normal doğum istediğinde doktorun ne dedi,ne saçma sorun yoksa niye sezeryan olalım ben de tüp gebesiyim ve ben de normal doğum istiyorum,doktorların kolayına geliyor sezeryan sonrasında bizi düşünen yok..

valla kocana ve ailesine çok şey sölemek isterdim:))tüp gebesiyle normal gebeliği nasıl bir tutabilirler anlam veremiyorum..onların bebeği düşse yine kolayca bebek sahibi olabilirler fakat bizler ne zorluklardan geçerek evlat sahibi oluyoruz..neyse sen çok fazla takma kafana kızını düşün..yeterince sitres yapmısşın ve üzmüşsün kızını zaten daha fazla üzme..

doğum konusunda benim dr.umda sezaryan dedi ben hiç tüp olupda normal doğum yaptırmadım dedi..ve bende sezaryan yaptırıdm..1 hafta yatıcam felan demişsin..ben yatmadım canım iş felanda yapmadım ama yatmadımda annemlrle salonda oturdum..kızım yanımda olsaydı kızıma kendim bakabilirdim sezaryanlı halimle..ama nasip kızım benimle değil küvezdeydi..neyse çok uzattım yine söleyorum kendini çok fazla üzme üzüpde erken doğum felan yapma:))

merhaba kızlar ancak girebildim 2 hafta evde yattı eşim izinliydi. bugün başladı işe..çalıştığı yerde bayılmış şehrede baya uzak biyer.. hastaney kaldırmış ordan bi arkadaşı şehre getirmiş. ama hiç baeirm yok bunlar ölen 12 de oluyor benm akşam 8 de haberim oluyor. omurilik sıvısı beyne baskı yapıyormuş devamlı baş ve boyun ağrısı vardı. şimdi çok hafifi var. omurilikten sıvı felan almışlar..

hepinizin yorumunu okudum. ççok teş ederim desteğiniz için. aramız bir nebze düzgün ama o kadar çok kırgınımki içimde yaşıyorum herşeyi..
eşim yatarken görümcelerime burdaydı.. kızlar düşünün yıllar sonra bir bebek bulmuşuz ben kavanoz kapağını açsam korkuyorum bişi olrmu acaba diye.. onlar iş yapmadım diye bana somurdanıp durdular... mutfağın halısını sermişti. başıma kalktı eve geleli 1 hafta olmuşta halıyı sermemişim..ki o 1 haftada ben çok rahatsızdım yatıyordum karnım batıyordu devamlı eşimde müsait olup beni has. bırakamadı.. 1 hafta sonra doktora gittiğimizde bebeğin eşinde kanama var dedi:( be o halde halıyımı düşünmeliyim sizce? biz hamileyken herişimizi yapıyorduk deyip benim hamileliğimi kendileriykiyle nasıl bir tutarlar:(:( çocuklarına yemek yedirdiler bulaşığını ben yıkadım.eşimi ben hastanelik etmişim gibi davrandılar. ben zaten 3 aydır annemgildeydim riskliydi gebeliğim kanamalarım oluyordu ara ara eve gleli 1 hafta olmuştu daha..çok gücendim çok üzüldüm etkisinide hala atamadım. eşim ise benle konuşmadı bile:::::( bakışlarını görmeliydiniz hepsinin nedeni benişim gibi..sen bana tekbaşına yetmezsin bacılarım gelsin dedi..bide bana sen onları kıskanıyorsun dedi :14: halbuki benim tek isteğim bu zamanda benim ihtiyacım olan ilgiyi kim olursa olsun benim kardeşimde olsa başkasına vermemsi. benim olan şeyi başkasına vermemesi.. görümcem hamileyken gittim yemeğini felan yaptım herakşam ordaydık... şimdi bana sen bacım hamileyken ona yardım etmedin diyor.şimdide evin işini bacım yapıyordiyor.. ben bu halde her işimi görürken..bizde yattılar yatağını bile ben taşıdım kendinin çocukların.akşam arkasını döndü yattı sabah ben uyanmadan sessizce odaya geçti.. benim halimi siz düşünün....şimdi ben gönlünü almaya çalışıyorum yemek temizlik ne varsa yapıyorum hizmetini görüyorum seve sevede görürürüm zaten.... inşlh dediğiniz gibi doğumdan sonra düzelir.. ya bilmiyorum hiç üzülmediğim kadar üzüldüm...:14:

eğer bunları hamile psikolojisinden yaşıyorsam birdaha hamile kalmak istemiyorum mevlam kızıma sağlık versin sağsalim doğsun..başka bişi istemem.. bide doktorum tüp bebekte normal doğum yapmıyoruz sezeryan yapıyoruz dedi. bende ben normal doğum yapmak istiyorum dedim.. çünkü sezeryanda yine en az 1 hafta yatıcam. bi köşede öyle yapmak istemiyorum mutlaka oda hekesin gözüne batacaktır.

canım seninkilere artık birşey diyemiyorum ama inan eşin artık saçmalıyo hadi eşin streste dedik ama görümcene noluyo bırak adamdan sayma şunları ya terbiyesizler ben kocamın yediği tabağı yıkamadım yeri geldi adam kendi yıkadı hatta yeni yeni yıkamaya başladımda pilastik tabak felan alalım yıkama at çöpe diyo kiiiiii benimde eşim ben gebe kalınca çok değişen bir imsan bebeğe gösterdiğim ilgiyi çok kıskanır göbeğimi severken görsün benide sev der öle yani valla hiç iş felan yapma bırak pis desinler bende mutfağım çabuk kirleniyo süpürgemde ağır sürekli açamıyorum diye halıyı kaldırmıştım dahada sermedim nolmuş beğenmeyen evime gelmesi komşum bile geldimmi bılaşığım varsa yıkıyo sen onların saçmalamalarına bakma eltilerinin gebeliğiyle seninki bir değil biz öle zırt diye gebe kalamıyorum hem maddi hem manevi çok yıpranıyoruz sezeryana gelince bende normalde hemen kalkmıştım taki bebeğim ölene kadare bebğim ölünce yıkıldım bikaçgün toparlayamadım ama temizlik yapmayacağına göre doğumdan çıkar çıkmaz kendini idare edebilirsin merak etme

Son düzenleme:
yazını okudum ya bütün tüylerim diken diken oldu ve sinirlerim zıpladı.gerçekten şuan bunları yazarken yüzümün ifadesi o kadar sertki eşim ne oluyor bi sorun mu var dedi.ben nediyimki yazdıklarına.eşin sana sahip çıksa o görümcelere ne yemek düşer demiyim artık burda.eşinde kafayı yemiş kusura bakma.bulmuş bunuyo yani.yapılacak işmi bu be sana.sende kıçını devirip yatsaydın sallamasaydın eşinede bakmasaydın valla.çünkü hiçbir işe yaramamış zaten.nankörlüğün biri bin para yani.sen kızını sağsalim doğur bu adamada başka çocuk yapma canım.kaldıramıyor zayıf karakterli çünkü.üzme kendini diyemicem çünkü üzeceksin biliyorum.benimkilerde çok aklı başında değiller ama ALLAHTAN eşim tek laf ettirtmez bana.gerçekten çok ama çok üzüldüm sana canım.hamile olmasan tamamda biraz anlayış ya sana karşı.

valla pessssssssssss:50::50::50::50::50::50:
tıka kulaklarını boşver:36::36::36::36: eşinide takma bence
o ilgi şımarığı olmuş kendi haline kalınca anlar durumu kızını düşün
onu huzursuz etme canım

Back