- 20 Ocak 2020
- 3.065
- 5.756
- 78
- Konu Sahibi Mangolukek
-
Spermlerin üzerine oturdum ınsallah dediginiz gibidir . Bu çizgi ne ifade diyor . Yenisini yapmalı miyim ?bende bebek istediğim için bi kaç kere böyle çizgiler çıkmıştı , adete 7 gün kala 12 saat sonra çıkan bu çizginin bir anlamı yok bence ..Valla eğer hamileysen de bilemiyorum yani göbekten hamile kalmakta ne bileyim
Evet ablası öğrenci çünkü okullar kapanınca toplama kampına döndü bizim Kkgöbeğime boşaldı hamile kalırmıyım sorusu mu buhaydar dümen öğrencisi gibisin. ayrıca değilsin
Sildim dedi ama güvenemiyorum dediğim gibi olan oldu . Sadece tecrübeli olanlardan yardım istiyorum. Bu test ne ifade diyor . Yenisini yapayimmiİyi de madem sevgilin boşaldı , gördün meniyi , göre göre niye üzerine oturuyorsun ki bende onu anlamadım
Bir kaç güne tekrar yapın , bakire de olsan çok düşük bir ihtimal olabilir .Ama zannetmiyorumSpermlerin üzerine oturdum ınsallah dediginiz gibidir . Bu çizgi ne ifade diyor . Yenisini yapmalı miyim ?
Teşekkür ederimBir kaç güne tekrar yapın , bakire de olsan çok düşük bir ihtimal olabilir .Ama zannetmiyorum
Ozel bir yerler de olur özel bir muayene yerine gitsem olur mu kayıtlarda zaten evli olmadigim cikar
[/QUOTE
Korkundan kan veremiyosun
hamile olsan nasıl aldiricaksin ?
Google’la :dMarka verebilir misiniz rica etsem hiç bilmiyorum
Stresten dolayi hersey yasayabilirsin hamilelik adina yinede ihmal etmeO günden bu yana sürekli yanıyorum bunun sebebi stresmi
Yanlış okuyorsunuz sperm üzerine oturdumGöbeğinden hamile kaldıysan bırak doğur kız, ünlü olur parayı kırarsın
Yanlış okuyorsunuz sperm üzerine oturdum
Tamam teşekkür ederim yeni test yaptigimda buraya yüklerim lütfen bakın size ihtiyacım varStresten dolayi hersey yasayabilirsin hamilelik adina yinede ihmal etme
Olur testi yapınca yine atarsiniz şuanda cok erken umarim koyulasmaz ama boyle biseyin mumkun olabilecegini sanmiyorum diyebilirim yinede insallah yokturTamam teşekkür ederim yeni test yaptigimda buraya yüklerim lütfen bakın size ihtiyacım var
tabi ki yüzde yüz hamilesin. Zaten bebek nasıl yapılıyor sanıyorsun. Göbek deliğine tam isabet olduysa iş bitmiştir. Şimdiden para ayarlamaya bakKızlar 25 yaşımdayım bakireyim fakat erkek arkadaşım ile sevişiyoruz . Bu sefer göbeğine boşaldı bende ellerimi yıkamak icin gitmiştim . Islak mendille sildim dedi bende sildim ama bütün hamilelik semptomlarını gösteriyorum o günden sonra yardım edib lütfeen. Test yaptım hamile isem aldıracağım
Yanlış okuyorsunuz sperm üzerine oturdum
Cok teşekkür ederim hanımefendi sagolun .Bir biz beceremedik şu işi ona yanarım
Hamile değilsin tatlım o kuruma çizgisi tanı her ihtimale karşı kan ver ya da erken gebelik testi yap .
Ve birdaha aldiracagin bebeği yapmak için çabalama Korun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?