• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMILE ISEM ALDIRACAGIM

Canım cinsellik hakkında doğru düzgün bi bilgin yokken neden birisi ile sevişiyorsun? Kim ne dese onu bilmiyorum yazmışsın. Acaba sevişmeden önce başına neler gelebilir yada nelerle karşılaşırsın falan bi araştırsan daha iyi olmaz mı? Yaşın da küçük değilmiş yani. Hamile olduğunu sanmıyorum ama bu bilgisizlikle kaladabilirsin. Bugün olmazsa yarın olur. Sevişmek büyümek değil malesef. Ne yaptığını iyice öğren, en basitinden psikolojik olarak önce buna hazır ol. Çünkü sevişiyorsan bunlar yaşanabilecek şeyler malesef. Hamile kalıp öyle kolayca aldırıldığını sanma. Bu insan da travma bile yaratabilir. Sen bunu enine boyuna düşünüp karar vermiyorsun korkuyla karar veriyorsun çünkü. Dikkatli ol ve iyi düşünüp hayatına yön ver bence

Canım cinsellik hakkında doğru düzgün bi bilgin yokken neden birisi ile sevişiyorsun? Kim ne dese onu bilmiyorum yazmışsın. Acaba sevişmeden önce başına neler gelebilir yada nelerle karşılaşırsın falan bi araştırsan daha iyi olmaz mı? Yaşın da küçük değilmiş yani. Hamile olduğunu sanmıyorum ama bu bilgisizlikle kaladabilirsin. Bugün olmazsa yarın olur. Sevişmek büyümek değil malesef. Ne yaptığını iyice öğren, en basitinden psikolojik olarak önce buna hazır ol. Çünkü sevişiyorsan bunlar yaşanabilecek şeyler malesef. Hamile kalıp öyle kolayca aldırıldığını sanma. Bu insan da travma bile yaratabilir. Sen bunu enine boyuna düşünüp karar vermiyorsun korkuyla karar veriyorsun çünkü. Dikkatli ol ve iyi düşünüp hayatına yön ver bence
Doğru söylüyorsunuz kendim daha olgun degilim . Mecbur kaldım sadece . Eğer hamile isem bu beni sarsacak evlenmeyi istemiyorken çocuk sahibi olmak benim icin ölüm .

Bu vajinismus ne bilmiyorum bir birliktelik yaşamadım zaten. Sperm üzerin e oturdum . Ve bakireyim. Iliskiye girer isem bozulucagindan eminim herhalde bozulur sizlerde öyle oldu dimi . Allah isteyen herkese nasip etsin amin
Vajinimus iliskiye girememe sorunu. Vajinimus ama evli ama bakire.
Bu sekilde bakire olup hamile kalanda cok allahin takdiri .
Zar oyle kolay bozulan bisey degil merak etmeyin

Vajinimus iliskiye girememe sorunu. Vajinimus ama evli ama bakire.
Bu sekilde bakire olup hamile kalanda cok allahin takdiri .
Zar oyle kolay bozulan bisey degil merak etmeyin
Teşekkür ederim allah hayırlısını versin herşeyin fikirleriniz icin sagolun

Bakire olup hamile olman mumkun degil bence orda ince bir cizgi var ama pembe degil yani pozitif gibi de durmuyor belirtilerin psikolojik olabilir
Bende evlendikten sonra vajinamuskus olduğumdan Bakireyken hamile kaldım kızıma yani Bakire yken gebelik olabilir

O kadar bebek sahibi olmak isteyen var . Şu mübarek ramazan gününde sinirlerim bozuluyor ya . Bakire olmanın hiç bir anlamı yok her halti yiyip bakireyim ama bilmem ne demeyin ya günah değil mi ya hamileysen nasıl kıyabileceksin ??

anladik oturmuşsun her mesajda niye diyosun ki
Valla aynısını ben yazacaktım bıde ınsanlara kızms bu sıte nıye ver DİE azcık aklıyla haltlar yıyo sorsan tertemızım ben dıcek evlencegı ınsana ınsanların yıllardır ugrastgı bebek ıcın hamıleysem aldrcam DİE baslık atıp bıde kalkms mıllete laf dıo kadın kadının dusmanı cahilsen tabi düşman olur bu kafayla üreme sen zaten senden bıtane yeter ülkeye

Bana ver ben bakarım sakın gidip çöpe atma.. 👍 Eğer sevişiceksen kardeşim ya hap kullan yada condom...

Back