HAMILE ISEM ALDIRACAGIM

Demek biz yalnis yapıyormuşuz yıllardır o yüzden olmuyormuş

sipermin içine kaçması için fışkırma şeklinde doğrudan içeri girmesi gerekir korkuyosun haliyle ama boşuna korkmana gerek yok. sakinleş
Neden kasiklarim ağrıyor böyle içime vajina içine birşeyler batıyor hayatımda hiç görmediğim kadar göğüslerim sisti sabahları midem bulanıyor belim agriyoe stresten mi hepsi

Allah aşkına sizi sayıyla mi gönderiyorlar ya sevisiyoruz diyor bide arkadaşım hamileysen de o göbekten felan değil kusura bakma ayrıca sonucuna katlancaksin böyle biseye girisiyosan

Neden kasiklarim ağrıyor böyle içime vajina içine birşeyler batıyor hayatımda hiç görmediğim kadar göğüslerim sisti sabahları midem bulanıyor belim agriyoe stresten mi hepsi

stresten canım daralma bu kadar kız ben bi kere 3 ay hasta olmadım ne testler yaptım hep negatif kist çıkmış meğerse bianda patladı daha da hiç öyle bişey yaşamadım stres çok etkiliyor insanı

stresten canım daralma bu kadar kız ben bi kere 3 ay hasta olmadım ne testler yaptım hep negatif kist çıkmış meğerse bianda patladı daha da hiç öyle bişey yaşamadım stres çok etkiliyor insanı
Bende 55 gün olmamıştım. Sabırla ne olduğunu anlamaya çalıştım . 6 sene önce 25 yaşında düzelmez ise gel demişti. Kapıdaki yaşlı teyzelerde evlenince geçer. Sanırım artık doktora görünmeliyim belki ilaç verir . Teşekkür ederim

evli misin eğer evliysen orgazm olduğunda kist varsa patlama şansı oluyor tabi inatçı değilse

Yumurtlama belirtileri yaşamış olmalısın canım kaygılı olduğun için de psikolojik olarak bedenine hükmetmişsin korkma o şekilde hamile kalmazsın test de zaten tek çizgi ama bundan sonra dikkat et lütfen günaha girme vebali büyük canım

Cok teşekkür ederim allah gönlünüze göre versin .

Gebelik yok korkma cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…