HAMILE ISEM ALDIRACAGIM

Bir biz beceremedik şu işi ona yanarım
Hamile değilsin tatlım o kuruma çizgisi tanı her ihtimale karşı kan ver ya da erken gebelik testi yap .
Ve birdaha aldiracagin bebeği yapmak için çabalama Korun :)

Spermlerin üzerine oturdum ınsallah dediginiz gibidir . Bu çizgi ne ifade diyor . Yenisini yapmalı miyim ?

İyi de madem sevgilin boşaldı , gördün meniyi , göre göre niye üzerine oturuyorsun ki bende onu anlamadım
Sildim dedi ama güvenemiyorum dediğim gibi olan oldu . Sadece tecrübeli olanlardan yardım istiyorum. Bu test ne ifade diyor . Yenisini yapayimmi

Özel muayehaneler gördüm. Buralarda oluyor sanırım. Apartman dairelerini muayenehane yapmışlar doktorlar siz ne diyorsunuz bu konuda ?

Tamam teşekkür ederim yeni test yaptigimda buraya yüklerim lütfen bakın size ihtiyacım var
Olur testi yapınca yine atarsiniz şuanda cok erken umarim koyulasmaz ama boyle biseyin mumkun olabilecegini sanmiyorum diyebilirim yinede insallah yoktur

tabi ki yüzde yüz hamilesin. Zaten bebek nasıl yapılıyor sanıyorsun. Göbek deliğine tam isabet olduysa iş bitmiştir. Şimdiden para ayarlamaya bak

Bir biz beceremedik şu işi ona yanarım
Hamile değilsin tatlım o kuruma çizgisi tanı her ihtimale karşı kan ver ya da erken gebelik testi yap .
Ve birdaha aldiracagin bebeği yapmak için çabalama Korun :)
Cok teşekkür ederim hanımefendi sagolun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…